2014

 


Rozlosování, soupisky, kompletní výsledky a konečné pořadí soutěží družstev 2014

Senioři                 Dospělí "A"                 Dospělí "B"                 Dorost "A"                 Dorost "B"

St. žactvo "A"        St. žactvo "B"        Ml. žactvo "A"        Ml. žactvo "B"        Ml. žactvo "C"

Baby tenis "A"          Baby tenis "B"          Minitenis             



 

27.-28.12.2014
Lucie Slívková stříbrná ve dvouhře i čtyřhře, Lucie Blažková stříbrná ve čtyřhře. Gratulujeme! Adriana Kovářová se probojovala na turnaji kategorie "A" až do čtvrtfinále, kde prohrála s vítězkou celého turnaje.
https://www.tenisct.cz/p1010003mop.jpghttps://www.tenisct.cz/dsc_0002mop.jpghttps://www.tenisct.cz/dsc_0007mop.jpg

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně MOP - TK Česká Třebová - Lucie Slívková, Lucie Blažková, Žaneta Ulvrová    výsledky
starší žákyně kategorie "A" - Rožnovský tenisový klub - Adriana Kovářová    výsledky


 

20.-21.12.2014
Jáchym Typl vítězem ve čtyřhře. Ve dvouhře obsadil 3.místo. Adriana Kovářová vítězkou ve čtyřhře. Oběma medailistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TJ Spartak Polička - Jácym Typl    výsledky
dorostenky - TJ Spartak Polička - Adriana Kovářová, Klára Mikysková    výsledky


 

13.-14.12.2014
Patrik Šotola bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře. Jáchym Typl bronzový ve dvouhře. Gratulujeme!
O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo pouze 11 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Šimon Novotný z TK Pernštýn Pardubice, který ve finále zvítězil nad Petrem Julišem z TC Chrudim. Čtyřhra se z důvodu nedostatečného počtu přihlášených neklasifikovala. Z našich hráčů se turnaje zúčastnili Jáchym Typl a Jan Šrajer. Kompletní výsledky ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - 1.východočeská Tenisová - Martin Švub    výsledky
dorostenci - TO TJ Tesla Pardubice - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - TO TJ Tesla Pardubice - Klára Mikysková, Adriana Kovářová    výsledky

 


 

06.-07.12.2014 
Vojtěch Plachý (foto) vítězem turnaje kategorie baby v Chocni. Patrik Šotola bronzový ve dvouhře na turnaji dorostenců a Jan Šrajer třetí ve čtyřhře na turnaji mladších žáků. Všem medailistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer, Matouš Glatt    výsledky starší žáci - TOSK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Glatt    výsledky
dorostenci - Sokol Zábřeh - Patrik Šotola    výsledky

 


 

11.10.2014  v sobotu za ideálního počasí proběhla montáž přetlakové haly, kterou náš klub v letošním roce bude provozovat již patnáctou sezónu! Udávanou životnost 10 let již daleko překračuje. O nutnosti nové haly již bylo řečeno a napsáno hodně, takže si přejme, aby plánovaná výstavba přišla co nejdříve. Pro letošní sezónu bylo nutné zakoupit jednu novou izolační vrstvu v ceně cca 100.000,- Kč (po slevě), při čemž nám dodavatel v rámci dloudobě dobrých vztahů poskytl výraznou slevu. Tato fólie by měla mít o 20% lepší tepelně izolační vlastnosti, ale skutečnost ukáže až vlastní provoz.
Montáž proběhla za účasti 21 brigádníků bez větších komplikací a opět v rekordním čase 7,5 hodiny (08.00-15.30). Všem patří velké poděkování za náročnou práci. Odměnou byl tradiční a velmi chutný guláš.
Více fotografií ZDE.


 

27.-29.9.2014
V tomto termínu jsme byli pořadateli výběrového turnaje mladších žáků kategorie "B", kterého se zúčastnilo 41 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Ondřej Horák (SK LAMA o.s.), který ve finále zvítězil nad Matyášem Alanem (TK Agrofert Prostějov). Na třetím místě se společně umístili Filip Hudetz (TO SK Žamberk) a Vojtěch Veigert (TK Pernštýn Pardubice). Ve čtyřhře zvítězil pár Ondřej Horák-Matyáš Alan, kteří ve finále přehráli dvojici Marek Častulík-Martin Machala (oba TK Milo Olomouc).

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci kat.B - TK Česká Třebová - Jáchym Typl, Jan Řehák, Jan Šrajer, Ondřej Hylena    výsledky.
mladší žákyně kat.B - TO SK Žamberk - Lucie Blažková, Lucie Slívková    výsledky.


 

20.-21.9.2014
Jan Řehák zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jan Glatt bronzový ve dvouhře, Jan Šrajer stříbrný ve čtyřhře, Lucie Slívková bronzová ve dvouhře, Matouš Glatt a Vojtěch Plachý bronzoví ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje mladšího žactva, kterého se zúčastnilo jedenáct chlapců a deset děvčat. Ve dvouhře chlapců se stal vítězem domácí Jan Řehák, který ve finále zvítězil nad Šimonem Novotným (TK Pernštýn Pardubice). Ve čtyřhře zvítězila třebovsko-pardubická dvojice Jáchym Typl-Šimon Novotný nad domácími Jan Řehák-Jan Šrajer.
Mezi děvčaty ve dvouhře zvítězila  Miroslava Bubeníková (TK Agrofert Prostějov), která ve finále přehrála Kateřinu Kotvovou (Spartak Polička). Ve čtyřhře zvítězila dvojice Denisa Hanáková(TC Brno)-Miroslava Bubeníková nad párem Kateřina Kotvová-Šárka Uhlířová(Spartak Polička). 

Účast našich hráčů na turnajích:
babytenis - LTC Vysoké Mýto - Matouš Glatt, Vojtěch Plachý, Adam Košek    výsledky
mladší žáci - TK Česká Třebová - J.Řehák, J.Glatt, J.Typl, J.Šrajer, M.Švub, D.Šurý    výsledky
mladší žákyně - TK Česká Třebová - Lucie Slívková, Lucie Blažková    výsledky

 


 

13.-14.9.2014
Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Nikola Horáková stříbrná ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Kolín - Jáchym Typl    výsledky    fotografie ZDE
dorostenky - LTC Vysoké Mýto - Nikol Horáková    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - Klára Mikysková, Aneta Čejková    výsledky


 

6.-7.9.2014
Jan Glatt zlatý ve dvouhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Glatt, Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
dorostenky - Klára Mikysková, Aneta Čejková, Nikol Horáková    výsledky

V prázdninovém období byl tradičně pořádán Okruh tenisových turnajů železničářů 45letých a starších (ten letošní byl již sedmnáctý). Po třech turnajích v Plzni, Břeclavi a České Třebové se sedm nejlepších žen a po osmi mužích ve třech věkových kategoriích sjelo do České Třebové, aby na kurtech zdejšího tenisového klubu sehrálo ve dnech 6. a 7. září finálové turnaje Masters. Mezi ženami byla nejlepší  Jitka Goldbrichtová z České Lípy před Jarmilou Navrátilovou z Olomouce a Hanou Burešovou z České Třebové. Z klání mužů 45+ si palmu vítězství  odnesl Ivo Jirásek z Hradce Králové, hned za ním se umístili Roman Blažek z České Třebové a Vladimír Komárek z Chlumce nad Cidlinou. V soutěži mužů 55+ byl suverénně první Jaroslav Michálek z Veselí nad Lužnicí, který ve třech odehraných zápasech ztratil pouhých 10 gamů a předčil za ním umístěné Josefa Poděbradského z Ostravy a Zdeńka Kolářez České Třebové. Z klání mužů 65+ vyšel vítězně Antonín Slavík z Uherského Brodu  před Svatoplukem Oslizlokem z Bohumína a Jiřím Urbánkem z Nymburka. (autor článku: ing.Josef Kotaška)


 

5.9.2014
V pátek  5. září byl na dvorcích Tenisového klubu Česká Třebová odehrán nominační turnaj železničářů o právo reprezentovat Českou republiku na mezinárodním mistrovství  železničářů USIC, které se uskuteční  v roce 2015 v německém Norimberku. Ze šesti zúčastněných hráčů byl nejlepší Miloš Válek z Prahy před domácím nadějným hráčem Patrikem Šotolou a Ondřejem Pánkem z Hradce Králové. První dva jmenovaní doplní  tým ČR a spolu se třemi nejlepšími hráči z letošního mistrovství republiky železničářů Jiřím Hipským z České Třebové, Michalem Weberem z Roudnice nad Labem a Romanem Damkem z Bohumína vytvoří  družstvo, které se pokusí nejméně obhájit třetí místo z předchozího mistrovství USIC, které se konalo v roce 2011 v Pešťanech. (autor článku: ing.Josef Kotaška)


30.-31.8.2014
Alan Brusenbauch vítězem ve dvouhře i čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - Spartak Polička - Jan Šrajer, Daniel Šurý    výsledky
mladší žáci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky
dorostenky - TC Chrudim - Klára Mikysková    výsledky
muži - Slovan Moravská Třebová - Alan Brusenbauch    výsledky

V sobotu 30.8.2014 se na našich kurtech konal turnaj čtyřher neregistrovaných hráčů, tradiční TECHCENTRUM CUP, kterého se letos zúčastnilo rekordních 26 dvojic. Vítězem turnaje se stala dvojice Blažek - Petr, která zvítězila ve finále nad párem Sýkora - Řehák. Na třetím místě se umístili Štebl - Majerčík.  Poděkování patří organizátorům turnaje Jiřímu Petrážovi a Pavlu Sýkorovi, kteří se starali o hladký průběh turnaje a především panu Karlu Beranovi, jednateli společnosti TECHCENTRUM s.r.o. za podporu tohoto populárního turnaje. Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE a na krátké video ZDE. Výsledky turnaje: skupiny, pavouk.


 

23.-24.8.2014
Alan Brusenbauch zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Josef Hošpes bronzový ve dvouhře, Martin Blažek zlatý ve čtyřhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře, Patrik Šotola stříbrný ve čtyřhře. Všem medalistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje mužů. Turnaj byl bohužel poznamenán nízkou účastí (dvouhra - 9 hráčů, čtyřhra - 5 dvojic). Vítězem dvouhry se stal domácí Alan Brusenbauch, který ve finále zvítězil nad Petrem Langrem z LTC Pardubice. Alan přidal i vítězství ve čtyřhře, kde zvítězil společně s dalším domácím hráčem Martinem Blažkem nad dvojicí Langr-Crha (Sl. Mor. Třebová). Na třetím místě ve dvouhře se ještě umístil třebovský Josef Hošpes. Kompletní výsledky ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
dorostenci - TC DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - TC DTJ Hradec Králové - Klára Mikysková    výsledky.


 

19.-20.8.2014
Klára Mikysková stříbrná ve čtyřhře na turnaji dorostenek v Jeseníku. Gratulujeme!    
výsledky


 

16.-17.8.2014
Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře a bronzový ve čtyřhře! Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TC DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
starší žákyně (kat. A) - TK Slavia Plzeň - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky - TJ Tesla Pardubice - Klára Mikysková, Aneta Čejková    výsledky
dorostenky - LTC Vysoké Mýto - Nikol Horáková    výsledky


 

9.-10.8.2014
V neděli 10.8.2014 jsme byli pořadateli turnaje babytenistů, kterého se zúčastnilo 23 dětí. Účastníci hráli nejdříve v šesti skupinách "každý s každým". Z každé skupiny pak dva nejlepší postoupili do hlavní soutěže, kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Poražení ještě pak sehráli zápasy o umístění. Celkovým vítězem se stal Dominik Rouchal ze Svitav, který ve finále zvítězil nad Adamem Křepinským z Havlíčkova Brodu. Z domácích hráčů se zúčastnili: Tomáš Král, Vojtěch Plachý, Michal Jansa, Matěj Lána a Nicole Plocová. Jak se domácím dařilo a na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.


Jáchym Typl bronzový ve dvouhře i čtyřhře. Gratulujeme!
Účast našich hráčů na turnajích:
baby - TOSK Žamberk - Vojtěch Plachý    výsledky
mladší žáci - TCV Pardubice - Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - TJ Sokol Šumperk - Jáchym Typl    výsledky    foto 
dorostenci - TK Choceň - Tomáš Hájek, Filip Sejkora    výsledky


 

5.-7.8.2014
Patrik Šotola stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

Patrik Šotola a Aneta Čejková se zúčastnili turnaje dorostu (Lokomotiva Praha). Patrik musel bohužel pro zranění ve třetím setu vzdát čtvrtfinalové utkání ve dvouhře a nemohl proto  nastoupit ani k finalovému utkání ve čtyřhře. Výsledky ZDE. Aneta ve dvouhře i čtyřhře prohrála ve 2.kole. Výsledky ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer    výsledky


 

2.-3.8.2014
O víkendu jsme byli pořadateli turnaje staršího žactva, kterého se zúčastnilo 22 chlapců a 10 děvčat. Mezi chlapci obsadil 1.místo Jakub Ponka (TK Kvasiny), který ve finále zvítězil nad Jiřím Unzeitigem (TK Choceň). Kompletní výsledky turnaje starších žáků ZDE. Mezi děvčaty obsadila 1.místo Adéla Dörreová (TC DTJ Hradec Králové), která ve finále zvítězila nad Simonou Budinovou (TJ MEZ Mohelnice). Kompletní výsledky turnaje starších žákyň ZDE. Na více fotografií (M.Šotola) se můžete podívat ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
muži (kat.A) - TC Dvůr Králové - Alan Brusenbauch    výsledky
muži - TK Ústí nad Orlicí - Petr Šafář, Tomáš Blažek    výsledky


 

26.-27.7.2014
Patrik Šotola bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Adriana Kovářová stříbrná ve dvouhře, Klára Mikysková bronzová ve dvouhře i čtyřhře, Martin Blažek bronzový ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!


Účast našich hráčů na turnajích:
dorostenci - Spartak Polička - Patrik Šotola    výsledky
dorostenci - Sokol Zábřeh - Martin Blažek, Tomáš Hájek    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - A. Kovářová, K. Mikysková, A. Čejková, N. Horáková    výsledky
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - Vojtěch Plachý    výsledky.


 

19.-20.7.2014
V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje dorostu, kterého se zúčastnilo 12 chlapců a 14 děvčat. Ve dvouhře dorostenců zvítězil Vojtěch Vlkovský z TK Pernštýn Pardubice, mezi dorostenkami byla nejúspěšnější Nicol Maršálková z  TC MJ-Tenis Brno. Z domácích hráčů se turnaje zúčastnili Patrik Šotola, Martin Blažek, Filip Sejkora, Aneta Čejková, Nikol Horáková a Kristýna Páclová. Nejlepšího umístění z "našich" dosáhl Patrik Šotola, který obsadil 3.místo  ve dvouhře i čtyřhře. Na výsledky chlapců se můžete podívat ZDE, na výsledky děvčat ZDE.


Hana a Alan Brusenbauchovi obsadili 1.místo ve svých věkových kategoriích na Mistrovství české republiky seniorů v Ústí nad Orlicí. Gratulujeme!!! MČR se z našich hráčů dále zúčastnili Ladislav Beran, Karel Beran a Petr Šafář. Jak se našim hráčům dařilo se můžete podívat ZDE. Dole foto našich hráčů z MČR. Více fotografií (L.Beran) ZDE.

   Hana Brusenbauchová       Alan Brusenbauch (vpravo)           Ladislav Beran                         Karel Beran                               Petr Šafář

Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře i čtyřhře na turnaji v Poličce. Gratulujeme!  Jáchym již po třetí v řadě dosáhl na medailové umístění na turnajích mladších žáků a potvrdil svou velmi dobrou a stabilní výkonnost. Na levé fotografii s vítězem turnaje Dominikem Horálkem, na pravé se svým spoluhráčem ve čtyřhře Janem Krejčím. Kompletní výsledky ZDE.

Turnaje babytenistů v Mohelnici se zúčastnili naši hráči Vojtěch Plachý, Matěj a Michal Jansovi. Výsledky bohužel pořadatel nezveřejnil.


 

15.-16.7.2014  
Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl    výsledky
dorostenci - LTC Modřany 2005 - Patrik Šotola    výsledky


 

12.-13.7.2014                                                                                                                     
Jáchym Typl zlatý ve dvouhře i čtyřhře!!! Pěkného úspěchu dosáhl na turnaji mladších žáků ve Svitavách Jáchym Typl, který zvítězil nejen ve dvouhře, ale se svým spoluhráčem Šimonem Novotným i ve čtyřhře. Jáchym si tento úspěch za svou tréninkovou píli a turnajovou aktivitu určitě zaslouží. Gratulujeme a přejeme ve zbytku sezóny více takových výsledků. Výsledky ZDE.

Adam Košek obsadil pěkné 5.místo na turnaji babytenistů v Letohradě. Výsledky ZDE.


 

7.-11.7.2014
Druhý červencový týden je již pravidelně vyhrazen pro tréninkový kemp TK Česká Třebová. V letošním roce se tohoto soustředění zúčastnilo rekordních 55 dětí ve věku od 4 do 14 let, o které se v průběhu celého týdne staralo 15 trenérů a instruktorů. Náplní kempu  byla především tenisová příprava, která vyvrcholila závěrečným turnajem (letos se pro velký počet účastníků rozehrál již v průběhu týdne), dále dovednostní a atletický víceboj, míčové hry, návštěva místního plaveckého bazénu a také návštěva PINGUin parku v Ski areálu Přívrat. O obědy se již pátým rokem, k naší velké spokojenosti, staral pan Josef Janda-Hotel Bravo. Počasí nám přálo po celý týden s vyjímkou pátečního dopoledne, kdy po silném dešťi byly kurty úplně "pod vodou". Díky obětavosti a velkému pracovnímu nasazení trenérů a instruktorů se ještě před obědem podařilo kurty zprovoznit a rozehraný turnaj dohrát. Celkově se letošní kemp určitě vydařil. Poděkování patří především všem trenérům a instruktorům, ale také panu Josefu Jandovi - Hotel Bravo,  manželům Menclíkovým - Ski Přívrat a samozřejmě Poutníkům, kteří tak jako v loňském roce hráli při čtvrtečním táboráku.

Na mnoho dalších fotografií z celého průběhu kempu se můžete podívat, když kliknete na jednotlivé položky
.
Kurty             Bazén              Táborák              Víceboj              Pinguin park              Stravování              Závěr


 

5.-6.7.2014
Adriana Kovářová
druhá ve dvouhře a třetí ve čtyřhře na turnaji starších žákyň kategorie "B" v Hradci Králové. Gratulujeme! Výsledky.
Klára Mikysková třetí ve dvouhře na turnaji dorostenek v Hlinsku. Gratulujeme! Výsledky.


 

30.6.-4.7.2014   Adriana Kovářová stříbrná ve dvouhře na turnaji kategorie "A" v Mostě. Gratulujeme!!!

Vynikajícího úspěchu dosáhla na turnaji starších žákyň kategorie "A" v Mostě naše hráčka Adriana Kovářová. V této kategorii bude startovat ještě i příští rok, ale již letos o sobě dává výrazně znát. Jako nenasazená na cestě do finále vyřadila hned tři nasazené hráčky v turnaji, sedmou Fiedlerovou, třetí Kvochovou a svůj výkon korunovala vítězstvím nad první nasazenou a šestou hráčku celostátního žebříčku Josefovou!!! Finále Adrianě už určitě nevyšlo  podle jejích představ, ale i přesto se jedná o vynikající výsledek. Ve čtyřhře se probojovala se svou spoluhráčkou Bezdíčkovou do čtvrtfinále. Adriana i nadále potvrzuje stoupající výkonnost a pomalu se úročí její tréninková píle. Naší nejúspěšnější hráčce přejeme i v dalších turnajích podobné úspěchy. Kompletní výsledky ZDE.


 

28.-29.6.2014
Poslední červnový víkend patřil sedmému a zároveň poslednímu kolu soutěží smíšených družstev. Veškeré výsledky, konečné umístění a informace o všech našich družstvech najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu o utkání. Fotografie z víkendových utkání ZDE.
Hodnocení soutěží družstev v letošní sezóně nemůže být jiné než pozitivní. Přes velké a pravidelné problémy se sestavou  především u mládežnických družstev, zaviněné nemocí nebo zraněním, patří tato sezóna k nejúspěšnějším v historii třebovského tenisu. Mladší a starší žactvo udrželo s přehledem nejvyšší soutěž, družstvo dorostu postoupilo (po loňském sestupu) znovu do nejvyšší soutěže, takže příští rok budeme mít opět všechna mládežnická družstva mezi osmičkou nejlepších týmů východních Čech (Královéhradecký+Pardubický kraj), v elitní soutěži "O pohár prezidenta ČTS". Tím však výčet úspěchů nekončí. Ve svých soutěžích zvítězilo i "béčko" dorostu i dospělých a tím si obě družstva vybojovala postup do Pardubického přeboru. Družstva mini a baby tenistů postoupila ze svých skupin do čtvrtfinalových či semifinalových utkání. Mrzí nás, že "áčku" dospělých se letos nepodařilo postoupit do divize. Jediným z třinácti třebovských týmů, který sestoupil bylo "béčko" starších žáků, které nejvíce doplatilo na zranění a nemoci hráčů. Všem hráčům děkujeme za reprezentaci našeho klubu a přejeme hodně úspěchů v soutěžích jednotlivců. Také děkujeme všem vedoucím družstev za obětavost a rodičům za pomoc při zajišťování dopravy na utkání.


 

21.-22.6.2014
O víkendu bylo na pořadu kompletní 6.kolo soutěží smíšených družstev. Veškeré výsledky a informace o všech našich družstvech najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu o utkání.


 

18.6.2014
V našem areálu se konal 3.ročník tenisového turnaje ve čtyřhře ČSOB CUP 2014. Tento turnaj je určen pro klienty ČSOB. Organizátory této akce jsou pan Milan Tomeš, ředitel pobočky ČSOB a.s., pobočka Česká Třebová a pan Tomáš Šafařík, obchodní manažer ČSOB leasing a.s., pobočka Česká Třebová a Eva Bellová, oblastní zástupce pro marketing ČSOB. Turnaje se zúčastnilo 32 hráčů (16 párů), kteří byli rozděleni do čtyř skupin. Z každé skupiny dva nejlepší páry postoupily do finále "A", zbývající dva páry do finále "B". Obě finalové "osmičky se již hrály vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stal pár Carba - Krsička, který ve finále zvítězili nad dvojicí Vencl - Hájek. Podle ohlasů hráčů i organizátorů se turnaj opět vydařil, jak po sportovní, tak společenské stránce. Jsme rádi, že se z tohoto turnaje stává tradice a velmi si vážíme přízně organizátorů. Již nyní se těšíme na 4.ročník ČSOB CUPU 2015. Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE.


 

14.-15.6.2014
O víkendu se hrálo kompletní 5.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky a průběžné umístění našich týmů můžete sledovat výše. Fotografie (L.Beran) z víkendových domácích utkání a utkání senorů v Litomyšli si můžete prohlédnout ZDE.


 

7.-8.6.2014
Tento víkend byl vyhrazen Oblastním přeborům v kategoriích baby, starší žactvo a muži. Naši hráči se v silné konkurenci neztratili. V baby získal  3.místo Matouš Glatt, ve starších žákyních obsadila 3.místo Adriana Kovářová a do třetice se na 3.místě umístil v mužích Alan Brusenbauch. Aby nebylo těch třetích míst málo, tak přidáváme 3.místo Lucie Slívkové ve dvouhře, 3.místo Jáchyma Typla ve dvouhře a 2.místo ve čtyřhře na turnaji mladšího žactva v Zábřehu. Všem medailistům gratulujeme! Kompletní výsledky všech hráčů najdete níže.

Náš klub byl pověřen VčOTS uspořádáním přeborů starších žákyň, kterého se zúčastnilo 24 děvčat. Vítězkou ve dvouhře se stala Kristýna Fiedlerová z Náchoda, která ve finále zvítězila nad Kristýnou Kvochovou z Trutnova. Na třetím místě se společně umístily Hana Bezdíčková ze Skutče a domácí Adriana Kovářová, která prohrála v semifinále po velmi dobrém výkonu s vítězkou Fiedlerovou až v tiebreaku třetího setu. Vítězkami ve čtyřhře se staly Fiedlerová-Kvochová, které ve finále zvítězily nad párem Bezdíčková-Pečenková (Skuteč). Kompletní výsledky ZDE. Více fotografií (L.Beran, jr) ZDE.

   
Účast našich hráčů na turnajích a oblastních přeborech: 
baby (přebor) - LTC Vysoké Mýto - Matouš Glatt, Adam Košek    výsledky
mladší žáci - Sokol Zábřeh - Jáchym Typl    výsledky
mladší žáci - TC Dvůr Králové - Jan Glatt, Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně - Sokol Zábřeh - Lucie Slívková    výsledky
muži (přebor) - LTC Nový Bydžov - Alan Brusenbauch    výsledky                         


 

3.6.2014
se konala první lekce tenisové školičky. Do náboru, který náš klub každoročně v červnu pořádá se přihlásilo 12 nových dětí ve věku 4-7 let. Noví adepti "bílého" sportu se v sedmi lekcích seznámí se základy tenisu. Pokud se rozhodnou i po ukončení školičky nadále tomuto sportu věnovat, budou po prázdninách zařazeni do pravidelných klubových tréninků. Na více fotografií (L.Beran) se můžete podívat ZDE.


 

31.5.-1.6.2014
O víkendu bylo na pořadu kompletní 4.kolo soutěží smíšených družstev. Veškeré výsledky a informace o všech našich družstvech najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu o utkání. Dole fotografie ze sobotního utkání babytenisu "B" (TK Choceň "B") a nedělního utkání seniorů. Z tohoto (SK Hradec Králové) a předchozího (Spartak Polička) utkání "veteránů" více fotografií (L.Beran) ZDE.


27.5.2014
V úterý se na kurtech našeho klubu konal turnaj zaměstnanců SŽDC a ČD Cargo ve čtyřhře, kterého se zúčastnilo 12 dvojic, které se utkaly ve dvou skupinách. Celkovými vítězi se stali Jirásek-Šťovíček z Letohradu, druhé místo obsadili Blažek-Urban z České Třebové a na třetím místě se umístili Horský-Vašek také z České Třebové. Poděkování určitě patří Zdeňkovi Adamcovi za přípravu a Ing.Zdeňkovi Kudrnovi (přednosta provozního obvodu) za podporu tohoto turnaje, který by se mohl stát další tradiční akcí na našich kurtech. Oba jmenovaní společně vyhodnotili turnaj a předali ceny nejlepším. Více foto (jr) ZDE

  Společné foto                1. Jirásek - Šťovíček         2. Urban - Blažek           3. Horský - Vašek


24.-25.5.2014
O víkendu pokračovaly soutěže smíšených družstev kompletním 3.kolem. Veškeré výsledky a informace o všech našich družstvech najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu o utkání. Dole fotografie (jr) z víkendových utkání mladšího žactva "A", staršího žactva "A" a dorostu "B".


22.5.2014
Ve čtvrtek odpoledne zahájili sezónu, odloženým utkáním s LTC Vysokým Mýtem, také naše nejmladší hráči - minitenisté. V obou svých utkáních jednoznačně zvitězili v poměru 8:0. Blahopřejeme a do dalších bojů přejeme podobné výsledky. Na více fotografií (jp, jr) se můžete podívat ZDE.
 
 


17.-18.5.2014
V sobotu 17.května se na našich kurtech konal tradiční turnaj neregistrovaných hráčů ve dvouhře - SOLEA OPEN 2014. Turnaje se zúčastnilo 21 tenistů nejen z České Třebové, ale i širokého okolí. Hráči byli rozděleni nejdříve do pěti skupin a poté nejlepší z každé skupiny postoupili do finalového "pavouka", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Škoda jen, že konec turnaje poznamenalo nepříznivé počasí a některé zápasy nemohly být sehrány. Celkovým vítězem se stal Jiří Střílek z Vysokého Mýta, který ve finále zvítězil nad Petrem Stránským z Ústí nad Orlicí. Na třetím místě se umístil Radim Matoušek z Ústí nad Orlicí a na čtvrté místo obsadil Pavel Kulhavý z Letohradu. Poděkování patří organizátorům turnaje Pavlu Sýkorovi a Jiřímu Petrážovi a hlavně řediteli SOLEA CZ Leoši Jiřelemu za podporu tohoto turnaje. Více fotografií (J.Petráž a P.Sýkora) z turnaje ZDE.

Tento víkend byl vyhrazen pro oblastní přebory mladšího žactva a dorostu. Jak se našim hráčům dařilo se můžete podívat níže:
mladší žáci - TJ Lokomotiva Trutnov - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně - TOSK Žamberk - Lucie Slívková    výsledky
dorostenky - LTC Pardubice - Nikola Franková, Klára Mikysková, Nikol Horáková    výsledky


10.-11.5.2014
V sobotu a v neděli pokračovaly soutěže družstev 2.kolem. Veškeré výsledky a informace všech našich družstev najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu.


3.-4.5.2014
O tomto víkendu byly zahájeny 1.kolem soutěže smíšených družstev. Veškeré výsledky a informace všech našich družstev najdete výše. Pro shlédnutí zápisu z utkání a jednotlivé výsledky je nutné "kliknout" na ikonku zápisu.


19.-20.4.2014
Tento termín byl vyhrazen pro Meziokresní přebory Pardubického kraje v kategoriích mini tenis, mladší žactvo a dorost. Na účast našich hráčů a jejich výsledky se můžete podívat níže.
mladší žáci - TO TJ Tesla Pardubice - Ondřej Hylena, Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně - TO TJ Svitavy - Lucie Slívková    výsledky
dorostenky - TK ,Ustí nad Orlicí - Klára Mikysková    výsledky


12.-13.4.2014
tento víkend byl vyhrazen pro demontáž přetlakové haly. Tentokrát se sešla třicítka brigádníků, která za krásného počasí měla v půl jedné hotovo! Všichni si poté pochutnali na tradičním guláši. Všem patří dík za odvedenou práci. Speciální poděkování patří Marcelovi a Kubovi Řehákovým, Pepovi Hošpesovi a Jirkovi Petrážovi, kteří ihned po demontáži, celé sobotní odpoledne a v neděli dopoledne, intenzivně pracovali na úpravě obou kurtů, které je nutné vždy po demontáži haly speciálním "ježkem" rozrušit a poté opět srovnat. Na více fotografií z letošní demontáže se můžete podívat ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:  Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!
mladší žáci - TK Sportcentrum Mladá Boleslav - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - TJ Sokol Jihlava - Jan Glatt (mladší žák)    výsledky


5.-6.4.2014
Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně - Spartak Polička - Lucie Slívková    výsledky


29.-31.3.2014   
Vynikající výsledky hráčů TK Česká Třebová = 14 medailí = nejúspěšnější víkend halové sezóny!!!
Jan Řehák zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Jan Glatt bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře. Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Jan Šrajer bronzový ve čtyřhře. Adriana Kovářová zlatá ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře (pozn. starší žákyně mezi dorostenkami!). Nikol Horáková stříbrná ve čtyřhře. Klára Mikysková bronzová ve čtyřhře. Patrik Šotola bronzový ve čtyřhře. Alan Brusenbauch a Petr Šafář zlatí ve čtyřhře (Petr Šafář v 37. letech na prvním turnaji a hned zlato!).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Choceň - Jáchym Typl, Jan Glatt, Jan Řehák, Ondřej Hylena, Jan Šrajer    výsledky
dorostenky - Spartak Polička - Klára Mikysková, Nikol Horáková, Adriana Kovářová    výsledky
dorostenci - TC DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky
muži - TO SK Žamberk - Alan Brusenbauch, Petr Šafář    výsledky

V sobotu jsme byli pořadateli turnaje v kategorii babytenis, kterého se zúčastnilo 16 dětí. Potěšitelné bylo, že 9 hráčů bylo domácích. Všichni účastníci byli nejdříve rozlosováni do čtyřech skupin kde se hrálo systémem "každý s každým" a dva nejlepší z každé skupiny postoupili do finalové osmičky. Ostatní se utkali v turnaji útěchy. Obě soutěže se již hrály vyřazovacím způsobem s dodatečnými zápasy o umístění. Vzhledem ke krásnému počasí a urychlení průběhu soutěže jsme pro turnaj útěchy využili dva venkovní kurty. Celkovým vítězem se stal Jakub Vrtěna (TO TJ Svitavy), který ve finále zvítězil nad Petrem Matějíčkem (TK Choceň). Na třetím místě se umístila Jana Pejčevová (BLTC Brno) a na čtvrtém nejlepší z domácích Matouš Glatt, který prohrál v semifinále s vítězem turnaje jen těsně 5/7. Do finalové osmičky se ještě probojovali domácí Tomáš Král (5.místo) a Adam Košek (7.místo). Pochvalu zaslouží i ostatní "třebováci". Pro mnohé to byl vůbec první turnaj a všichni podali velmi dobré a bojovné výkony. Kompletní výsledky si můžete prohlédnout ZDE. Více fotografií (jr) z turnaje ZDE.

 Všichni účastníci turnaje    1.Vrtěna, 2.Matějíček       3.Pejčevová, 4.Glatt     5.Král, 6.Sedláček, 7.Košek


 

22.-24.3.2014
Vydařený tenisový ples, Adriana Kovářová, Jáchym Typl a Jan Řehák druzí ve čtyřhře. Gratulujeme!


Tento víkend byl velmi bohatý na akce, které náš klub zajišťoval. V sobotu večer to byl XVIII. Ples sportovců, který tradičně TK Česká Třebová pořádá. Z důvodu stále menšího zájmu v posledních dvou letech jsme se před začátkem rozhodli, že to bude letos ples poslední. Přesto, že účast byla nižší než bychom si přáli se ples dle ohlasů hostů velmi vydařil a snad všichni odcházeli spokojeni. K tomu určitě přispěl vynikajicí FISHBAND, který celým večerem provázel. Možná ještě dojde k přehodnocení našeho rozhodnutí v této tradiční akci nepokračovat. Na více foto (jr) z letošního plesu se můžete podívat ZDE.


Od soboty do pondělí se v naší hale konal turnaj starších žákyň kategorie "B", kterého se zúčastnilo 27 hráček. Vítězkou dvouhry se stala Adéla Josefová (TC DTJ Hradec Králové), která ve finále zvítězila nad Veronikou Lebišovou (Sokol Letovice). Ve čtyřhře zvítězily Hana Bezdíčková - Eliška Pečenková (obě DTK Skuteč) nad dvojicí Adriana Kovářová - Nicol Maršálková (TK Česká Třebová - Sokol Letovice). Škoda jen, že naše jediná domácí hráčka Adriana Kovářová se díky nepříznivému losu potkala s vítězkou turnaje Josefovou již ve čtvrtfinále kde prohrála po velmi vyrovnaném boji 3/6, 4/6. Kompletní výsledky ZDE.

Účast našich hráčů na turnajích:
dorostenci - LTC Vysoké Mýto - Patrik Šotola    výsledky
mladší žáci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Glatt, Jan Řehák, Jan Šrajer    výsledky.


 

21.3.2014 
Jaroslav Rybka zvolen 1.viceprezidentem VčOTS a členem Rady ČTS.

Tento datum byl dnem konání Valné hromady východočeského oblastního tenisového svazu (VčOTS), která byla volební. Náš klub zastupovali dva delegáti - předseda Jaroslav Rybka a místopředseda Josef Hošpes. Na další čtyřleté období byl delegáty cca 70 klubů zvolen nový Výkonný výbor VčOTS ve složení: Radim Zaplatilek (Trutnov) - prezident VčOTS, Jaroslav Rybka (Česká Třebová) - 1.viceprezident, ing.Martina Kašprišin (Nová Paka) - 2.viceprezident, Milan Chmelař (Pardubice) - sekretář, Radko Hrma (Dvůr Králové), Jan Valenta (Hradec Králové), Tomáš Vorel (Nový Bydžov) - členové. Jaroslav Rybka byl rovněž zvolen do Rady ČTS (Český tenisový svaz), kde má VčOTS čtyřčlenné zastoupení. Jednání VH se zúčastnili zástupci ČTS v čele s prezidentem ing. Ivo Kaderkou, který se s novými členy výkonného výboru a dozorčí rady vyfotil u Davisova poháru, který na VH přivezl ukázat.


 

15.-16.3.2014
Pěkných úspěchů dosáhli na turnaji dorostu Patrik Šotola, který se probojoval až do finále a obsadil druhé místo ve dvouhře a Adriana Kovářová, která je teprve prvním rokem starší žákyně, ale i mezi dorostenkami se probojovala až do semifinále a obsadila třetí místo ve dvouhře. Gratulujeme!
Ani ostatní hráči se na turnajích neztratili. Na jejich výsledky se můžete podívat níže.

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - Ondřej Hylena, Jan Šrajer - TC DTJ Hradec Králové    výsledky
dorostenci - Patrik Šotola - TO TJ Tesla Pardubice    výsledky
dorostenky - Klára Mikysková, Aneta Čejková, Adriana Kovářová - TO TJ Tesla Pardubice    výsledky


 

8.-9.3.2014
Alan Brusenbauch halovým mistrem ČR v kategorii seniorů. Gratulujeme!!! Lukáš Nekvinda druhý ve čtyřhře starších žáků, Jan Glatt druhý a Jáchym Typl třetí ve čtyřhře mladších žáků. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - Jan Glatt, Jáchym Typl - TC DTJ Hradec Králové    výsledky
starší žáci - Lukáš Nekvinda - TC DTJ Hradec Králové    výsledky
dorostenky - Klára Mikysková, Aneta Čejková, Adriana Kovářová, Nikol Horáková - TK Česká Třebová    výsledky
senioři - Alan Brusenbauch - LTC Modřany    výsledky

O tomto víkendu jsme byli pořadateli turnaje dorostenek, kterého zúčastnilo 16 děvčat. Vítězkou se stala Mabel Šterclová (Tesla Brno), která zvítězila ve finále nad Anetou Kulhánkovou (TC Brno). Na třetím místě se společně umístily Veronika Kulhavá (TC DTJ Hradec Králové a Hana Bezdíčková (DTK Skuteč). Ve čtyřhře zvítězily Jana Horáková-Aneta Rolečková (LTC Pardubice-DTJ Hradec Králové) nad dvojicí Aneta Kulhánková-Mabel Šterclová.

       Finalistky dvouhry                       3.místo dvouhra                                           Finalistky čtyřhry


 

1.-2.3.2014
Adriana Kovářová druhá ve dvouhře a třetí ve čtyřhře na turnaji kategorie "B". Gratulujeme!!!
Jan Řehák druhý ve dvouhře i čtyřhře, Jáchym Typl třetí ve dvouhře a první ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TJ Spartak Polička - Jáchym Typl, Jan Řehák, Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Lucie Slívková    výsledky
starší žákyně "B" - TK Slavia Orlová - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky - TC DTJ Hradec Králové - Klára Mikysková, Aneta Čejková    výsledky


 

22.-23.2.2014
V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo 15 hráčů této věkové kategorie. Vítězem dvouhry se stal Vojtěch Navrátil (TJ MEZ Mohelnice), druhé místo obsadil Dominik Horálek (TO SK Žamberk), na třetím místě se společně umístili nejlepší z domácích Jan Glatt a Jan Krejčí (TO TJ Svitavy). Ve čtyřhře zvítězil pár Vojtěch Navrátil - Dominik Horálek, druhé místo obsadila domácí dvojice Jáchym Typl - Jan Řehák, na třetím místě se společně umístili další domácí Jan Glatt - Jan Šrajer a Martin Bahenský - Jan Krejčí (oba TO TJ Svitavy).
Turnaje se zúčastnilo celkem šest domácích hráčů. Kromě výše jmenovaných ještě Martin Švub a Ondřej Hylena. Všem našim medailistům gratulujeme! Těm, kteří na medailové umístění nedosáhli přejeme hodně zdaru v následujících turnajích a všem dohromady ještě více tréninkové píle! Kompletní výsledky ZDE.

1. Navrátil, 2. Horálek      3. Krejčí, Glatt       2. Řehák-Typl, 1. Horálek-Navrátil          3. Šrajer-Glatt, Bahenský-Krejčí

Adriana Kovářová vítězkou ve dvouhře i čtyřhře na turnaji ve Vysokém Mýtě
V současné době naše nejúspěšnější tenistka Adriana Kovářová dosáhla dalšího úspěchu, když zvítězila ve dvouhře i čtyřhře na turnaji starších žákyň. Gratulujeme!!! Na výsledky z turnaje se můžete podívat ZDE
.

Alan Brusenbauch vítězem ve čtyřhře mužů na turnaji v Žamberku
Výborného výsledku dosáhl Alan Brusenbauch na turnaji kategorie "B", když se svým spoluhráčem Stanislavem Nebojsou nenašli v "deblu" přemožitele. Gratulujeme!!! Ve dvouhře Alan nestartoval. Výsledky z turnaje ZDE.


 

15.-16.2.2014
Tento víkend byl pro naše hráče velmi úspěšný. Jáchym Typl a Jan Řehák zvítězili ve čtyřhře na turnaji mladších žáků, kde Jáchym Typl  úspěch ze čtyřhry korunoval ještě 3.místem a velmi dobrým výkonem ve dvouhře. Škoda jen, že Jan Řehák se ve dvouhře potkal s vítězem turnaje Maňourem již ve čtvrtfinále. Oběma našim medailistům gratulujeme!!!


Vynikajícího výsledku dosáhla na turnaji kategorie "B" starších žákyň Adriana Kovářová, která obsadila ve dvouhře i čtyřhře 3.místo. Adriana se na tomto turnaji prezentovala velmi dobrým výkonem. Gratulujeme!!!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl, Jan Řehák, Ondřej Hylena, Jan Šrajer    výsledky
starší žákyně "B" - TK Konstruktiva Praha - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky "přebory" - Spartak Polička - Aneta Čejková, Klára Mikysková, Nikol Horáková    výsledky


 

8.-9.2.2014
Účast našich hráčů na turnajích:
dorostenky "B" - TC DTJ Hradec Králové - Klára Mikysková    výsledky


 

1.-2.2.2014
Jan Řehák obsadil ve dvouhře 2.místo a Jáchym Typl 3.místo. Jáchym Typl a Jan Glatt spolu obsadili 2.místo ve čtyřhře, Patrik Šotola třetí ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Choceň - Jáchym Typl, Jan Glatt, Jan Řehák, Ondřej Hylena, Jan Šrajer    výsledky
starší žákyně "B" - SK Véska - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenci - TC DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - TC DTJ Hradec Králové - Aneta Čejková    výsledky


25.-26.1.2014
Adriana Kovářová se stala přebornicí VČ kraje ve čtyřhře, ve dvouhře obsadila 3.místo. Gratulujeme!!!
Adriana potvrdila svou velmi dobrou výkonnost a jen škoda, že na první nasazenou, a zároveň spoluhráčku ve čtyřhře, Adélu Josefovou narazila již v semifinále. Adriana v kategorii starších žákyň startuje teprve prvním rokem, takže dosažené výsledky na přeborech jsou opravdu vynikající! Velká škoda, že se přeborů nemohla ze zdravotních důvodů zúčastnit další naše výborná hráčka Aneta Francová.

Účast našich hráčů na turnajích:
starší žákyně (přebory) - TC DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová    výsledky

mladší žáci - TC DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky


 

18.-19.1.2014
Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
mladší žáci - 1.Východočeská tenisová (Pardubice) - Jan Řehák    výsledky


 

11.-13.1.2014
TK Česká Třebová
pořadatelem halových přeborů mladších žákyň
Adriana Kovářová vítězkou turnaje starších žákyň ve čtyřhře a druhá ve dvouhře. Gratulujeme!!!

V tomto termínu byl náš klub pověřen uspořádáním halových přeborů VčOTS v kategorii mladších žákyň. Turnaje se zúčastnilo nejlepších 24 hráček z východočeského kraje, které se nominovaly na základě svého žebříčkového umístění. Vítězkou ve dvouhře se stala Adéla Dörreová (TC DTK Hradec Králové), druhé místo obsadila Natálie Jindrová (TO SK Žamberk), třetí místo společně obsadila Adéla Moravcová (TO SK Žamberk) a Daniela Jelínková (TC DTJ Hradec Králové). První dvě hráčky si zajistily postup na halové MČR, náhradnicí je Adéla Moravcová, která v dodatečném nominačním utkání třetích hráček zvítězila nad Danielou Jelínkovou. Ve čtyřhře zvítězily Adéla Dörreová - Kamila Šafránková (TC DTK Hradec Králové - TO SK Žamberk), druhé místo obsadily Eva Žižková - Ráchel Heřmanová (TC Dvůr Králové - LTC Pardubice). Z domácích se přeborů zúčastnily Lucie Slívková a Lucie Blažková. Jak se domácím hráčkám dařilo a na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. Na více fotografií se můžete podívat ZDE.

1. A.Dörreová, 2. N.Jindrová  3. A.Moravcová, D.Jelínková  1. Šafránková-Dörreová, 2. E.Žižková-R.Heřmanová.

Účast našich hráčů na turnajích: 
starší žákyně - TC DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová        výsledky
mladší žáci (přebory) - TK Pernštýn Pardubice - Jan Řehák, Jáchym Typl        výsledky


 

4.-5.1.2014
Aneta Francová
vítězkou ve čtyřhře, Jáchym Typl třetí ve dvouhře a druhý ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích: 
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Aneta Francová        výsledky
mladší žáci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Šrajer        výsledky
dorostenky - TC DTJ Hradec Králové - Klára Mikysková, Nikol Horáková        výsledky