2013

Rozlosování, soupisky, kompletní výsledky a konečné pořadí všech soutěží družstev 2013

Dospělí "A"                            Dospělí "B"                            Dorost "A"                           Dorost "B"

Starší žactvo "A"            Starší žactvo "B"            Mladší žactvo "A"            Mladší žactvo "B"

Baby tenis "A"                           Baby tenis "B"                          Mini tenis                      Senioři 



28.-29.12.2013
Lukáš Nekvinda třetí ve dvouhře, Aneta Francová vítězkou čtyřhry, Adriana Kovářová třetí ve dvouhře a druhá ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme! 

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žáci - TK PTA Kolín - Lukáš Nekvinda
        výsledky
starší žákyně - TC DTJ Hradec Králové - Aneta Francová, Adriana Kovářová        výsledky


28.12.2013
Předseda klubu Jaroslav Rybka se zúčastnil jako delegát Valné hromady Českého tenisového svazu. VH ČTS se konala v sobotu 28.12.2013 v Černé Hoře v hotelu Sladovna. Na období dalších 5 let byl zvolen současný prezident ing. Ivo Kaderka. Více ZDE.


21.-22.12.2013
Lukáš Nekvinda obsadil 2.místo ve dvouhře starších žáků na turnaji v Poličce. Gratulujeme!  

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl        výsledky
starší žáci - TJ Spartak Polička - Lukáš Nekvinda, Jaroslav Jireček        výsledky
dorostenky - TJ Spartak Polička - Aneta Čejková        výsledky


14.-15.12.2013
V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo 14 hráčů. Vítězem ve dvouhře se stal Ondřej Horák (SK LAMA o.s.), na druhém místě se umístil Dominik Horálek (TO SK Žamberk). Ve čtyřhře zvítězila dvojice Dominik Horálek - Lukáš Praus (oba TO SK Žamberk). Z našich hráčů se ve dvouhře nejvíce dařilo Jáchymu Typlovi, který obsadil 3.místo, ve čtyřhře Janu Šrajerovi, který spolu s Ondřejem Horákem obsadil 2.místo. Oběma medailistům gratulujeme! Z domácích hráčů se turnaje ještě zúčastnili Jan Řehák a Ondřej Hylena. Na kompletní výsledky se můžete podívat zde.


7.-8.12.2013
Lukáš Nekvinda zvítězil ve dvouhře na turnaji starších žáků v Hradci Králové!!!        výsledky
Adriana Kovářová 3.místo ve dvouhře i čtyřhře na turnaji starších žákyň ve Vysokém Mýtě!!!         výsledky       
Alan Brusenbauch přeborníkem východočeského kraje ve čtyřhře!!!        výsledky
Všem našim medailistům gratulujeme a přejeme další úspěchy v nové sezóně 2013/2014

Matouš Ploc (2008) se zúčastnil svého prvního halového turnaje v minitenisu ve Svitavách. Jako nejmladší účastník se mezi čtrnácti hráči, převážně o rok staršími, umístil na 11.místě. I Matouškovi přejeme do nové sezóny hodně zdaru a hlavně chuť do tenisu, která mu určitě nechybí.    výsledky


30.11.-1.12.2013
Původně plánovaný turnaj mužů, který měl být úvodním turnajem letošní halové sezóny, byl pro nízký počet přihlášených hráčů zrušen.


Období mezi letní a zimní sezónou v měsících říjen a listopad bylo v našem klubu převážně ve znamení třetí etapy rekonstrukce provozní budovy. Bylo vybudováno a zprovozněno plynové ústřední vytápění i v prvním patře budovy, vyměněny zbývající dřevěná okna za plastové, včetně balkónových dveří v přízemí a prvním patře budovy. Kompletní rekonstrukcí prošla vstupní hala, kde byla položena nová dlažba, dokončen cihlový obklad stěn a provedeny nové štukové omítky. Byla zakoupena nová krbová kamna a LED televize. Do konce roku by ve vstupní hale měly být nové židle a všech 17 ks původních (28 let starých) dveří v přízemí by mělo být po renovaci osazeno zpět. Kompletní rekonstrukcí (dlažba, obklady, omítky, elektrika) prošlo WC žen a personální WC včetně osazení nového sanitárního zařízení. Zrekonstruovány byly i bývalé sprchy mužů, které nyní slouží jako technická místnost, kde je umístěn kondenzační plynový kotel s centrálním ohřívačem vody. Tato místnost také slouží jako sklad tréninkových pomůcek pro klubové trenéry. To vše se podařilo zrealizovat za cca 330.000,- Kč. Tyto prostředky se podařilo získat z dotací, grantů a reklamní činnosti, takže téměř ani koruna "nešla" z běžného rozpočtu klubu. V zimním období snad ještě dojde k dokončení renovace skříněk v pánských i dámských šatnách. Všem členům a návštěvníkům klubu se omlouváme za provozní komplikace během rekonstrukce a doufáme, že příjemnějšího prostředí v budově si budou všichni uživatelé vážit daleko více než doposud. 


28.-29.9.2013  Adriana Kovářová vítězkou ve dvouhře na turnaji starších žákyň. Gratulujeme!!!  
Účast našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Frýdek Místek - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci kat.B - TK Ústí nad Orlicí - Jan Glatt, Jan Řehák, Jáchym Typl    výsledky
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky - TC Litomyšl - Klára Mikysková, Kristýna Páclová    výsledky


V sobotu 28.9.2013, z organizačních důvodů o rok dříve než obvykle, se konala montáž přetlakové haly. Letos jsme tuto halu "stavěli" již třináctým rokem, přičemž životnost haly se uvádí deset let. O nutnosti nové pevné haly bylo řečeno a napsáno hodně, ale zatím se musíme spokojit s naší "stařenkou". Podporu města cítíme, ale v dnešní politické situaci není jednoduché sehnat cca 10 miliónů na dvoukurtovou, resp. 13 miliónů na tříkurtovou halu. Musíme pevně věřit, že se to co nejdříve podaří, protože provoz staré haly tohoto typu je díky současnýcm cenám energií finančně neúnosný. Jen pro připomenutí, za loňskou zimu jsme za šest měsíců provozu zaplatili na zálohách a doplatcích za plyn a elektřinu cca 500.000,-Kč!!! Za chladného, ale slunečného počasí se letos asi dvacítce převážně stálých a zkušených "brigádníků" podařilo halu postavit v rekordně krátkém čase. Všem, kteří se na montáži podíleli patří velké díky! Odměnou všem byl tradiční a chutný guláš. Na fotografie ze sobotní montáže se můžete podívat ZDE.


V pátek 27.9.2013 se na našich kurtech konalo exhibiční utkání našeho odchovance a bývalého svěřence trenéra Jaroslava Rybky (1995-2009) pětadvacetiletého Jakuba Lustyka a jeho současného trenéra třicetiletého Davida Nováka, kteří jsou členy extraligového týmu LTC Pardubice. Za chladného, ale slunečného počasí oba předvedli v dvousetovém utkání, které skončilo vítězstvím Jakuba Lustyka 6/1, 6/4 své tenisové úmění. Kuba přítomným určitě ukázal, jak tenisově dozrál a zlepšil svou výkonnost. O tom také svědčí jeho výsledky z posledního měsíce, kdy zvítězil na turnaji v Ženevě a na následujících dvou turnajích v Itálii se probojoval do čtvrtfinále. Nyní se svým koučem odletěl na poslední dva zahraniční turnaje do Španělska. Poté ho čekají dva turnaje v Česku a exraliga družstev. Do zbývající části sezóny přejeme Kubovi další úspěchy a posun na světovém žebříčku, kde mu nyní patří 638.místo. Fotografie z utkání ZDE


21.-22.9.2013
Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl    výsledky


14.-15.9.2013
O víkendu jsme byli pořadateli turnaje mužů, kterého se zúčastnilo 18 hráčů. Vítězem se stal domácí Alan Brusenbauch, který ve finále porazil Michala Vágnera (TC Dvůr Králové). Gratulujeme!!! Na třetím místě se společně umístili další domácí hráč Petr Kašpar a Ondřej Niče (TK Precheza Přerov). Ve čtyřhře zvítězili Alan Brusenbauch-Michal Vágner, když ve finále zvítězili nad párem Josef Hošpes-Petr Kašpar. Všem třebovským medailistům gratulujeme! Z domácích hráčů se turnaje kromě výše uvedených zúčastnili ještě Jiří Petráž a Tomáš Blažek. Jak se všem "našim" dařilo a na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

 1. Brusenbauch, 2. Vágner           3. Niče, Kašpar              1. Brusenbauch-Vágner, 2. Hošpes-Kašpar

Účast našich hráčů na turnajích:   Nikol Horáková třetí ve dvouhře a druhá ve čtyřhře. Gratulujeme!
minitenis - Sokol Letovice - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci - TK PTA Kolín - Jan Glatt, Jáchym Typl    výsledky
starší žákyně - Spartak Polička - Nikol Horáková    výsledky
dorostenci - TO TJ Svitavy - Patrik Šotola    výsledky


7.-9.9.2013
V tomto termínu jsme byli pořadateli výběrového turnaje starších žákyň kat.B, kterého se zúčastnilo 27 hráček. V sobotu i v neděli se hrálo za krásného počasí. Všechny plánované zápasy se za dva  víkendové dny se odehrály. V pondělí od 9.00 se mělo sehrát pouze finalové utkání dvouhry. To se bohužel nepodařilo pro celodenní déšť a finalistky se dohodly na náhradním termínu v sobotu 14.9.2013 od 9.00 hod. Turnaj měl solidní úroveň a k vidění byla kvalitní utkání. Za zmínku stojí účast dvou 60-ti bodových mladších žákyň z TK Agrofert Prostějov. Anna Sisková, 1.místo na celostátním žebříčku ml. žákyň a Tereza Najmanová, 3.místo na žebříčku a letošní vítězka dvouhry na MČR této věkové kategorie. Obě děvčata na sebe bohužel narazila již ve druhém kole. Vítězkami ve čtyřhře se styly Kristýna Kvochová (Lokomotiva Trutnov) - Anna Sisková , které ve finále zvítězily nad párem Eva Čecháková (TJ Zbrojovka Vsetín) - Tereza Lamiová (TJ Lázně Bělohrad) 7/5, 6/4. V sobotu se ve finále dvouhry utká Anna Sisková a nejlepší východočeška Adéla Josefová (TC DTJ Hradec Králové).  Z domácích hráček se turnaje zúčastnila pouze Nikola Horáková. Její a kompletní výsledky ZDE. Dohrávka finalového utkání se konala až v sobotu 14.9.2013 odpoledne. Vítězkou se nakonec po bitvě stala Anna Sisková, která zvítězila 6/3, 2/6, 6/4. Obě děvčata podala vynikající výkon.

Účast našich hráčů na turnajích: Alan Brusenbauch vítězem ve dvouhře, Jan Šrajer druhý.  Gratulujeme!
babytenis - TC Hořice - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - TC DTJ Hr. Králové - Jáchym Typl    výsledky
muži - TC Nové Město n. Metují - Alan Brusenbauch, Petr Kašpar    výsledky


31.8.-1.9.2013
V sobotu 31.8. se na našich kurtech konal turnaj čtyřher neregistrovaných hráčů, tradiční TECHCENTRUM CUP, kterého se letos zúčastnilo 23 dvojic. Vítězem turnaje se stala dvojice Lukáš Lustyk - Petr Šafář z České Třebové, která zvítězila ve finále nad párem Kulhavý - Svoboda. Na třetím místě se umístili Bachura-Vojtíšek.  Poděkování patří ředitelům turnaje Jiřímu Petrážovi a Pavlu Sýkorovi, kteří se starali o hladký průběh turnaje a především panu Karlu Beranovi, jednateli společnosti TECHCENTRUM s.r.o. za podporu tohoto populárního turnaje. Na fotografie (L. a K. Beran) z turnaje se můžete podívat ZDE.  Výsledky: skupiny, pavouk.


Účast našich hráčů na turnajích:  Jan Šrajer obsadil 1.místo ve dvouhře, Nikola Horáková 3.místo ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře, Patrik Šotola 2.místo ve čtyřhře, Klára Mikysková 3.místo ve dvouhře i čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!
babytenis - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer
    výsledky
starší žákyně - TK Hlinsko - Nikola Horáková
    výsledky
dorostenci - Spartak Polička - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - Klára Mikysková    výsledky


24.-25.8.2013 V tomto termínu náš klub uspořádal turnaj mladších žáků, kterého se zúčastnilo 12 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Kryštov Maňour z LTC Modřany 2005, který ve finále zvítězil nad Dominikem Horálkem z TO SK Žamberk. Ve čtyřhře zvítězil pár David Neugebauer-Kryštov Maňour (TO SK Žamberk - LTC Modřany 2005) nad domácím párem Jaroslav Jireček-Jan Glatt. Z domácích hráčů se zúčastnili ještě Martin Švub a Ondřej Hylena. Jak se jim v turnaji dařilo a na kompletní výsledky se můžezte podívat ZDE. Kategorie děvčat byla pro nedostatečný počet přihlášených hráček zrušena.

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně kat. A - TK Sparta Praha - Adriana Kovářová    výsledky
starší žáci - Spartak Polička - Tomáš Hájek, Daniel Kolář    výsledky
starší žákyně - Spartak Polička - Nikol Horáková    výsledky


20.-21.8.2013  Náš hráč Jáchym Typl se zúčastnil turnaje mladších žáků v Chocni, kde se svým spoluhráčem Dominikem Horálkem z TO SK Žamberk zvítězil ve čtyřhře. Gratulujeme! Výsledky ZDE.


17.-18.8.2013
Tento víkend byl ve znamení dalšího zrušeného turnaje, tentokrát staršího žactva, který měl náš klub pořádat.

Účast našich hráčů na turnajích:  Nikola Franková dosáhla vynikajícího výsledku, když zvítězila ve dvouhře na velmi dobře obsazeném turnaji dorostenek kategorie B v Pardubicích. Gratulujeme!!! Škoda jen, že se svůj nesporný talent a hráčské úmění nesnaží zúročit častěji na více turnajích. Snad Nikolu tento úspěch zdravě "nakopne" a nenechá si příští rok "utéct" účast na MČR dorostu, Pardubické juniorce, kam nepochybně se svou výkoností patří. Jan Šrajer obsadil 3.místo ve dvouhře a Jáchym Typl 2.místo ve čtyřhře. Gratulujeme!
baby tenis - LTC Poděbrady - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - TO TJ Svitavy - Jáchym Typl    výsledky
mladší žákyně kat. A - TK DEZA Valašské Meziříčí - Adriana Kovářová    výsledky
starší žáci - TC DTJ Hradec Králové - Lukáš Nekvinda    výsledky 
dorostenky kat. B - LTC Pardubice - Nikola Franková, A. Čejková, K. Mikysková, N. Horáková    výsledky


17.8.2013 Jakub Lustyk slaví na turnaji ITF Futures s dotací 10.000 dolarů v Ženevě premiérový titul.
Odchovanec našeho klubu a bývalý svěřenec trenéra Jaroslava Rybky čtyřiadvacetiletý tenista Jakub Lustyk dosáhl v Ženevě vynikajícího výsledku, když na tomto turnaji nenašel přemožitele a do světového žebříčku ATP připsal 18 bodů. Kubovi i jeho současnému kouči Davidu Novákovi gratulujeme a přejeme další podobné úspěchy.  Výsledky ZDE. Více informací o Jakubovi Lustykovi najdete ZDE.


10.-11.8.2013
O víkendu jsme byli nuceni opět zrušit turnaj dorostu pro nedostatečný počet přihlášených hráčů. Je to již v pořadí třetí zrušený turnaj o prázdninách. Tato situace netíží pouze náš klub, ale turnaje se ruší po celé republice.

Účast našich hráčů na turnajích:   Lukáš Nekvinda obsadil ve dvouhře 3.místo, ve čtyřhře 2.místo. Gratulujeme!
baby tenis - Spartak Polička - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - TK Pernštýn Pardubice - Jáchym Typl, Martin Švub    výsledky
starší žáci - TC Litomyšl - Lukáš Nekvinda, Tomáš Hájek, Daniel Kolář    výsledky

V tomto termínu se naši "veteráni" Hana Brusenbauchová, Ladislav Beran a téměř "domácí" Hana a Radek Jarošovi zúčastnili tradičního turnaje čtyřher a smíšených čtyřher v Kroměříži, kde startovalo 45 párů. Ve startovním poli se určitě neztratili. Hana Brusenbauchová a Hana Jarošová svou kategorii 45+ vyhrály. Láďa Beran a Radek Jaroš obsadili ve své kategorii 60+ obsadili 3.místo. Oběma párům gratulujeme! Na fotografie (l.Beran) se můžete podívat ZDE.


3.-4.8.2013
V sobotu se na našich kurtech hrál turnaj kategorie baby, kterého se zúčastnilo 16 chlapců a děvčat, z toho 6 domácích (Šrajer, Páv, Šurý, Glatt, Plachý a Jansa). Hráči byli rozlosováni do čtyřech skupin, kde hráli každý s každým. První dva z každé skupiny postoupili do finalové osmičky, ostatní byli nalosováni do soutěže útěchy. Obě soutěže se již hrály vyřazovacím způsobem. Vítězem se stal Bohumil Bezdíček ze Skutče, který ve finále zvítězil nad Šimonem Novotným z Pardubic. Nejlepšího výsledku z domácích hráčů dosáhl Matouš Glatt, který se umístil na 3.místě společně s Janem Krejčím ze Svitav. Gratulujeme! Ani ostatní domácí hráči nezklamali. Čtyři ze šesti se probojovali do finalové osmičky (Glatt, Šrajer, Páv a Šurý), další dva, věkem ještě minitenisté (Plachý a Jansa), ve svých zápasech bojovali a sbírali cenné zkušenosti. Výsledky ZDE.

          Účastníci turnaje               1.Bezdíček, 2.Novotný, 3-4.Glatt,Krejčí    5-8.Šrajer, Šurý, Páv, Horáček      Finalisté útěchy

Účast našich hráčů na turnajích: Alan Brusenbauch zvítězil ve dvouhře na turnaji mužů. Gratulujeme!!! 
mladší žáci - TC Litomyšl - Jan Glatt, Jáchym Typl    výsledky
muži - TK Ústí nad Orlicí - Alan Brusenbauch    výsledky


31.7.-1.8.2013
Turnaje mladších žáků ve Vysokém Mýtě se zúčastnili naši hráči Jan Glatt a Jáchym Typl. Jak se jim na turnaji dařilo se můžete podívat ZDE.


27.-28.7.2013
O tomto víkendu jsme byli pověřeni uspořádáním celostátního turnaje ČD v kategorii seniorů. Za tropického vedra se 38 hráčů a hráček z celé republiky utkalo ve třech mužských a jedné ženské kategorii. Vítězi tentokrát byli všichni, kteří ukrutné horko "přežili". Turnaj tradičně bezchybně řídil ing. Kotaška, o organizační záležitosti se staral p. Držmíšek. Na více fotografií (L.Beran) se můžete podívat ZDE.

       ženy: 1. Burešová              muži 45+: 1. Jirásek               muži 55+: Kolář                muži 65+: Urbánek

Účast našich hráčů na turnajích: Jan Šrajer zvítězil, Adriana Kovářová třetí ve dvouhře i čtyřhře. Gratulujeme!!!
mini tenis - TC Litomyšl - Adam Košek, Eliška Herníková    výsledky
baby tenis - TC Litomyšl - Patrik Páv, Vojtěch Plachý    výsledky
baby tenis - HTK Třebíč - Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně kat.B - TC Chrudim - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - Klára Mikysková    výsledky


20.-21.7.2013
Bohužel, tak jako minulý týden jsme byli nuceni zrušit tentokrát turnaj dorostu pro nízký počet přihlášených.

Účast našich hráčů na turnajích:  Adriana Kovářová a Nikol Horáková druhé ve čtyřhře a třetí ve dvouhře, Jan Šrajer třetí ve dvouhře. Všem našim medailistům gratulujeme!
dorostenky - TK Hlinsko - Klára Mikysková    výsledky
starší žákyně - TC DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová, Nikol Horáková    výsledky
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - Jan Šrajer, Patrik Páv, Matěj Jansa, Michal Jansa    výsledky
minitenis - TK Ústí nad Orlicí - Eliška Herníková    výsledky


13.-14.7.2013
O víkendu jsme měli být pořadateli turnaje staršího žactva. Pro malý počet přihlášených hráčů byl turnaj zrušen.

Účast našich hráčů na turnajích:
dorostenky - TC Litomyšl - Klára Mikysková    výsledky
starší žákyně B - Spartak Jihlava - Adriana Kovářová    výsledky
starší žákyně - TJ Sokol Šumperk - Nikol Horáková    výsledky
starší žáci - TJ Sokol Šumperk - Lukáš Nekvinda    výsledky
mladší žáci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky    2.místo ve dvouhře - Gratulujeme!!!
mladší žáci - Tesla Pardubice - Martin Švub    výsledky
babytenis - TK Hlinsko - Jan Šrajer    výsledky

V tomto termínu se konalo v Ústí nad Orlicí Mistrovství ČR seniorů. Náš klub reprezentovalo pět hráčů: Alan Brusenbauch, Michael Fiedler, Láďa Beran, Karel Beran a Hana Brusenbauchová. Nejlepšího umístění dosáhli Hana Brusenbauchová a Michael Fiedler, kteří ve svých věkových kategoriích obsadili 2.místo a získali stříbrné medaile. Gratulujeme!!!


8.-12.7.2013 Druhý červencový týden je již pravidelně vyhrazen pro tréninkový kemp TK Česká Třebová. V letošním roce se tohoto soustředění zúčastnilo 41 dětí ve věku od 5 do 15 let, o které se v průběhu celého týdne staralo 11 trenérů a instruktorů. Náplní kempu  byla především tenisová příprava, která vyvrcholila závěrečným turnajem, dále atletický víceboj, míčové hry, návštěva místního plaveckého bazénu a také návštěva PINGUin parku v Ski areálu Přívrat. O obědy se již čtvrtým rokem, k naší velké spokojenosti, staral pan Josef Janda-Hotel Bravo. Počasí nám přálo po celý týden s vyjímkou čtvrtku, kdy stejně jako v loňském roce nám déšť trochu pokazil tradiční táborák u kterého hrála i přes nepříznivé počasí hudební skupina Poutníci. Celkově se letošní kemp určitě vydařil. Poděkování patří především všem trenérům a instruktorům, ale také panu Jandovi-Hotel Bravo a manželům Menclíkovým-Ski Přívrat za jejich vstřícnost. Fotografie z průběhu celého týdne budou po zpracování postupně přidány k tomuto článku.
PINGUin park   Hřiště   Plavecký bazén   Táborák


10.-11.7.2013
Naše hráčka Aneta Francová na turnaji ve Vysokém Mýtě obsadila ve dvouhře 3.místo a se svou spoluhráčkou a zároveň semifinálovou přemožitelkou Veronikou Lebišovou (Sokol Letovice) zvítězily ve čtyřhře. Gratulujeme!. Turnaje se zúčastnila i další naše hráčka Nikol Horáková. Výsledky ZDE.


6.-7.7.2013
V sobotu jsme byli pořadateli turnaje kategorie baby, kterého se zúčastnilo 19 chlapců a děvčat. Vítězem se stal Jan Krejčí, který ve finále zvítězil nad Šimonem Vackem 6/2. Z domácích hráčů se zúčastnili Jan Šrajer, Matěj a Michal Jansovi. Nejlepšího umístění dosáhl Jan Šrajer, který se umístil na 6.místě. Výsledky ZDE.

V tomto termínu se zúčastnil náš hráč Lukáš Nekvinda turnaje starších žáků v Chocni kde se spoluhráčem Jiřím Unzeitigem zvítězili. Gratulujeme! Výsledky ZDE.


1.-5.7.2013
V tomto termínu se konalo v Ústí nad Orlicí Mistrovství republiky můžů a žen, tradiční Rieter Cup 2013 (více ZDE). Jediným naším zástupcem byl Alan Brusenbauch, který ve dvouhře sice neprošel přes první kolo, ale ve čtyřhře se svým spoluhráčem Stanislavem Nebojsou se probojovali až do finále a získali stříbrnou medaili. Gratulujeme!!! Fotografie (L.Beran) z finalového utkání a závěrečného ceremoniálu si můžete prohlédnout ZDE.


29.-30.6.2013
O víkendu byl náš klub pověřen uspořádáním Mistrovství české republiky železničářů, na které se kvalifikovalo 16 nejlepších železničářů ČR. Celkovým vítězem se stal Roman Danek z Ostravy, druhé místo obsadil Miloš Válek z Prahy a na třetím místě se umístil "třebovák" Marcel Řehák. Gratulujeme! Tento turnaj byl zároveň kvalifikací na mezinárodní turnaj železničářů (USIC) v Belgii. Turnaje ČD v našem klubu mají dlouholetou tradici a jsme velmi rádi, že jsou u nás železničáři spokojeni. Velké díky organizátorům v čele s ing. Josefem Kotaškou za přízeň. Tyto turnaje mají pro náš klub značný finanční přínos.

V tomto termínu naplno odstartovaly turnaje jednotlivců. Vyznačení hráči dosáhli ve dvouhře či čtyřhře medailového umístění. Gratulujeme!
Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žactvo - TK Choceň - Jan Glatt, Jáchym Typl, Ondřej Hylena, J.Částek, M.Pecháček    výsledky
mladší žákyně - LTC Pardubice - Aneta Francová, Adriana Kovářová, Nikol Horáková    výsledky
dorostenci - DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky


28.6.2013 se v našem areálu konal 2.ročník tenisového turnaje ve čtyřhře ČSOB CUP 2013. Tento turnaj je určen pro klienty ČSOB. Organizátory této akce jsou pan Milan Tomeš, ředitel pobočky ČSOB a.s., pobočka Česká Třebová a pan Tomáš Šafařík, obchodní manažer ČSOB leasing a.s., pobočka Česká Třebová a Eva Bellová, oblastní zástupce pro marketing ČSOB. Turnaje, o jehož hladký průběh se staral ředitel turnaje Jiří Petráž, se zúčastnilo 32 hráčů (16 párů), kteří byli rozděleni do čtyřech skupin. Z každé skupiny dva nejlepší páry postoupily do finále "A", zbývající dva páry do finále "B". Obě finalové "osmičky se již hrály vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stal pár Cindr - Mužík, který ve finále zvítězili nad dvojicí Kratochvila - Skřivánek 6/1. Podle ohlasů hráčů i organizátorů se turnaj opět vydařil, jak po sportovní, tak společenské stránce. Jsme rádi, že se z tohoto turnaje stává tradice a velmi si vážíme přízně organizátorů. Již nyní se těšíme na 3.ročník ČSOB CUPU 2014, který by se měl opět konat poslední červnový pátek. Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE.

     Organizátoři turnaje                Ředitel turnaje                   1. Cindr - Mužík             2. Kratochvila - Skřivánek


23.-28.6.2013
V posledním červnovém týdnu se konají Hry VI. letní olympiády dětí a mládeže. Tato olympiáda se koná jednou za dva roky a v letošním roce, kdy pořadatelem je Zlínský kraj se soutěží mezi kraji v žákovských kategoriích 18 odvětví letních sportů. Více informací o LODM ZDE. Tenisový turnaj se hraje ve čtyřech kategoriích: mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci a starší žákyně. Pardubický kraj reprezentuje osmičlenný tým (vždy po dvou v každé kategorii), kteří jsou nominování na základě žebříčkového umístění. Ve výběru jsou dva hráči TK Česká Třebová. Mladší žákyně Adriana Kovářová a starší žák Martin Blažek. Osm reprezentantů Pardubického kraje doprovází dva trenéři delegovaní Oblastním tenisovým svazem. Jedním z nich je Jaroslav Rybka. Zastoupení třech "třebováků" v desetičlenném týmu Pardubického kraje je určitě velmi dobrou vizitkou našeho klubu. 


22.-23.6.2013
Tento termín byl určen poslednímu kolu soutěží smíšených družstev. Na výsledky a konečné umístění se můžete sledovat nahoře.


15.-16.6.2013
O tomto víkendu bylo na pořadu 6.kolo (předposlední) soutěží družstev. Na výsledky a průběžné pořadí se můžete podívat nahoře.
Naši babytenisté "A", kteří již vyhráli svoji skupinu se v sobotu 15.6. utkali ve čtvrtfinále s týmem TJ Jiskra Havlíčkův Brod a zvítězili jednoznačně 6/0, tím si zajistili postup do semifinále. Gratulujeme! Výsledky ZDE.


8.-9.6.2013
V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje mladšího žactva, kterého se zúčastnilo 18 chlapců a 17 děvčat. Vítězem dvouhry chlapců se stal Dominik Horálek (TO SK Žamberk), který ve finále zvítězil nad domácím Janem Glattem. Oba finalisté společně zvítězili ve finále čtyřhry nad dalšími domácími hráči Jaroslavem Jirečkem a Jáchymem Typlem. Všem našim medailistům gratulujeme! Výsledky ZDE
Mezi děvčaty zvítězila ve finále dvouhry Kamila Šafránková nad Natálií Jindrovou (obě TO SK Žamberk). Ve čtyřhře zvítězila dvojice Adéla Moravcová - Natálie Jindrová (obě TO SK Žamberk). Výsledky ZDE.

V tomto termínu se konaly také oblastní přebory v kategoriích baby, staršího žactva a dospělých.
Účast a výsledky našich hráčů na přeborech:
baby - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer, Matouš Glatt    výsledky
starší žáci - TJ Tesla Pardubice - Martin Blažek, Lukáš Nekvinda    výsledky
starší žákyně - TC DTJ Hradec Králové - Aneta Francová, Adriana Kovářová, Nikol Horáková    výsledky
muži - LTC Nový Bydžov - Alan Brusenbauch    výsledky
ženy - TK Pernštýn Pardubice - Nikola Franková    výsledky
Zvýrazněni jsou hráči, kteří na přeborech získali medaili ve dvouhře nebo čtyřhře. Gratulujeme!

 


1.-2.6.2013
První červnový víkend byl termín pro 5.kolo soutěží smíšených družstev. I přes špatné počasí a ještě horší předpověď všechna naše družstva své utkání sehrála. Družstva babytenisu "A" i "B" své utkání odehrála ve Vysokém Mýtě v hale. Výsledky a průběžné pořadí našich družstev sledujte v horní části této stránky.


29.5.2013
V tento den náš klub uspořádal nábor nových dětí. Do tenisové školičky, která bude obsahovat 7 lekcí v průběhu června se přihlásilo 14 dětí ve věku 4-7 let. Informace o náboru ZDE.


25.-26.5.2013
O víkendu bylo sehráno kompletní 4.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky a průběžné pořadí našich družstev sledujte v horní části této stránky.


18.-19.5.2013
Nikola Franková v semifinále dvouhry na přeboru dorostenek v Chrudimi. Aneta Francová vítězkou ve dvouhře a spolu s Adrianou Kovářovou vítězkami ve čtyřhře na turnaji starších žákyň ve Vysokém Mýtě.
Všem našim hráčkám gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích a přeborech:
dorostenky - TC Chrudim - Nikola Franková, Klára Mikysková    výsledky
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Aneta Francová, Horáková Nikol, Adriana Kovářová - výsledky
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Jan Glatt, Jáchym Typl - výsledky


11.-12.5.2013
O tomto víkendu se hrálo kompletní 3.kolo soutěží družstev ve všech věkových kategoriích. Výsledky a průběžné pořadí našich družstev můžete sledovat nahoře.


8.5.2013
Druhá "sváteční" středa byla hracím dnem pro soutěže družstev baby, starší žactvo a dospělí. Fotografie vlevo je z domácího utkání babytenistů "B" s Poličkou "A", které skončilo 1:6, ale všichni domácí zaslouží i přes porážku pochvalu za bojovnost. Tým ve složení Nicole Plocová, Sára Horáková, Vojtěch Plachý a Michal Jansa zatím sbírá zápasové zkušenosti. Jejich čas teprve přijde. Děvčata v této kategorii budou hrát ještě příští rok, Vojta 2 roky a Michal dokonce 3 roky. Kompletní výsledky všech družstev sledujte nahoře.


  4.-5.5.2013
O víkendu byly naplno rozehrány soutěže družstev ve všech věkových kategoriích. I nadále se všechny tři naše mládežnická "áčková" družstva startující v nejvyšších soutěžích JUNIOR TOUR potýkají s marodkou a udržení v těchto soutěžích bude velmi obtížné. Výsledky sledujte nahoře.
Premiéru v mistrovských soutěžích měli naši nejmenší v kategorii minitenisu, kteří se utkali se stejně starými tenisty z Moravské Třebové a jednoznačně v úvodním dvojutkání zvítězili. Více fotografií (Ilona Bendová) z utkání minitenisu si můžete prohlédnout ZDE.


1.5.2013
"Sváteční" středa byla prvním hracím dnem soutěží družstev v kategoriích mladšího žactva, dorostu a seniorů. Bohužel náš klub zasáhla velká "marodka". Nejvíce u družstva mladšího žactva "A" kde nám pravděpodobně i v dalších zápasech budou chybět tři hráči základní sestavy. Rozlosování, kompletní výsledky sehraných utkání a soupisky jednotlivých družstev můžete průběžně sledovat v horní části této stránky.

Tento den jsme pro naše malé tenisty uspořádali klubový nominační turnaj do družstva babytenisu "B", kterého se zúčastnilo osm dětí. Zápasy do tří gamů byly hrány systémem každý s každým a výsledky určily toto pořadí: 1. Nicole Plocová, 2. Michal Jansa, 3. Sára Horáková, 4. Vojtěch Plachý. Více fotgrafií ZDE.

         Všichni účastníci              Nicole Plocová       Michal Jansa      Sára Horáková      Vojtěch Plachý


27.-28.4.2013
Alan Brusenbauch
obsadil 2.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře na přeborech Pardubického kraje mužů! Mladší žákyně Adriana Kovářová obsadila 3.místo ve dvouhře a spolu s Anetou Francovou zvítězily ve čtyřhře na Přeborech Pardubického kraje starších žákyň! Na přeborech Pardubického kraje starších žáků Lukáš Nekvinda obsadil 3.místo ve čtyřhře spolu s Alešem Karlíkem (třetí také ve dvouhře), který u nás hostuje v družstvu staršího žactva. Všem našim úspěšným medailistům gratulujeme!!!

Účast našich hráčů na turnajích na přeborech Pardubického kraje:
starší žákyně - TK Holice - Aneta Francová, Adriana Kovářová    výsledky
starší žáci - TC Chrudim - Lukáš Nekvinda, Tomáš Hájek    výsledky
muži - Alan Brusenbauch, Petr Kašpar, Jaroslav Šnajdr    výsledky

27.4.2013
V tento den se na našich kurtech konal již tradiční turnaj neregistrovaných hráčů - SOLEA OPEN 2013. Turnaje se zúčastnilo 28 tenistů nejen z České Třebové, ale i širokého okolí. Hráči byli rozděleni nejdříve do skupin a poté nejlepší z každé skupiny postoupili do finalového "pavouka", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Celkovým vítězem se stal Petr Šafář, který ve finále zvítězil nad Pavlem Svobodou 6/3. Na třetím místě se umístil Roman Maršalík, který v utkání o brozovou medaili zvítězil nad Petrem Stránským 6/3. Poděkování patří organizátorům turnaje Pavlu Sýkorovi a Jiřímu Petrážovi a hlavně řediteli SOLEA CZ Leoši Jiřelemu za podporu tohoto turnaje. Více fotografií (J.Petráž) z turnaje ZDE.


20.-22.4.2013
Aneta Čejková, Adriana Kovářová a Jan Řehák třetí místo ve dvouhře, Jan Řehák a Aneta Francová druhé místo ve čtyřhře,
Adriana Kovářová a Jan Glatt třetí místo ve čtyřhře na Přeborech Pardubického kraje. Všem našim medailistům gratulujeme!

V tomto termínu jsme byli pověřeni VčOTS uspořádáním přeborů Pardubického kraje v kategorii dorostenek. Vzhledem k předpovědi počasí jsme prezentaci přesunuli ze soboty na neděli. Díky velmi dobré a rychlé práci našich správců Z.Zavadila a M.Cindra, kteří za pouhé dva dny uvedli do výborného stavu dva kurty a také díky pěknému počasí se přebory uskutečnily. Z celkového počtu 13 hráček bylo šest domácích. Všechna "třebovská" děvčata (Aneta Čejková, Klára Mikysková, Kristýna Páclová, Aneta Francová, Nikola Horáková a Adriana Kovářová) je třeba za předvedené výkony pochválit. Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. Více fotografií z přeborů ZDE

Ve stejném termínu se přeborů Pardubického kraje v kategorii mladších žáků, jejichž uspořádáním byl pověřen klub TJ Tesla Pardubice, zúčastnili  naši hráči Jan Řehák a Jan Glatt. Kompletní výsledky ZDE.


13.-14.4.2013 tento víkend byl vyhrazen pro demontáž přetlakové haly. Počasí nám přálo a "dvacítka brigádníků" měla v poledne hotovo! Všichni si poté pochutnali na tradičním guláši. Všem patří dík za odvedenou práci. Speciální poděkování patří Marcelu Řehákovi, Pepovi Hošpesovi a Jirkovi Petrážovi, kteří ještě po demontáži, celé sobotní odpoledne a v neděli od rána do druhé hodiny odpolední, intenzivně pracovali na úpravě obou kurtů, které je nutné vždy po demontáži haly speciálním "ježkem" rozrušit a poté opět srovnat. Na více fotografií z letošní demontáže se můžete podívat ZDE.


6.-7.4.2013 v tomto termínu se turnaje zúčastnil z našich hráčů pouze mladší žák Jáchym Typl. Jak se mu na turnaji ve Vysokém Mýtě dařilo se můžete podívat ZDE.


30.3.2013
Jan Šrajer 
vítězem turnaje v babytenisu. Gratulujeme!!!

V sobotu 30.3. jsme byli pořadateli posledního turnaje letošní halové sezóny. Turnaje se zúčastnilo pouze devět hráčů kategorie baby, kteří nejdříve hráli ve dvou skupinách každý s každým a poté vyřazovacím způsobem o umístění na 1.-4. místě a 5.-9. místě. Celkovým vítězem se stal domácí Jan Šrajer, který ve všech svých zápasech ani jednou nezaváhal a zcela zaslouženě obsadil 1.místo, když ve finále zvítězil nad Václavem Němečkem (Benátky nad Jizerou) 6/2. Kompletní výsledky ZDE. Více fotografií z turnaje ZDE.

            Účastníci turnaje              Finalisté (J.Šrajer, V.Němeček)            Vyhlášení výsledků

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TOSK Žamberk - Jan Řehák, Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - Spartak Polička - Lukáš Nekvinda    výsledky
dorostenci - Tenis Cibulka - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - Tenis Cibulka - Aneta Čejková    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - Klára Mikysková, Nikol Horáková    výsledky


 

23.-24.3.2013
Martin Blažek
obsadil 3.místo ve čtyřhře na turnaji kategorie "B" ve Vysokém Mýtě. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žáci "B" - LTC Vysoké Mýto - Martin Blažek    výsledky
starší žákyně "B" - TC Litomyšl - Aneta Francová, Nikola Horáková, Marta Svatošová    výsledky
mladší žákyně "A" - TK Oáza Říčany - Adriana Kovářová    výsledky


 

16.-17.3.2013
Adriana Kovářová
zlatá ve dvouhře, stříbrná ve čtyřhře a Aneta Francová zlatá ve čtyřhře na turnaji starších žákyň v Žamberku. Gratulujeme!!!

Účast našich hráčů na turnajích:
baby tenis - TJ Svitavy - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - TC Litomyšl - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - Spartak Polička - Daniel Kolář    výsledky
starší žákyně - TO SK Žamberk - Adriana Kovářová, Aneta Francová, Nikol Horáková    výsledky


 

9.-10.3.2013
Aneta Francová
zvítězila ve dvouhře i čtyřhře na turnaji starších žákyň v Praze. Výsledky ZDE
Adriana Kovářová obsadila 3.místo ve dvouhře i čtyřhře na turnaji mladších žákyň kategorie "B" v Poděbradech. Výsledky
ZDE. Oběma našim úspěšným hráčkám GRATULUJEME!!!

V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje dorostenek , kterého se zúčastnilo 14 děvčat. Ve dvouhře zvítězila Kristýna Fiedlerová z TK Náchod, která ve finále zvítězila nad Adélou Josefovou z TC DTJ Hradec Králové. Ve čtyřhře zvítězila dvojice Mikulenková-Lipavská (TK Znojmo-TC DTJ Hradec Králové). Z domácích hráček se zúčastnily Aneta Čejková, Klára Mikysková a Kristýna Páclová (pouze ve čtyřhře). Jak se domácím hráčkám dařilo a na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.


2.-3.3.2013
Patrik Šotola
obsadil 3.místo ve dvouhře i čtyřhře na turnaji dorostenců v Hradci Králové, Jan Řehák bronzový ve dvouhře a Jáchym Typl ve čtyřhře na turnaji mladších žáků v Poličce. Všem medalistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - Spartak Polička - Jan Řehák, Jáchym Typl    výsledky
dorostenci - DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - DTJ Hradec Králové - Aneta Čejková, Klára Mikysková   výsledky


 

23.-24.2.2013
Adriana Kovářová obsadila druhé místo ve dvouhře, Aneta Francová 3.místo ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře a Marta Svatošová 1.místo ve čtyřhře na turnaji starších žákyň v České Třebové. Na turnaji starších žáků ve Vysokém Mýtě obsadil Martin Blažek 2.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře. Všem našim úspěšným medailistům gratulujeme!

V tomto termínu jsme byli pořadateli velmi dobře obsazeného turnaje starších žákyň, kterého se zúčastnilo 18 hráček. Máme velkou radost, že na turnaji bylo naše hráčky výrazně vidět o čemž svědčí čtyři medailová umístění. Pochvalu zaslouží i Nicol Horáková, která sice jako jediná z domácích na medailové umístění nedosáhla, ale její vzrůstající výkonnost díky tréninkové píli a pravidelné účasti na turnajích je určitě znát. Vítězkou ve dvouhře se stala Linda Kalivodová (TJ Svitavy), která zvítězila i ve čtyřhře spolu s domácí Martou Svatošovou. Kompletní výsledky ZDE. Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žákyně - TK Česká Třebová - Aneta Francová, Nicol Horáková, Adriana Kovářová, Marta Svatošová
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Martin Blažek    výsledky


 

16.-17.2.2013
Mladší žákyně Adriana Kovářová zvítězila ve dvouhře i čtyřhře na turnaji starších žákyň v Hradci Králové. GRATULUJEME!!! 
V semifinále zvítězila nad Markétou Holmanovou (v lednu přestoupila z TC Dvůr Králové do TK Sparta Praha), které tak vrátila porážku z finále halových přeborů mladších žákyň.
Dorostenec Patrik Šotola obsadil 3.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře na turnaji v Praze. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
baby tenis (přebor VčOTS) - TK Letohrad - Jan Šrajer (ze zdravotních důvodů nedohrál)   výsledky
mladší žáci - TK Choceň - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - DTJ Hradec Králové - Lukáš Nekvinda    výsledky
starší žákyně - DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová, Aneta Francová, Nikol Horáková    výsledky
dorostenci (přebor VčOTS) - LTC Vysoké Mýto - Adam Cihlář    výsledky
dorostenci - Tenis Club Mokropsy - Patrik Šotola    výsledky


 

9.-10.2.2013
Martin Blažek obsadil 2.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře na turnaji starších žáků v České Třebové.
Aneta Francová obsadila 3.místo ve dvouhře a 1.místo ve čtyřhře na turnaji starších žákyň v Praze.
Oběma našim hráčům gratulujeme!

V tomto termínu jsme uspořádali turnaj starších žáků, kterého se zúčastnilo 12 chlapců. Vítězem ve dvouhře se stal Filip Křipský (SK Tišnov), který ve finále zvítězil nad domácím Martinem Blažkem. Ve čtyřhře zvítězili Martin Blažek-Jiří Unzeitig (TK Choceň).

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žáci - TK Česká Třebová - Martin Blažek, Lukáš Nekvinda, Filip Sejkora, Tomáš Hájek    výsledky
starší žákyně - Tempo Praha - Aneta Francová    výsledky
dorostenci - TSM Sokol Vysočany - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky "B" - TOSK Žamberk - Aneta Čejková    výsledky


 

2.-3.2.2013
Aneta Francová zlatá ve dvouhře i čtyřhře na turnaji starších žákyň ve Vysokém Mýtě. Gratulujeme!!!
Jaroslav Jireček bronzový na turnaji mladších žáků v Litomyšli. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Agrofert Prostějov - Jan Šrajer    výsledky zatím pořadatel nezveřejnil
mladší žáci - TC Litomyšl - Jaroslav Jireček, Jáchym Typl    výsledky
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Aneta Francová    výsledky
dorostenci - Tenis Cibulka Praha - Patrik Šotola    výsledky
dorostanky - Tenis Cibulka Praha - Aneta Čejková    výsledky


26.-27.1.2013 
Martin Blažek bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře na Přeborech VčOTS starších žáků  v Pardubicích!!!
Jan Řehák bronzový ve dvouhře na turnaji mladších žáků v České Třebové! Oběma hráčům gratulujeme!

V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo 20 chlapců. Vítězem dvouhry se stal Vojtěch Veigert z TK Pernštýn Pardubice. Vítězi ve čtyřhře se stali Veigrt-Melichar (oba TK Pernštýn Pardubice). Z domácích hráčů se zúčastnili: Jaroslav Jireček, Jan Řehák, Jan Glatt, Jáchym Typl a Martin Švub. Na výsledky se můžete podívat ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žáci (přebory) - Tesla Pardubice - Martin Blažek    výsledky
starší žákyně (přebory) - TC Litomyšl - Aneta Francová, Adriana Kovářová    výsledky
dorostenci - DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola, Adam Cihlář    výsledky
dorostenky - DTJ Hradec Králové - Aneta Čejková, Klára Mikysková    výsledky


 

19.-20.1.2013  
Martin Blažek stříbrný, Jan Řehák a Jan Šrajer bronzový ve dvouhře,
Jaroslav Jireček stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu se naši hráči zúčastnili těchto turnajů:
babytenis - TK Letohrad - Jan Šrajer    Výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jaroslav Jireček, Jan Řehák, Jáchym Typl.    Výsledky
starší žáci - Spartak Polička - Martin Blažek    Výsledky
                 DTJ Hradec Králové - Lukáš Nekvinda    Výsledky
starší žákyně - DTJ Hradec Králové - Aneta Francová    Výsledky


 

12.-14.1.2013 v těchto dnech jme byli  pověřeni VčOTS uspořádáním přeboru východočeského kraje mladších žákyň. Přeboru se zúčastnilo 23 hráček. Z domácích hráček se zúčastnily Adriana Kovářová a Marta Svatošová. Vítězkou ve dvouhře se stala Markéta Holmanová (TC Dvůr Králové), která ve finále zvítězila nad domácí Adrianou Kovářovou 6/3, 2/6, 6/4. Finále mělo velmi dobrou úroveň a Adriana podala vynikající výkon. I když v tomto finále byla jednoznačnou favoritkou Markéta Holmanová (15.hráčka celostátního žebříčku), Adriana byla po celé utkání úderově lepší, hrála aktivněji i agresivněji. Prohrála díky menším zkušenostem z těžkých zápasů a hlavně díky horšímu pohybu po dvorci, což je její největší slabina. Adrianě k 2.místu a předvedenému výkonu gratulujeme!!! Na druhé naší zástupkyni Martě Svatošové se podepsal téměř měsíční tréninkový výpadek způsobený nemocí. Ve čtyřhře zvítězila dvojice Holmanová-Hradecká (TC Dvůr Králové, DTJ Hradec Králové) nad párem Bezdíčková-Lamiová (DTK Skuteč, Třebechovice p. Orebem) 6/2, 7/5. Naše děvčata prohrála po boji v semifinále a obsadila 3.místo. Minimálně na finále měla, přesto k medaili gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE. Více fotografií ZDE.

 2.Kovářová, 1.Holmanová   3.Bezdíčková, Šebestíková      čtyřhra -  2. a 1.místo               čtyřhra - 3.místo

V tomto termínu se naši hráči zúčastnili těchto turnajů:
Starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Lukáš Nekvinda, Tomáš Hájek - výsledky ZDE.
Dorostenci - Tempo Praha - Patrik Šotola - výsledky ZDE.
Dorostenky - Tempo Praha - Aneta Čejková - výsledky ZDE.


 

5.-7.1.2013 v tomto termínu jsme byli pořadateli velmi dobře obsazeného turnaje mladších žáků kategorie B, kterého se zúčastnilo 32 hráčů. Z domácích hráčů se zúčastnili Jaroslav Jireček, Jan Glatt, Jan Řehák a Jáchym Typl. Vítězem dvouhry se stal Martin Krumich z LTC Kolín, který ve finále zvítězil nad Kristiánem Kubíkem z SK OAZA Praha 6/4, 6/2. Ve čtyřhře zvítězili Jiří Unzeitig (TK Choceň) a Filip Kolář (TK Náchod) nad Daliborem Svrčinou (TK SC Ostrava) a Martinem Kudláčkem (TJ Baník Ostrava OKD) 4/6, 6/3, 1/0(6). Jak se dařilo domácím hráčům a na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. Fotografie nejúspěšnějších hráčů turnaje si můžete prohlédnout ZDE.

V tomto termínu se naši hráči zúčastnili těchto turnajů:
Adriana Kovářová - Hradec Králové - mladší žákyňě kat. B - výsledky ZDE
Lukáš Nekvinda - Choceň - starší žáci - výsledky ZDE
Nikol Horáková - Polička - starší žákyně - výsledky ZDE
Aneta Francová - Praha - starší žákyně - výsledky ZDE. Gratulujeme k vítězství ve čtyřhře!!!
Patrik Šotola, Adam Cihlář - dorostenci - výsledky ZDE. Velmi dobrý výkon Patrika