2017

 

Všem hráčům připomínáme nutnost zdravotních prohlídek nejpozději do konce dubna 2017


Tréninkový kemp TK Česká Třebová se koná v termínu 10. - 14. 7. 2017


SOUHRNNÝ PŘEHLED UTKÁNÍ (doma/venku) DRUŽSTEV TK ČESKÁ TŘEBOVÁ

Rozlosování, soupisky, výsledky a konečné umístění družstev TK Česká Třebová v sezóně 2017

Senioři                    Dospělí "A"                    Dospělí "B"                 Dorost "A"                 Dorost "B"

Starší žactvo "A"             Starší žactvo "B"              Mladší žactvo "A"              Mladší žactvo "B"

Babytenis "A"                   Babytenis "B"               Minitenis "A"               Minitenis "B"

Minitenis "A" - čtvrtfinále                    Minitenis "B" - útěcha

Minitenis - fotoalbum


 


 

28.-29.12.2017.
Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
starší žáci (kat. "B") - TO TJ Svitavy - Adam Košek    výsledky.

 


 

16.-17.12.2017
V sobotu 16.12. 2017 se na tenisových kurtech konala historicky první Vánoční besídka. Zúčastnilo se jí 17 dětí se svými rodiči. Děti měly zábavný program, jako zpívání koled, výroba ozdob, pouštění lodiček a samozřejmě předávání dárečků, které každý přinesl. Součástí programu byla také soutěž o nejlepší vanilkový rohlíček, kterou vyhrál pro někoho možná překvapivě jediný mužský zástupce, konkrétně Jan Pirkl :). Podle zúčastněných dětí i rodičů se akce vydařila na výbornou a jen doufáme, že se stane tradicí do příštích let, kdy může být besídka spojena z turnajem v nové pevné hale, ať už tenisovým nebo badmintonovým. Poděkování patří všem zúčastněným rodičům a dětem, zejména Ladislavu Singerovi, Daně Poukarové a Janu Pirklovi, kteří se starali o průběh celé akce. Více informací ZDE


Více fotografií z besídky ZDE

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci - Tenis Cibulka Praha - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - TC DTJ Hradec Králové - Jan Šrajer    výsledky

 


 

9.-10.12.2017
Matouš Ploc zlatý ve čtyřhře, Adam Košek stříbrný ve čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve dvouhře i ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Matouš Ploc, Petr Klíma    výsledky
starší žáci (Pardubický přebor) - Jan Šrajer, Adam Košek    výsledky

 


 

1.-4.12.2017
V tomto termínu se konal v Pelhřimově tradiční Junior Davis Cup. Účastní se ho výběry družstev jednotlivých krajů v kategorii mladších žáků, které jsou složeny z nejlepších hráčů této věkové kategorie. Jedná se o prestižní a velmi kvalitní tenisovou soutěž, která se hraje podobným systémem jako světový Davis Cup. Do východočeského týmu byl, na základě výborných výsledků v loňské sezóně a z toho plynoucího umístění na žebříčku, nominován náš hráč Adam Košek. Adam nastoupil ve dvou čtyřhrách a obě se svými spoluhráči vyhrál! Adamovi gratulujeme k nominaci, děkujeme za reprezentaci klubu a přejeme úspěšnou nadcházející sezónu. Více z Junior DC ZDE

 


 

2.-3.12.2017.
Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře a bronzový ve čtyřhře, Kateřina Blažková stříbrná ve dvouhře, Eliška Herníková bronzová ve čtyřhře. Gratulujeme!

                      Jáchym Typl (vpravo)                                  Eliška Herníková               Vojta Herník a Anetka Košková (babytenis TK ÚO)

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - K.Blažková, D.Singer, K.Rybičková, A.Schovancová, A.Košková, V.Herník
mladší žákyně (Pardubický přebor) - TO TJ Svitavy - Eliška Herníková    výsledky
mladší žáci (Pardubický přebor) - TK Pernštýn 1897 Pardubice - Matouš Ploc    výsledky
dorostenci (Pardubický přebor) - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl    výsledky

 


 

29.11.2017
Ve středu od 17.00 hod. se v Pardubicích konalo každoroční vyhlášení nejlepších tenistů východočeské oblasti (Pardubický + Královéhradecký kraj) za rok 2017 "Kanáří naděje". Nás může těšit, že tuto prestižní trofej získala tak jako v loňského roce naše hráčka Adriana Kovářová. Kromě krásné trofeje, kterou věnuje redakce časopisu TENIS získala Adriana šek na 10.000,- Kč od nového generálního partnera ČTS MONETA Money Bank, a.s., poukaz v hodnotě 10.000,- Kč na nákup tenisového vybavení značky Wilson od partnera VčOTS společnosti AMER SPORTS CR. Adriana byla také oceněna skleněnou plaketou a šekem v hodnotě 4.000,- Kč od VčOTS za 1. místo ve východočeském žebříčku kategorie dorostenek. Adrianě gratulujeme a přejeme ji v nadcházející sezóně další výborné výsledky a z toho plynoucí oceněnění.
Více o "Kanářích nadějích 2017" ZDE. Na více fotografií se můžete podívat ZDE.

 


 

21.-25.11.2017
Adriana Kovářová na Halovém MČR žen postoupila z kvalifikace do hlavní soutěže, kde v prvním kole podlehla ve třech setech. Kompletní výsledky zde:    kvalifikace   hlavní soutěž

 


 

30.10.2017
Dnešním dnem začínají halové tréninky hráčů TK Česká Třebová ve Sportcentru v Litomyšli. Důvodem cca pětiměsíčního "azylu" je výstavba nové pevné tříkurtové haly, která se začíná stavět na místě kde se na zimní období v letech 2000-2017 vždy stavěla dvoukurtová přetlaková hala. Všichni doufáme a těšíme se, že halovou sezónu 2018/2019 již zahájíme v nové hale. Všechny rozpisy tréninků a dopravy najdete níže.
                         pondělí             středa            sobota             úterý, čtvrtek, pátek

 


 

7.10.2017
V sobotu se v našem areálu konala brigáda, která byla operativně svolána z důvodu zahájení výstavby nové pevné tříkurtové haly a s tím souvisejícím předáním staveniště stavební firmě. Jednalo se především o demontáž celého oplocení kolem kurtů 5 a 6. Jen díky tomu, že se této narychlo svolané akce zúčastnilo téměř 30 brigádníků bylo veškeré oplocení velmi rychle zdemontováno. Všem, kteří se zúčastnili děkujeme a opravdu si velice vážíme jejich pomoci.

Více fotografií ZDE.

 


 

29.9-1.10.2017

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis (MČR) - TC Cafex Rakovník - Matouš Ploc    výsledky
babytenis - LTC Vysoké Mýto - Karolína Rybičková    výsledky
starší žáci - TK Slovácko Břeclav - Jan Šrajer    výsledky
dorostenky (kat. "A") - TK Slavia Plzeň - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

23.-24.9.2017

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer    výsledky

 


 

16.-17.9.2017

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně - TC Nové Město n. Metují - Eliška Herníková    výsledky
starší žáci - TENIS CENTRUM DTJ Hradec Králové - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - DTK Skuteč - Petr Klíma    výsledky
babytenis (MČR družstev) - TK Agrofert Prostějov - Matouš Ploc (za TO TJ Svitavy)    článek+foto

16.9.2017
Náš TK Česká Třebová se za účelem rozvoje pohybových schopností a tenisových dovedností rozhodl uspořádat sérii letních víkendových turnajů pro tenisové naděje z našeho klubu. Celkem jsme uspořádali 4 turnaje, které byly zakončeny pátým turnajem, který jsme pojali jako ukončení sezóny 2017. Každý z turnajů byl rozdělen na tři kategorie a to: minitenis, babytenis a mladší žáci. Každý z turnajů provázela přátelská atmosféra, ale na kurtu to by boj o každý míček. O drobné občerstvení se nám staraly maminky našich mladých nadějí. Tímto bych jim chtěl za jejich kulinářské umění poděkovat. Dále bych chtěl poděkovat TK Česká Třebová za poskytnutí prostor pro tyto turnaje a hráčům a hráčkám za předvedené výkony. Věřím, že i další sezónu se budeme potkávat u podobných akcí.            Tenisu zdar Ladislav Singer
Na více fotografií (Lukáš Rufer) z této akce se můžete podívat ZDE.            

 


 

9.-10.9.2017
Jáchym Typl (foto první zleva) bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jan Šrajer stříbrný ve čtyřhře, Adam Košek stříbrný ve čtyřhře, Petr Klíma (foto druhé zleva) bronzový ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:

starší žáci (kat. "B")  - TENIS Slovácko - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - TC Chrudim - Jan Šrajer    výsledky
starší žáci - TK Letohrad - Adam Košek    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Petr Klíma    výsledky    

 


 

2.-3.9.2017
Jáchym Typl bronzový ve dvouhře, Jan Šrajer bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: .
babytenis - TK Letohrad - Anna Hájková, Aneta Košková (foto vlevo)  výsledky
mladší žáci - LTC Pardubice - Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - LTC Pardubice - Eliška Herníková    výsledky
starší žáci - TJ Nové Město na Moravě - Jan Šrajer   výsledky
dorostenci - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl    výsledky

 


 

2.9.2017
V sobotu se ve Dvoře Králové n. L. uskutečnilo finále východočeského přeboru soutěže družstev v babytenisu, do kterého se probojovala družstva Svitav, Hlinska, Dvora Králové a Hradce Králové. Vítězem se stalo družstvo Svitav do kterého byl v letošním roce uvolněn náš hráč Matouš Ploc a patřil určitě k oporám tohoto týmu. Ve finálovém turnaji podal vynikající výkon a jak v semifinále (6/2), tak ve finále (6/0) přesvědčivě zvítězil. Matouš se tak letos probojoval na Mistrovství republiky této věkové kategorie nejen v jednotlivcích, ale i v družstvech. Gratulujeme!!!

 


 

28.-29.8.2017
Adriana Kovářová dosáhla dalšího vynikajícího výsledku, když na velmi dobře obsazeném turnaji dorostenek kategorie "B" v Kroměříži, který byl i velmi dobře finančně podpořen, se probojovala ve dvouhře i čtyřhře do finále a získala v obou soutěžích stříbrnou medaili. Adrianě gratulujeme!!!

Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

 


 

26.-27.8.2017
Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Agrofert Prostějov - Matouš Ploc    výsledky
starší žáci (kat. "B")  - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Adam Košek    výsledky

 


 

26.8.2017
V sobotu se na našich kurtech konal turnaj čtyřher neregistrovaných hráčů, tradiční TECHCENTRUM CUP, kterého se letos zúčastnilo 19 dvojic. Vítězem turnaje se stala dvojice Rybišar - Šedivý (Chrudim), která zvítězila ve finále nad párem Jurča - Václahovský (Lanškroun). Na třetím místě se umístili Sýkora - Kulhavý ( ČT-Letohrad). Poděkování patří ředitelům turnaje Jiřímu Petrážovi a Pavlu Sýkorovi, kteří se starali o hladký průběh turnaje a především panu Karlu Beranovi, jednateli společnosti TECHCENTRUM s.r.o. za podporu tohoto populárního turnaje. 
Kompletní výsledky zde:    účastníci      sk. "A"      sk. "B"      sk. "C"      sk. "D"      hlavní soutěž      útěcha


Na více fotografií se můžete podívat ZDE

 


 

23.-24.8.2017
se konal ve Vysokém Mýtě turnaj starších žáků, kterého se zúčastnili i naši hráči Jáchym Typl, Jan Šrajer a Adam Košek. Jáchym Typl získal ve dvouhře stříbrnou medaili, Adam Košek ve čtyřhře rovněž stříbro. Gratulujeme!
Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

 


 

19.-21.8.2017
Matouš Ploc zlatý ve dvouhře na třetím turnaji v řadě, Nicole Plocová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Roman Janeček zlatý ve čtyřhře. Adriana Kovářová zlatá ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TENIS CENTRUM DTJ Hradec Králové - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Roman Janeček, Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - Nicole Plocová, Eliška Herníková, Gabriela Rybičková    výsledky
dorostenci - TO TJ Svitavy - Jáchym Typl    výsledky
dorostenky (kat. "A") - ČLTK Jablonec n. N. - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

14-15.8.2017
Účast avýsledky našich hráčů na turnajích:
ženy (Mistrovství české republiky) - SC Ostrava - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

12.-13.8.2017
Matouš Ploc opět zlatý ve dvouhře, Eliška Herníková bronzová ve dvouhře. Josef Hošpes bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Petr Šafář stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

  Matouš Ploc - Ústí n. Orl.       Matouš Ploc (druhý zleva) - Hlinsko        Eliška Herníková (vlevo)- Šumperk

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - Matouš Ploc, Kateřina Blažková, Karolína Rybičková, Daniel Singer
mladší žákyně - TJ Sokol Šumperk - Eliška Herníková    výsledky
muži - Sokol Velké Opatovice - Josef Hošpes, Petr Šafář    výsledky

 


 

5.-11.8.2017.
V tomto termínu se konalo MČR dorostu Pardubická juniorka. Na jubilejní 90.ročník se kvalifikovala i naše nejúspěšnější hráčka Adriana Kovářová. Mezi 48 nejlepšími hráčkami této věkové kategorie byla 15. nasazená. Adriana bez problémů zvládla úvodní zápas. Ve druhém jí čekala 7. nasazená Hejčová, která nestačila čelit agresivní hře Adriany. I tento zápas Adriana zvládla s přehledem a postoupila mezi nejlepších osm hráček turnaje. Ve čtvrtfinále jí čekala Alexandra Silná, která do čtvrtfinále prošla mimo jiné i přes druhou nasazenou hráčku turnaje. Adriana v prvním setu předváděla fantastický, agresivní tenis s minimem chyb a zvítězila 6/3. Ve druhém setu obě hráčky pokračovaly v nádherném tenisu, který se u děvčat této věkové kategorie hned tak nevidí. Utkání bylo velmi vyrovnané a o vítězství Silné rozhodl až tie-break, kdy si Adriana nechala "utéct" začátek. Ve třetím setu začala mít trochu navrch Silná, kterou zisk druhé sady ještě více "nakopl" a Adriana, kterou ztráta druhého setu naopak dostala trochu "dolů", musela neustále dotahovat, přesto bojovala jako lev a dál se hrál skvělý tenis. Bohužel třetí set Adriana prohrála 4/6. Tak těsná prohra určitě Adrianu moc mrzela a mrzí, stejně jako nás všechny, kteří jsme ji drželi pěsti. Postup do semifinále byl tak blízko a i semifinálové utkání bylo víc jak hratelné. V něm Silná, která již nedokázala zdaleka zopakovat svůj výkon ze čtvrtfinále, celkem jednoznačně podlehla Dörreové. S tou má Adriana aktivní zápasou bilanci a určitě by si v zápase s ní věřila. Bohužel se tak nestalo a Adriana bude muset čekat na příští ročník. Určitě má na to, aby již takto výborný postup mezi nejlepších osm hráček ČR, posunula ještě dál.
Každopádně Adriana zanechala v Pardubicích dobrý dojem. Její tenis byl vynikající, určitě se za svůj výkon nemusí stydět a náš klub na ni může být pyšný. Adrianě děkujeme za vynikajicí reprezentaci klubu a gratulujeme!!! Kompletní výsledky ZDE

 


 

9.-10.8.2017
Roman Janeček stříbrný ve čtyřhře, Petr Klíma bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:

mladší žáci - TO SK Žamberk - Roman Janeček, Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - TO SK Žamberk - Eliška Herníková    výsledky

 


 

5.8.2017
Matouš Ploc
zlatý na turnaji babytenistů v Hlinsku. Gratulujeme!         Výsledky ZDE         Fotografie ZDE

 


 

2.-3.8.2017
Nicole Plocová
bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Roman Janeček stříbrný ve čtyřhře, Petr Klíma bronzový ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme! Na kompletní výsledky turnaje mladšího žactva ve Vysokém Mýtě se můžete podívat zde:     chlapci    dívky

 


 

25.-31.7.2017
Alan Brusenbauch bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jiří Petráž stříbrný ve čtyřhře, Petr Šafář a Tomáš Blažek bronzoví ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme! Ve výčtu úspěchů našich hráčů nesmíme opomenout ani postup mezi nejlepších osm hráček na turnaji žen kategorie "A", kam se probojovala, po vynikajících výkonech, naše nejúspěšnější a teprve šestnáctiletá hráčka Adriana Kovářová. Je velmi potěšující, že Adriana je před vrcholem sezóny (MČR dorostu-Pardubická juniorka a MČR dospělých-Ostrava) ve velmi dobré formě a herní pohodě.  

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
ženy - TC Dvůr Králové - Adriana Kovářová    výsledky.
muži - TK Ústí nad Orlicí - Alan Brusenbauch, Jiří Petráž, Petr Šafář, Tomáš Blažek    výsledky.
starší žáci (MČR) - Frýdlant n. O. - Jáchym Typl    výsledky.
mladší žákyně - TK Slovan Moravská Třebová - Gabriela Rybičková    výsledky.
babytenis - SK Zlín - Kateřina Blažková    výsledky.

 


 

23.7.2017
Letní dešťová přeháňka na našich kurtech :-). Neděle 23.7.2017 10.35 - 10.50 hodin.

 


 

22.-23.7.2017
Adriana Kovářová
bronzová na turnaji dorostenek kategorie "A" v Ostravě. Gratulujeme!!!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci (kategorie "B") - LTC Hradec Králové - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky
dorostenky (kategorie "A") - TJ Baník Ostrava OKD - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

20.-21.7.2017
Jáchym Typl
zlatý ve dvouhře na turnaji starších žáků ve Vysokém Mýtě. Gratulujeme!    výsledky.

 


 

15.-16.7.2017
Adriana Kovářová
stříbrná ve dvouhře, Vojtěch Plachý bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jan Šrajer stříbrný ve čtyřhře. Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Vojtěch Plachý    výsledky
starší žáci - TC Chrudim - Jan Šrajer    výsledky
starší žáci (kategorie "A") - HTK Třebíč - Jáchym Typl    výsledky
dorostenky (kategorie "B") - TJ Sokol Vysočany - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

10.-14.7.2017
Druhý červencový týden je již pravidelně vyhrazen pro tréninkový kemp TK Česká Třebová. V letošním roce se tohoto soustředění zúčastnilo 42 dětí ve věku od 6 do 15 let, o které se v průběhu celého týdne staralo 13 trenérů a instruktorů. Náplní kempu  byla především tenisová příprava, která vyvrcholila závěrečným turnajem, dále dovednostní a atletický víceboj, míčové hry, návštěva místního plaveckého bazénu a také návštěva PINGUin parku v Ski areálu Přívrat. O obědy se již tradičně a k naší velké spokojenosti staral pan Josef Janda-Hotel Bravo. Počasí nám až na úterý, kdy několikrát za den pršelo, celkem přálo. Museli jsme improvizovat v prostorách budovy a hlavně několikrát za den vysoušet a upravovat kurty. Účastníci kempu však vše statečně a disciplinovaně zvládli. Celkově se letošní kemp z našeho pohledu i z ohlasů dětí a rodičů určitě vydařil. Poděkování patří především všem trenérům a instruktorům, ale také panu Josefu Jandovi - Hotel Bravo a samozřejmě Poutníkům, kteří také již tradičně hráli při čtvrtečním táboráku. Poděkování patří i Lukáši Ruferovi za krásné fotografie z čtvrtečního táboráku a pátečního závěrečného vyhodnocení.

Na více fotografií se můžete podívat zde:         Kurty         Bazén         PINGUin park         Táborák a závěr

 


 

8.-9.7.2017
Jáchym Typl
zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Jan Šrajer zlatý ve čtyřhře, Matouš Ploc bronzový ve dvouhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TO TJ Svitavy - Matouš Ploc    výsledky.
starší žáci - TJ Sokol Šumperk - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky

 


 

6.-7.7.2017
Adam Košek
bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře na turnaji v Praze. Gratulujeme!    výsledky

 


 

1.-2.7.2017
Adam Košek zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Vojtěch Plachý stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Kateřina Blažková stříbrná ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TJ Spartak Polička - K. Blažková, K. Rybičková    výsledky
mladší žáci - TO TJ Svitavy - A. Košek, V. Plachý, R. Janeček, P. Klíma, M. Lána    výsledky
mladší žákyně - TO TJ Svitavy - E. Herníková, G. Rybičková    výsledky
starší žáci (kat. "B") - TENIS CENTRUM DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky

V sobotu 1.7. se konal turnaj neregistrovaných hráčů ve dvouhře, tradiční SOLEA OPEN 2017. Turnaje se letos zúčastnilo bohužel pouze 14 tenistů nejen z České Třebové, ale i okolí. Hráči byli rozděleni nejdříve do dvou skupin a poté nejlepší postoupili do finalového "pavouka", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Celkovým vítězem se stal Jaroslav Krsička, který ve finále zvítězil nad Petrem Slívkem. Na třetím místě se umístil Petr Stránský. Poděkování patří organizátorům turnaje Pavlu Sýkorovi a Jiřímu Petrážovi a hlavně řediteli SOLEA CZ Leoši Jiřelemu za podporu tohoto turnaje. Výsledky zde:  Skupina A   Skupina B   Pavouk

 


 

24.-25.6.2017
7. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky našich družstev můžete sledovat v přehledu výše.

 


 

17.-18.6.2017
6. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky našich družstev můžete sledovat v přehledu výše.

 


 

14.6.2017
Ve středu se na našich kurtech konal již 6. ročník tradičního turnaje ČSOB Cup 2017. Tento turnaj je určen pro klienty ČSOB. Pořadateli a organizátory této akce jsou pan Milan Tomeš, ředitel pobočky ČSOB a.s., Česká Třebová, pan Tomáš Šafařík, obchodní manažer ČSOB leasing a.s.,, pobočka Česká Třebová a pan Josef Vančák, oblastní zástupce pro marketing ČSOB a.s. Turnaje se zúčastnilo 32 hráčů, tzn.16 párů, které byly rozděleny do čtyřech skupin. Z každé skupiny postupovaly dva nejlepší páry do finále "A", zbývající dva páry do finále "B". Oba finálové turnaje se již hrály vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stala dvojice Krsička - Tomášek, která ve finále zvítězila nad párem Stránský - Mikulecký 9/6. Podle ohlasu hráčů se turnaj opět vydařil, jak po sportovní, tak společenské stránce. Jsme rádi, že se z tohoto turnaje stala již tradice a velmi si vážíme přízně organizátorů. Již nyní se těšíme na 7.ročník ČSOB CUPU. Na kompletní výsledky a seznam účastníků turnaje ČSOB CUP 2017 se můžete podívat ZDE 
Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE

 


 

12.-14.6.2017
Adriana Kovářová
dosáhla dalšího vynikajícího úspěchu, když na turnaji dorostenek kategorie "A", BTC OPEN 2017 v Brně obsadila celkově 3. místo. Gratulujeme!!! Adriana přesto přijela z turnaje, kterého se zúčastnilo 48 hráček, trochu "rozladěná", protože dle jejích slov po výborných výkonech v předchozích kolech jí semifinále vůbec "nesedlo" a sebekriticky přiznala, že špatným výkonem se připravila o finále a možná i o celkové prvenství na tomto turnaji. Kompletní výsledky ZDE.

 


 

10.-11.6.2017
5. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky všech našich družstev sledujte v přehledu výše.

 


 

3.-5.6.2017
Tento termín se konaly východočeské oblastní přebory v kategorii baby, staršího žactva a dospělých. K naší velké radosti se dařilo i našim hráčům.

Největším úspěchem je určitě vítězství v kategorii žen, kde teprve patnáctiletá Adriana Kovářová neztratila v cestě za titulem ani set! Tímto vítězstvím se nominovala na MČR žen, které se koná 14.-18.8. 2017 v Ostravě. Jen týden před tím bude Adriana bojovat na MČR dorostenek (Pardubická juniorka), kam se rovněž kvalifikovala, a které se koná v termínu 5.-11.8. 2017 v Pardubicích.

Dalším vynikajícím úspěchem je 3. místo ve dvouhře a vítězství ve čtyřhře, které získal v kategorii starších žáků Jáchym Typl, na přeborech v Trutnově. Jáchym tím potvrdil svou vynikající výkonnost a žebříčkové postavení ve své kategorii.

3. místo na přeborech v kategorii baby získal i Matouš Ploc, který o stříbrnou medaili přišel díky losu, když v semifinále prohrál z vítězem. Poraženého finalistu a stříbrného medailistu Matouš porazil jednoznačně 4:0. Stejným výsledkem zvítězil ve všech ostatních utkáních včetně utkání o 3.místo. Matouš se svým umístěním kvalifikoval na MČR v babytenisu, které se koná v termínu 28.9. - 1.10. 2017 v Rakovníku.

Všem našim medailistům gratulujeme a děkujeme za vynikající reprezentaci TK Česká Třebová!!!

Účast a výsledky našich hráčů na přeborech VčOTS:
ženy - LTC Nový Bydžov - Adriana Kovářová    výsledky
starší žáci - Lokomotiva Trutnov - Jáchym Typl    výsledky
babytenis chlapci - LTC Vysoké Mýto - Matouš Ploc    výsledky
babytenis dívky - Spartak Polička - Kateřina Blažková    výsledky

 


 

27.-28.5.2017
4. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky všech našich družstev sledujte v přehledu výše.

 


 

20.-21.5.2017
3. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky všech našich družstev sledujte v přehledu výše.

Fotografie (L. Rufer) našich nejmladších-minitenistů z oblastních přeborů a mistrovských utkání ZDE.

 


 

13.-14.5.2017
Matouš Ploc
zlatý ve dvouhře, Adriana Kovářová bronzová ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře. Gratulujeme!

V sobotu jsme byli pořadateli turnaje v kategorii babytenis, kterého se zúčastnilo 15 děvčat a 10 chlapců. Vítězkou mezi děvčaty se stala Valerie Ševečková (TK Ševeček). Nejlepší z domácích hráček Kateřina Blažková se umístila na 5-6 místě. V kategorii chlapců zvítězil "domácí" Matouš Ploc (TK Česká Třebová). Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis (přebor VčOTS) - TO TJ Svitavy - T. Arnold, T. Rufer, K. Sýkorová, N. Konečná    výsledky    foto
babytenis - TK Česká Třebová - K. Blažková, A. Hájková, A. Schovancová, L. Pirklová, N. Halamová
babytenis - TK Sparta Praha - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci (přebor VčOTS) -  TK Ústí nad Orlicí - Adam Košek, Roman Janeček    výsledky
dorostenci (přebor VčOTS) - TO TJ Tesla Pardubice - Jáchym Typl    výsledky
dorostenky (přebor VčOTS) - TO SK Žamberk - Adriana Kovářová    výsledky    foto    foto

 


 

6.-7.5.2017
2. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky všech našich družstev sledujte v přehledu výše.

 


 

1.-2.5.2017
Adam Košek
stříbrný ve dvouhře i čtyřhře, Vojtěch Plachý bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Matouš Glatt a Roman Janeček bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Tento termín byl určen jako náhradní pro Pardubický přebor mladších žáků. Celkovým vítězem ve dvouhře se stal Jakub Vrtěna z TO TJ Svitavy, který ve finále zvítězil nad nejlepším z domácích hráčů Adamem Koškem. Ve čtyřhře zvítězil ve finále pár Vrtěna-Růžička (TO TJ Svitavy) nad domácí dvojicí Košek-Plachý. Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

 


 

29-30.4.2017
1. kolo soutěží smíšených družstev. Kompletní výsledky všech našich družstev sledujte v přehledu výše.

 


 

22.-23.4.2017
Jáchym Typl
stříbrný ve dvouhře i čtyřhře, Adam Jelínek bronzový ve dvouhře i čtyřhře, Jan Glatt bronzový ve čtyřhře. Všem hráčům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci (přebor) - TO TJ Svitavy (Polička-hala) - Jáchym Typl, Adam Jelínek, Jan Glatt    výsledky    foto
mladší žákyně (přebor) - TC Chrudim - Eliška Herníková    výsledky
ženy (turnaj kategorie "A" - LTC Pardubice - Adriana Kovářová    výsledky

V tomto termínu se  měly uskutečnit meziokresní přebory kraje. Náš klub byl pověřen uspořádáním přeboru Pardubického kraje v kategorii mladších žáků. Z důvodu nepříznivého počasí, po zralé úvaze a hlavně s ohledem na zdraví hráčů, byl přebor přesunut na termín 1.-2.5.2017.

 


 

14.4.2017

V pátek se konala již po sedmnácté, a snad naposledy, demontáž naší přetlakové haly. Posledního "bourání" se zúčastnilo 28 brigádníků, takže demontáž probíhala rychle a v poledne bylo již hotovo. Po obědě, kterým byl tradiční guláš, se ještě zhruba desítka brigádníků pustila do úpravy kurtů pod halou. Poděkování patří nejen těm, kteří se zúčastnili poslední brigády na hale, ale každému, kdo se i v minulosti podílel na demontáži či montáži haly. Bylo to za sedmnáct let celkem 34 akcí, na kterých se vystřídalo velké množství hráčů, členů a rodičů. Vám všem patří opravdu velké díky!!!           Více fotografií ZDE.

 


 

8.4.2017
V sobotu se v našem areálu konala akce pro nejmladší členy našeho klubu (minitenis, babytenis a mladší žactvo) "Vítání jara". Poděkování za organizaci patří především Láďovi Singerovi, který s tímto zajímavým nápadem přišel. Poděkování patří i všem rodičům přítomných dětí, kteří s organizací v průběhu celého odpoledne pomáhali. Dle ohlasů se sobotní premiérové "Vítání jara" velmi vyvedlo. Odpoledne plné her a soutěží bylo zakončeno slavnostním vyhodnocením a opékáním špekáčků. O úspěšné akci vypovídá účast 35 dětí a stejného počtu rodičů. Poděkování patří i Lukáši Ruferovi, který pořídil moc pěkné fotografie z průběhu celého odpoledne, na které se můžete podívat ZDE.

 


 

1.-2.4.2017
Matouš Ploc stříbrný ve dvouhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - LTC Vysoké Mýto - Matouš Ploc    výsledky.
starší žáci - TO TJ Svitavy - Vojtěch Plachý, Adam Košek    výsledky
dorostenci - Spartak Polička - Jáchym Typl    výsledky

V sobotu se v naší hale konal finálový turnaj série populárních turnajů open (registrovaní i neregistrovaní hráči), nazvaný MASTERS OPEN 2017, kterého se zúčastnilo 22 hráčů z nichž bylo vylosováno 11 dvojic, které se nejdříve utkaly "každý s každým" ve dvou skupinách a poté nejlepší čtyři páry z každé skupiny postoupily do finálového "pavouku", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stal pár Josef Hošpes - Bohumír Nejedlý, druhé místo obsadila dvojice Pavel Kulhavý - Roman Blažek a na třetím místě se umístili Martin Arnold - Petr Stránský. Celý turnaj provázelo téměř letní počasí, takže posezení venku bylo velmi příjemné, naopak v hale bylo "pekelné" vedro. Závěrečný turnaj se opět vydařil. Ke spokojenosti všech účastníků určitě přispělo i občerstvení, kdy se k obědu podávaly vynikající steaky velikosti XXL. Poděkování nepatří pouze organizátorům a sponzorům závěrečného turnaje, ale hlavně sponzorům jednotlivých turnajů: Martinu Arnoldovi (Arnold cup), Bohumíru Nejedlému (Drumel open), Pavlu Sýkorovi (Sýkorka cup) a Stanislavu Lazárkovi (Stanley cup), a také organizátorovi všech těchto turnajů Jiřímu Petrážovi.       Účastníci     Skupina A     Skupina B     Finálový pavouk      Více fotografií zde.

 


 

25.26.3.2017
Adam Košek
bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Vojtěch Plachý stříbrný ve čtyřhře. Jáchym Typl stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu se konal v naší přetlakové hale možná vůbec poslední oficiální turnaj, kterého se zúčastnilo 18 mladších žáků. Vítězem dvouhry se stal Martin Fiala (Lokomotiva Trutnov), druhé místo obsadil Matěj Tlačbaba (TJ Brno-Komín). Na třetím místě se společně umístili nejlepší z domácích hráčů Adam Košek (TK Česká Třebová) a Martin Budina (TK Mohelnice). Ve finále čtyřhry zvítězili Tlačbaba-Budina nad domácím párem Košek-Plachý. Kompletní výsledky z turnaje jsou uvedeny níže.

   1.-3.místo, dvouhra ml. žáků      1.-2.místo, čtyřhra ml. žáků                 babytenis v Letohradě

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Letohrad - Kateřina Blažková, Karolína Rybičková, Daniel Singer    výsledky
mladší žáci - TK Česká Třebová - Adam Košek, Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - TK Východočeská sportovní - Eliška Herníková    výsledky
dorostenci - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl, Jan Řehák    výsledky

 


 

18.-20.3.2017
Adriana Kovářová
opět potvrdila svoji výkonnost, postavení na žebříčku a zvítězila ve dvouhře na turnaji dorostenek kategorie "B" v Brně. Gratulujeme!!! Dominik Meixner bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve čtyřhře, Roman Janeček bronzový ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenky (kat. "B") - TC-MJ TENIS Líšeň - Adriana Kovářová    výsledky.
dorostenci - LTC Vysoké Mýto - Jan Řehák    výsledky.
starší žáci (kat. "B") - ČLTK Bižuterie Jablonec n. Nisou - Jáchym Typl    výsledky.
starší žáci - TO SK Žamberk - Dominik Meixner, Jan Šrajer, Adam Košek    výsledky.
mladší žáci - TK Hlinsko - Roman Janeček    výsledky.

 


 

11.-12.3.2017
Matouš Ploc
stříbrný ve dvouhře, Kateřina Blažková stříbrná ve dvouhře, Nicole Plocová bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře, Adam Jelínek stříbrný ve dvouhře i čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V sobotu se v naší hale konal turnaj v babytenisu, kterého se zúčastnilo 8 chlapců a 8 děvčat. Vítězem kategorie chlapců se stal Josef Lebiš (Sokol Letovice), mezi děvčaty zvítězila Valerie Boudová (TK Blansko). Z domácích hráčů se nejlépe umístil mezi chlapci na 2. místě Matouš Ploc a mezi děvčaty na 3. místě Kateřina Blažková. Kompletní výsledky ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Česká Třebová - Matouš Ploc, Daniel Singer, Kateřina Blažková, Karolína Rybičková
mladší žákyně - TK Hlinsko - Nicole Plocová    výsledky
mladší žákyně - 1. Východočeská tenisová - Eliška Herníková    výsledky
dorostenci - TOSK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky
dorostenci - TJ Jiskra Havlíčkův Brod - Adam Jelínek    výsledky

 


 

4.-5.3.2017
V sobotu se v naší hale konal další z turnajů série open Sýkorka Cup 2017, kterého se zúčastnilo 14 hráčů (7 párů). Turnaj se dle ohlasů vydařil jak po sportovní stránce, tak již tradičně po stránce společenské, což je hlavním důvodem pořádání těchto turnajů, kdy společně hrají registrovaní i neregistrovaní hráči. Poděkování patří především sponzorovi tohoto turnaje Pavlu Sýkorovi a řediteli turnaje Jirkovi Petrážovi.
                Výsledky                                    Účastníci                                        Fotografie

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci - TENIS CENTRUM DTJ Hr. Králové - Jáchym Typl    výsledky

 


 

25.-26.2.2016
Nicole Plocová
zlatá ve dvouhře i čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Eliška Herníková bronzová ve dvouhře, Matouš Ploc bronzový ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Pernštýn 1897 Pardubice - Matouš Ploc    výsledky
mladší žákyně - TO TJ Tesla Pardubice - Nicole Plocová    výsledky    foto
mladší žákyně - TK Letohrad - Eliška Herníková, Gabriela Rybičková    výsledky
starší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky    foto
dorostenky (kategorie "A") - TCEN Hrádek nad Nisou - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

18.-19.2.2017
Matouš Ploc
a Kateřina Blažková stříbrní ve dvouhře, Nicole Plocová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Vojtěch Plachý bronzový ve dvouhře i čtyřhře, Petr Klíma bronzový ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!
V sobotu 18.2.2017 jsme byli pořadateli turnaje babytenisu, kterého se zúčastnilo celkem 19 hráčů této věkové kategorie. 10 chlapců a 9 děvčat bylo rozděleno nejdříve do skupin a poté dle pořadí ve skupinách byli nalosováni do hlavní soutěže, popř. turnaje útěchy. Vítězem dvouhry chlapců se stal Tomáš Wirgler z TK Znojmo, který ve vyrovnaném finále zvítězil nad domácím hráčem Matoušem Plocem. Mezi děvčaty zvítězila Nikola Snášilová z TO TJ Svitavy, která ve finále zvítězila také nad domácí hráčkou Kateřinou Blažkovou. Vítězkou turnaje útěchy se stala také domácí Karolína Rybičková.
Kompletní výsledky z turnaje uvádíme níže. Na fotografie účastníků a vyhodnocení se můžete podívat ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Česká Třebová - Matouš Ploc, Kateřina Blažková, Karolína Rybičková    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Nicole Plocová    výsledky
mladší žáci - TK Choceň - Vojtěch Plachý, Roman Janeček, Petr Klíma    výsledky
starší žáci - TENIS CENTRUM  DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky

 


 

11.-12.2.2017
Matouš Ploc
zlatý ve dvouhře, Kateřina Blažková stříbrná ve dvouhře, Nicole Plocová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Adriana Kovářová bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Hlinsko - Matouš Ploc    výsledky    foto
babytenis - Sokol Zábřeh - Kateřina Blažková    výsledky    foto
mladší žáci (kat. "B") - TO TJ Svitavy - Vojtěch Plachý    výsledky
mladší žákyně - TK Česká Skalice - Nicole Plocová    výsledky    foto
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer, Adam Košek    výsledky
dorostenky (Oblastní přebory) - TK Pernštýn 1897 Pardubice - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

4.-6.2.2017
Adriana Kovářová
stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Nicole Plocová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis (oblastní přebory) - TJ Spartak Polička - Kateřina Blažková    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - TO SK Žamberk - Nicole Plocová, Gabriela Rybičková    výsledky    
starší žáci - TK Letohrad - Jan Šrajer    výsledky
dorostenky (kat. "B") - TC DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová    výsledky

V sobotu 4.2.2017 se v naší hale konal další z turnajů open Stanley Cup. Turnaje se zúčastnilo 16 hráčů (8 párů). Jako vždy se tato akce vydařila po sportovní i společenské stránce. Poděkování patří především sponzorovi turnaje Standovi Lazárkovi a pořadateli celé série open Jirkovi Petrážovi.
Účastníci                  Skupina A                  Skupina B               Hlavní soutěž               Více fotografií
    

 


 

28.-29.1.2017
Jáchym Typl
bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře na oblastních přeborech! Adam Košek bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Vojtěch Plachý stříbrný ve čtyřhře, Matouš Ploc bronzový ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
starší žáci (oblastní přebory) - TO TJ Polička - Jáchym Typl    výsledky
mladší žáci - TK Česká Třebová - Adam Košek, Vojtěch Plachý, Roman Janeček, Petr Klíma    výsledky
mladší žákyně - TK Choceň - Eliška Herníková    výsledky
babytenis - LTC Vysoké Mýto - Matouš Ploc    výsledky.

 


 

21.-22.1.2017
Adam Košek
zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Vojtěch Plachý bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře i čtyřhře, Nicole Plocová bronzová ve dvouhře, Matouš Ploc stříbrný ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TO TJ Polička - Matouš Ploc    výsledky.
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Nicole Plocová, Eliška Herníková    výsledky
starší žáci - T-C DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky

 


 

14.-15.2017
Jáchym Typl
 opět zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře Gratulujeme!!! Jan Šrajer a Vojtěch Plachý bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
starší žáci - LTC Poděbrady - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - T-C DTJ Hradec Králové - Vojtěch Plachý    výsledky

 


 

7.-8.1.2017
Jáchym Typl
zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Nicole Plocová stříbrná ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
starší žáci - TK TILIA Brno - Jáchym Typl    výsledky    foto
mladší žákyně - TJ Spartak Polička - Nicole Plocová, Eliška Herníková    výsledky
mladší žáci (oblastní přebory) - TO TJ Tesla Pardubice - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky
babytenis - TK Agrofert Prostějov - Matouš Ploc    výsledky

V sobotu 7.1. se v naší hale konal další z oblíbených turnajů ve čtyřhře série open DRUMEL OPEN 2017, který hrají společně registrovaní i neregistrovaní hráči. Turnaje se zúčastnilo 14 hráčů. Turnaj se po společenské opět vydařil. Sportovní stránku bohužel pokazila porucha topení v naší již dosluhující hale (všem účastníkům se za vzniklou situaci tímto omlouváme), takže turnaj se nemohl dohrát v regulérních podmínkách a konečné pořadí bylo určeno losem. Poděkování patří hlavně sponzorovi a majiteli společnosti DRUMEL panu Nejedlému za podporu tohoto turnaje. Odměnou všem účastníkům byly určitě opět výborné, a na tomto turnaji již tradiční steaky.        Propozice         Účastníci        Výsledky        Fotografie