2015

Na souhrnný přehled termínů utkání smíšených družstev TK Česká Třebová se můžete podívat ZDE.

 


 

Rozlosování, soupisky, kompletní výsledky a průběžné pořadí soutěží smíšených družstev 2015

Dospělí "A"                           Dospělí "B"                           Dorost "A"                            Dorost "B"

                  Starší žactvo "A"                  Starší žactvo "B"                  Starší žactvo "C"

Mladší žactvo "A"             Mladší žactvo "B"               Mladší žactvo "C"            Mladší žactvo "D"

         Babytenis "A"                      Babytenis "B"                      Minitenis                      Senioři 

 


 

 


 

19.-20.12.2015
Matouš Ploc
bronzový ve dvouhře na turnaji v Poličce. Gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE.
Foto z turnaje ZDE.
Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře na turnaji v Poděbradech. Gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE.

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje mladších žákyň, kterého se zúčastnilo patnáct hráček. Vítězkou ve dvouhře se stala Simona Válková (TJ Spartak Polička), druhé místo obsadila Sára Brabcová (Chotěboř) a na společném třetím místě se umístila Kateřina Kotvová (TJ Spartak Polička) a Magdaléna Smékalová (TK Hlinsko). Vítězkami ve čtyřhře se staly Maria Kunitsyna (T-C DTJ HK) a Sára Brabcová, které ve finále zvítězily nad párem Aneta Štolfová a Magdaléna Smékalová (obě TK Hlinsko). Kompletní výsledky ZDE.

 


 

12.-13.12.2015.
Vojtěch Plachý bronzový ve dvouhře na turnaji v Pardubicích. Gratulujeme!
Kompletní výsledky ZDE.     Foto z turnaje ZDE.

 


 

5.-6.12.2015
Vojtěch Plachý
bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!
V tomto termínu jsme byli pořadateli prvního turnaje letošní halové sezóny. Turnaje starších žákyň se zúčastnilo 17 děvčat. Vítězkou ve dvouhře se stala Eliška Řezníčková z TK Kunštát, která ve finále zvítězila nad Miroslavou Bubeníkovou z TK Agrofert Prostějov. Na třetím místě se společně umístily Nikol Procházková z SK Tenis Tišnov a Barbora Jelínková z I.ČLTK Praha. Vítězkami ve čtyřhře se staly Řezníčková - Šimonová, které ve finále zvítězily nad dvojicí Bubeníková - Procházková. Výsledky ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Česká Skalice (1.VT Pardubice) - Vojtěch Plachý    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Adam Košek    výsledky
mladší žákyně - TJ Spartak Polička - Nicole Plocová    výsledky
dorostenky - TK Hlinsko - Klára Mikysková    výsledky

 


 

30.11.2015.
K tomuto datu byla ukončena demolice rodinného domku v areálu našeho klubu. Demoliční práce byly zahájeny začátkem července. Na fotografie dnes již bývalého domku a průběh demolice se můžete podívat ZDE.

 


 

28.-30.11.2015
Alan Brusenbauch
bronzový ve dvouhře i čtyřhře na oblastním halovém přeboru mužů. Gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE.

 


 

27.11.2015.
V našem areálu byl prováděn geologický průzkum z důvodu zjištění skladby podloží a hloubky spodní vody pro plánovanou výstavbu pevné tenisové haly. Fotografie ZDE.

 


 

24.10.2015
V sobotu od 10.00 hod. se konala v kongresovém sále hotelu UNO v Ústí nad Orlicí Mimořádná valná hromada Východočeského oblastního tenisového svazu. Za náš klub byli nominováni, dle stanoveného klíče počtu delegátů, místopředseda TK Josef Hošpes a člen Rady TK Alan Brusenbauch. Důvodem svolání MVH VčOTS byla volba prezidenta VčOTS a úprava stanov VčOTS. Více z jednání MVH VčOTS najdete ZDE.

 


 

10.10.2015.
Tento termín byl vyhrazen pro montáž přetlakové haly. Letos jsme halu stavěli již šestnáctým rokem, přičemž životnost haly je cca 10 let. Naše "stařenka" už je opravdu ve velmi špatném stavu a je malý zázrak, že se nám jí ještě podařilo postavit. Letos bylo vše ještě o to složitější, že den před montáží nám dodavatel haly oznámil, že nám nemůže poskytnout slíbeného zaměstnance, který vždy montáž i demontáž koordinoval. Vzhledem k počasí jsme nechtěli montáž odkládat, tak jsme se rozhodli, že to zkusíme sami. Vše trvalo déle, ale zvládli jsme to! Všem, kteří se brigády zúčastnili patří obrovské díky za obětavost a pracovní nasazení. Co říci na závěr? Doufáme, že hala "přežije" další zimu a snad se brzy dočkáme vysněné pevné haly, kterou si náš klub určitě zaslouží! I třebovští tenisté by v zimním období rádi sportovali v důstojném prostředí! Na více fotografií z letošní montáže se můžete podívat ZDE.

 


 

1.9-4.10.2015
V tomto období se naše nejúspěšnější "veteránka" Hana Brusenbauchová zúčastnila několika mezinárodních seniorských turnajů. Jedním z nich, kterého se zúčastnili i další naši hráči Ladislav Beran a Alan Brusenbauch, byl tradiční turnaj v Poreči (Chorvatsko). Na fotografie z Poreče, kde Hana i Alan Brusenbauchovi ve svých kategoriích zvítězili se můžete podívat ZDE. Na přehled výsledků z Poreče, ale i dalších turnajů Hany Brusenbauchové se můžete podívat ZDE.

 


 

26.-27.9.2015
Matouš Ploc mistrem ČR
v soutěži družstev v kategorii minitenis. Gratulujeme!!! Matouš, který byl letos členem týmu mini tenisu TK Agrofert Prostějov, se zúčastnil v areálu TK Sparta Praha finálového turnaje nejlepších družstev této věkové kategorie. Závěrečného turnaje se zúčastnila vítězná družstva jednotlivých krajů. Matouš nastoupil v semifinálovém i finálovém utkání a v obou svých zápasech zvítězil 2:0.

Vojtěch Plachý a Adam Košek obsadili společně 3.místo ve dvouhře babytenisu na turnaji v Litomyšli. Podle informací se oba naši hráči prezentovali výborným výkonem. Gratulujeme!

 Mistr ČR - minitenis (Matouš Ploc první zleva)             Vojtěch Plachý                         Adam Košek

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TOSK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky

 


 

19.-20.9.2015
Jan Glatt
stříbrný a Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Nicole Plocová    výsledky.
starší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Jan Glatt, Jáchym Typl    výsledky. 

 


 

12.-13.9.2015
Jan Šrajer
zlatý a Matouš Glatt stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Jan Šrajer, Matouš Glatt    výsledky
mladší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - Nicole Plocová    výsledky
starší žáci - TO TJ Svitavy - Jan Glatt, Jáchym Typl    výsledky

 


 

5.-6.9.2015
Vojtěch Plachý
(foto první zleva) zlatý ve dvouhře, Adam Košek stříbrný ve dvouhře. Jan Glatt (foto třetí zleva) stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře. Adriana Kovářová zlatá ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme! Matouš Ploc (foto druhé zleva) se stal, jako člen týmu TK Agrofert Prostějov, vítězem Jihomoravského kraje v soutěži družstev minitenisu. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TJ Červený Kostelec - Vojtěch Plachý    výsledky.
babytenis - TK Choceň - Adam Košek    výsledky.
mladší žákyně - TJ Moravská Třebová - Nicole Plocová    výsledky
starší žáci kat."B" - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl    výsledky
starší žáci - TK Letohrad - Jan Glatt    výsledky
starší žákyně kat."B" - TC Chrudim - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

29.-30.8.2015
   Matouš Ploc (na fotografii vlevo - uprostřed) zlatý ve dvouhře, Adam Košek bronzový ve dvouhře, Jan Šrajer bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jan Řehák bronzový ve dvouhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis - TK Pernštýn Pardubice - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci - TJ Spartak Polička - Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně - TJ Spartak Polička - Nicole Plocová    výsledky
starší žáci - TOSK Žamberk - Jan Řehák    výsledky

 


 

30.8.2015
V neděli byl náš klub pořadatelem turnaje babytenisu v kategorii chlapců a děvčat.  Nedělního turnaje se zúčastnilo celkem 29 dětí. V kategorii chlapců zvítězil Daniel Drápela (TO TJ Svitavy), na druhém místě se umístil Jan Smrčka (Sokol Zábřeh) a třetí místo obsadil nejlepší z domácích hráčů Adam Košek. Adam v semifinále odehrál výborný zápas a za předvedený výkon si zasloužil postoupit minimálně do finále. Mezi děvčaty zvítězila Magdaléna Smékalová (TK Hlinsko), druhé místo obsadila Lucie Zourková (ŽLTC Brno) a na třetím místě se umístila Tereza Peřinová (LTC Vysoké Mýto). Z domácích hráčů se dále zúčastnili: Roman Janeček, Petr Klíma, Eliška Herníková, Gábina Rybičková a Nelly Kvapilová. Kompletní výsledky ZDE.
Současně s tímto turnajem byl sehrán finálový Masters Sommer Babolat Tour v kategorii chlapců o dvě postupová místa do celorepublikového finále. Domácí hráč Vojtěch Plachý měl určitě šanci postoupit do finálového turnaje v Říčanech, ale Masters ho nezastihlo v nejlepší formě a obsadil v turnaji až čtvrté, nepostupové místo. Výsledky ZDE.

29.8.2015
V sobotu se na našich kurtech konal turnaj čtyřher neregistrovaných hráčů, tradiční TECHCENTRUM CUP, kterého se letos zúčastnilo rekordních 27 dvojic. Vítězem turnaje se stala dvojice Šedivý - Rybišar, která zvítězila ve finále nad párem Matoušek - Matoušek. Na třetím místě se umístili Blažek - Petr.  Poděkování patří ředitelům turnaje Jiřímu Petrážovi a Pavlu Sýkorovi, kteří se starali o hladký průběh turnaje a především panu Karlu Beranovi, jednateli společnosti TECHCENTRUM s.r.o. za podporu tohoto populárního turnaje. Na více fotografií (J.Petráž) z turnaje se můžete podívat ZDE.  Výsledky:    
skupina A,B       skupina C,D      skupina E,F      skupina G,H      hlavní      útěcha

 


 

22.-23.8.2015
Jan Řehák stříbrný ve dvouhře na turnaji staršího žactva v Ústí nad Orlicí. Gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE

Vojtěch Plachý (na fotografii vlevo) bronzový ve dvouhře na turnaji babytenisu v Pardubicích. Gratulujeme! Vojta se zúčastnil i druhého turnaje série Sommer Babolat Tour a po druhém místě minulý víkend, přidal další medailové umístění. Tím si zajistil postup na turnaj Masters, jehož je náš klub pořadatelem v neděli 30.8.2015, a kam postupuje 8 nejlepších chlapců a osm děvčat z obou turnajů. Dva  a dvě nejlepší z Masters poté postoupí do republikového finále, kde se bude hrát o hodnotné ceny firmy Babolat.

 


 

16.8.2015
Vojtěch Plachý
stříbrný ve dvouhře. Gratulujeme!
V neděli byl náš klub pořadatelem turnaje babytenisu, který byl zařazen do okruhu turnaje Sommer Babolat tour. Zúčastnilo se ho devět chlapců a čtyři děvčata. Vítězem kategorie chlapců se stal Maxim Mrva z TK Prostějov, který ve finále zvítězil nad nejlepším z domácích hráčů Vojtěchem Plachým. Mezi děvčaty zvítězila Magdalena Smékalová z TK Hlinsko. Z domácích hráčů se turnaje zúčastnil ještě Petr Klíma a nejmladší účastník, věkem ještě minitenista, Matouš Ploc. Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. Více fotografií z turnaje ZDE.

 

 


 

8.-9.8.2015
Jáchym Typl
, Adam Košek a Alan Brusenbauch zlatí ve dvouhře, Josef Hošpes a Jiří Petráž stříbrní ve čtyřhře, Jan Šrajer, Vojtěch Plachý, Roman Janeček a Petr Šafář bronzoví ve dvouhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje mladšího žactva, kterého se zúčastnilo 10 chlapců a 12 děvčat. V doslova tropickém počasí dvaadvacet hráčů bojovalo o každý míček a zlato by si zasloužili, za těchto podmínek, úplně všichni. Vítězem dvouhry chlapců se stal domácí Jáchym Typl, který ve finále přehrál Maxima Kubelku (TK Letohrad). Na třetím místě se společně umístili další domácí hráč Jan Šrajer a David Bílek (TK Týniště nad Orlicí). Ve dvouhře děvčat zvítězila Jesika Škodová (Sportcentrum Neugi o.s.), která ve finále zvítězila nad Terezou Šalamounovou (TJ Sokol Šumperk). Společné třetí místo obsadily Lucie Neumannová (SK Aritma Praha) a Michaela Králová (T-C DTJ Hradec Králové). Čtyřhra chlapců byla z důvodu nedostatečného počtu přihlášených dvojic zrušena. Vítězkami čtyřhry děvčat se staly Jesika Škodová a Marie Sokolová (T-C DTJ Hradec Králové). Na kompletní výsledky se můžete podívat zde:   chlapci    děvčata    
Na fotografie medailistů z domácího turnaje, ale i turnaje v Ústí nad Orlicí, Mohelnice a Letohradu se můžete podívat ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Česká Třebová - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Tomáš Král    výsledky nahoře
mladší žákyně - TK Česká Třebová - Nicole Plocová, Žaneta Ulvrová    výsledky nahoře
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - Adam Košek, Roman Janeček    výsledky
babytenis - TJ MEZ Mohelnice - Vojtěch Plachý    výsledky
muži - TK Letohrad - Alan Brusenbauch, Josef Hošpes, Jiří Petráž, Petr Šafář    výsledky

 


 

1.-2.8.2015
Adam Košek
zlatý, Vojtěch Plachý stříbrný, Matouš Ploc stříbrný. Jan Řehák bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

V tomto termínu byl náš klub pořadatelem turnaje starších žáků, kterého se bohužel zúčastnilo pouze 9 hráčů. Vítězem ve dvouhře se stal Michal Martinec (TK Choceň), který ve finále zvítězil nad Adamem Klejchem (TJ Lázně Bělohrad). Na třetím místě skončili společně domácí Jan Řehák a Dominik Horálek (TK Ústí nad Orlicí). Vítězi čtyřhry se stali další domácí hráč Jáchym Typl a Dominik Horálek, kteří ve finále zvítězili nad dvojicí Jan Řehák - Jan Hamerník (TK Ústí nad Orlicí). Kompletní výsledky ZDE.

 1. Martinec,2. Klejch   3. Řehák, Horálek      1. Typl-Horálek, 2. Hamerník-Řehák        1. Košek, 2. Plachý

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:

starší žákyně (MČR) - Frýdlant n. O. - Adriana Kovářová    výsledky
mladší žákyně - TOSK Žamberk - Nicole Plocová    výsledky
mladší žáci - TOSK Žamberk - Jan Šrajer    výsledky.
babytenis - TK Letohrad - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky
minitenis - TK Hlinsko - Matouš Ploc    výsledky

 


 

25.-26.7.2015

Jan Šrajer bronzový ve dvouhře. Gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem Mistrovství České republiky železničářů seniorských kategorií. Finálových bojů se zúčastnilo na padesát hráčů a hráček, kteří byli rozdělení do několika věkových kategorií, a kteří postoupili do finálového turnaje z oblastních kol.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žactvo 
- TK Pernštýn 1897 Pardubice - Jáchym Typl    výsledky
mladší žactvo - TK Choceň - Jan Šrajer     výsledky 

 


 

18.-19.7.2015
Jáchym Typl
zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme! Kompletní výsledky ZDE.

 


 

16.-19.7.2015
Hana Brusenbauchová a Alan Brusenbauch zlatí na Mistrovství České republiky seniorů. Gratulujeme! Matka a syn obhájili loňské tituly. V tomto termínu se konalo v Ústí nad Orlicí MČR seniorů, kterého se zúčastnili i členové TK Česká Třebová. Jak se našim hráčům dařilo se můžete podívat ZDE.

 


 

11.-14.7.2015
Adriana Kovářová
stříbrná ve čtyřhře. Gratulujeme!
V tomto termínu byl náš klub pořadatelem celostátního turnaje dorostenek kategorie "B", kterého se zúčastnilo 39 hráček. Vítězkou ve dvouhře se stala Hana Dušková (TJ Slovan Broumov), která ve finále zvítězila nad Evou Čechákovou (TJ Zbrojovka Vsetín). Na třetím místě se společně umístily poražené semifinalistky Adéla Josefová (T-C DTJ Hradec Králové) a Valentina Cváčková (TK Agrofert Prostějov). Vítězkami ve čtyřhře se staly Adéla Wasserbauerová (LTC Pardubice) - Hana Dušková (TJ Slovan Broumov), které ve finále zvítězily nad dvojicí Adriana Kovářová (TK Česká Třebová) - Nicol Maršálková (Sokol Letovice). Kompletní výsledky ZDE.

         Finalistky dvouhry                        Věcné ceny pro medailistky                   Finalistky čtyřhry

 


 

11.7.2015
Vojtěch Plachý
vítězem turnaje v babytenisu v Ústí nad Orlicí. Na třetím místě se umístil další domácí hráč Adam Košek, který v semifinále prohrál právě s Vojtou Plachým 5/7. Právě toto utkání bylo asi předčasné finále. Oběma hráčům gratulujeme! Vojta i Adam potvrdili svoji výbornou výkonnost ze soutěží družstev. Oba hráči patří určitě k talentům "třebovského" tenisu. Vojtovi i Adamovi přejeme hodně úspěchů i na dalších turnajích.

 


 

6.-10.7.2015
Druhý červencový týden je již pravidelně vyhrazen pro tréninkový kemp TK Česká Třebová. V letošním roce se tohoto soustředění zúčastnilo 45 dětí ve věku od 4 do 16 let, o které se v průběhu celého týdne staralo 15 trenérů a instruktorů. Náplní kempu  byla především tenisová příprava, která vyvrcholila závěrečným turnajem, dále dovednostní a atletický víceboj, míčové hry, návštěva místního plaveckého bazénu a také návštěva PINGUin parku v Ski areálu Přívrat. O obědy se již tradičně, k naší velké spokojenosti, staral pan Josef Janda-Hotel Bravo. Počasí bylo v průběhu týdne jako na houpačce. První dva dny tropická vedra, další dva dny odpolední déšť, v pátek ochlazení a vítr. Děti však vše statečně zvládly a celkově se letošní kemp opět vydařil. Poděkování patří především všem trenérům a instruktorům, ale také panu Josefu Jandovi - Hotel Bravo,  rodině Menclíkových - Ski areál Přívrat a samozřejmě Poutníkům, kteří také již tradičně hráli při čtvrtečním táboráku.

Další fotografie:  Nástup a rozcvička    Ski areál Přívrat    Obědy    Víceboj    Bazén    Závěr a vyhodnocení

 


 

29.6.-5.7.2015
Adriana Kovářová ve čtvrtfinále dvouhry a semifinále čtyřhry na turnaji kategorie "A". Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně - Spartak Polička - Nicole Plocová    výsledky
starší žákyně (kategorie A) - Škoda Plzeň - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

27.-28.6.2015
7.kolo soutěží smíšených družstev (poslední). Na výsledky a konečné pořadí našich družstev se můžete podívat v přehledu nahoře. Posledním kolem skončila jarní část sezóny, která je vyhrazena pro soutěže smíšených družstev. Do letošní sezóny jsme vstupovali s rekordním počtem 15 družstev. Všechna tři mládežnická družstva "A" (ml. žactvo, st. žactvo a dorost) hrála nejvyšší soutěže JUNIOR TOUR - Prezidentský pohár, ve kterém se utkává osm nejlepších týmů z Královehradeckého a Pardubického kraje. Udržení se v této společnosti (hlavně Hradeckých a Pardubických klubů) je velmi těžké. Proto jsme se rozhodli pro experiment spojení se v mladším žactvu s TO TJ Svitavy a ve starším žactvu s TK Ústí nad Orlicí. Organizačně to bylo velmi náročné, ale vyplatilo se. Mladší žáci nakonec obsadili vynikající 3.místo! Sestava staršího žactva byla od začátku soutěže ovlivněna velkou marodkou a zraněními. Dále hlavní opora týmu Adriana Kovářová v mnoha utkáních chyběla z důvodu startu za A-tým dospělých. I přes tyto problémy náš tým skončil na 6.místě a podařilo se nejvyšší soutěž udržet i pro příští sezónu, což je nutno považovat také za úspěch. Nejtěžší to mělo družstvo dorostu, kde musíme sportovně uznat, že na udržení se v nejvyšší soutěži nemáme dostatečně silný kádr a po roční "návštěvě" v JUNIOR TOUR se družstvo dorostu vrací do Pardubického přeboru. Asi největším úspěchem a také překvapením je vítězství v Pardubickém přeboru a postup do divize družstva dospělých! Dalším velmi pěkným úspěchem je postup družstva babytenistů až do semifinále soutěže této věkové kategorie. Za zmínku určitě stojí i výborné druhé místo v Pardubickém přeboru družstva mladších žáků "B". Všem hráčům, kteří v letošním roce hráli za naše družstva děkujeme za reprezentaci klubu. Poděkování patří i všem rodičům, kteří zajišťovali dopravu na mistrovská utkání.

    Družstvo mladšího žactva "A" po utkání v Žamberku       Družstvo babytenisu "A" (v modrém) v Hlinsku

 


 

20.-21.6.2015
6.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře. Na fotografie (autor: Láďa Beran) z nedělních utkání seniorů s LTC Vysoké Mýto a mladšího žactva "A" s TC Dvůr Králové n. Labem se můžete podívat ZDE.

 


 

17.6. 2015
V našem areálu se konal již 4.ročník tenisového turnaje ve čtyřhře ČSOB CUP 2015. Tento turnaj je určen pro klienty ČSOB. Pořadateli a organizátory této akce jsou pan Milan Tomeš, ředitel pobočky ČSOB a.s., Česká Třebová, pan Tomáš Šafařík, obchodní manažer ČSOB leasing a.s.,, pobočka Česká Třebová a pan Josef Vančák, oblastní zástupce pro marketing ČSOB a.s. Turnaje se zúčastnilo 30 hráčů, tzn.15 párů, které byly rozděleny do třech skupin. Z každé skupiny postupovaly dva nejlepší páry a dva nejlepší ze třetích míst do finále "A", zbývající páry do finále "B". Oba finálové turnaje se již hrály vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stala dvojice Krsička - Šafařík, která ve finále zvítězila nad párem Matoušek - Krása 6/3. Podle ohlasu hráčů se turnaj opět vydařil, jak po sportovní, tak společenské stránce. Jsme rádi, že se z tohoto turnaje stala již tradice a velmi si vážíme přízně organizátorů. Již nyní se těšíme na 5.ročník ČSOB CUPU 2016. Kompletní výsledky turnaje ČSOB CUP 2015:    skupiny    finále "A"    finále "B"
Na více fotografií z turnaje se můžete podívat ZDE.

 


 

13.-14.6.2015
5.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře.

Naše hráčka Adriana Kovářová v neděli ráno odcestovala do Plzně, jako členka čtyřčlenného výběru Pardubického kraje (dva chlapci a dvě děvčata), na Letní olympiádu dětí a mládeže, která se koná jednou za dva roky ve vybraných sportovních odvětvích. V pořadatelství se střídají jednotlivé kraje. Více informací z LODM v Plzni se dozvíte ZDE. Výsledky dvouhry starších žákyň můžete sledovat ZDE.

 


 

6.-7.6.2015
Adriana Kovářová bronzová ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře. Matouš Ploc stříbrný ve dvouhře. Alan Brusenbauch zlatý ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pověřen uspořádáním oblastního přeboru jednotlivců v kategorii starších žákyň. Turnaje se zúčastnilo 19 děvčat. Vítězkou ve dvouhře se stala Markéta Holmanová (TC Dvůr Králová n. L.), která ve finále zvítězila nad Veronikou Kulhavou (T-C DTJ Hradec Králové). Na třetím místě se společně umístily Hana Bezdíčková (DTJ Skuteč) a domácí Adriana Kovářová, kterou přebory nezastihly v nejlepší formě. Bohužel nesplnila roli první nasazené hráčky a neobhájila tak halový titul. Chuť si spravila alespoň ve čtyřhře, kde se svojí spoluhráčkou Veronikou Kulhavou zvítězily, když ve finále vyhrály nad dvojicí Hana Bezdíčková - Klára Lamiová (TJ Lázně Bělohrad). Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE. Na více fotografií (autor: Jiří Petráž) se můžete podívat ZDE.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis - Trend sport Olomouc - Matouš Ploc    výsledky.    foto.
babytenis (přebor) - LTC Vysoké Mýto - Adam Košek, Roman Janeček    výsledky.
mladší žákyně - Sokol Letovice - Nicole Plocová     výsledky.
starší žáci - T-C DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky.
muži (přebor) - LTC Pardubice - Alan Brusenbauch    výsledky.

 


 

30.-31.5.2015
4.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky všech utkání a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře.
Hráči "A" týmu dospělých, po velmi dobrém výkonu a jednoznačném vítězství 7:2 nad favoritem soutěže Slovan Moravská Třebová, výrazně vykročili k celkovému vítězství v Pardubickém přeboru a tím i k postupu do divize. Na fotografie (autor: Jan Řehák) ze sobotních domácích utkání se můžete podívat ZDE. Na fotografie (autor: Láďa Beran) z nedělního utkání seniorů se můžete podívat ZDE.

 


 

23.-24.5.2015
3.kolo soutěží smíšených družstev. Výsledky všech utkání a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře.
Na fotografie z utkání minitenistů se můžete podívat ZDE.

 


 

16.-17.5.2015
Matouš Ploc bronzový ve dvouhře, Jáchym Typl a Jan Šrajer společně bronzoví ve čtyřhře. Gratulujeme!

Tento víkend byl vyhrazen především pro oblastní přebory jednotlivců v kategoriích dorostu, mladšího žactva a minitenisu.

Účast a výsledky našich hráčů na přeborech a turnajích:
minitenis (oblastní přebory) - TO TJ Svitavy - Matouš Ploc    výsledky.
mladší žáci (oblastní přebory) - TO SK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Matouš Glatt    výsledky.
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Řehák, Jan Glatt    výsledky.
babytenis - DTK Skuteč - Vojtěch Plachý, Roman Janeček    výsledky.

 


 

9.-10.5.2015
2.kolo soutěže smíšených družstev. Výsledky všech utkání a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře.

 


 

2.-3.5. 2015
První květnový víkend patřil 1.kolu soutěží smíšených družstev. Do letošní sezóny vstupujeme s rekordním počtem 15 týmů. Důvodem navýšení o dvě družstva je spolupráce v kategorii mladšího žactva s TO TJ Svitavy a v kategorii staršího žactva s TK Ústí nad Orlicí. Jedná se o experiment, jehož výsledek vyhodnotíme až po skončení soutěže. Cílem je obsáhnout všechny tři výkonnostní soutěže: JUNIOR TOUR, Pardubický přebor, Pardubickou soutěž a mít možnost zařadit hráče do adekvátních soutěží dle jejich výkonosti. Těm nejlepším umožnit hrát nejvyšší soutěž JUNIOR TOUR a dát jim šanci utkávat se s nejlepšími hráči Pardubického a Královehradeckého kraje. Cílem nejsou medailová umístění, ale udržení se v jednotlivých soutěžích i pro příští rok. Absolutně nejtěžší pozici má družstvo dorostu, staršímu žactvu by se mohlo podařit cíl splnit a mladší žactvo by mohlo skončit uprostřed tabulky či dokonce útočit na medailové pozice. Výsledky utkání všech našich družstev a průběžné pořadí sledujte v přehledu nahoře.

 


 

1.5. 2015
V pátek se na našich kurtech konal tradiční turnaj neregistrovaných hráčů ve dvouhře - SOLEA OPEN 2015. Turnaje se zúčastnilo 29 tenistů nejen z České Třebové, ale i širokého okolí. Hráči byli rozděleni nejdříve do osmi skupin a poté nejlepší dva z každé skupiny postoupili do finalového "pavouka", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Celkovým vítězem se stal Libor Král z Ústí nad Orlicí, který ve finále zvítězil nad Radimem Matouškem rovněž z Ústí nad Orlicí. Na třetím místě se umístil Pavel Svoboda ze Svitav a čtvrté místo obsadil Michal Kolář také ze Svitav. Poděkování patří organizátorům turnaje Pavlu Sýkorovi a Jiřímu Petrážovi a hlavně řediteli SOLEA CZ Leoši Jiřelemu za podporu tohoto turnaje. Více fotografií (Jiří Petráž) z turnaje ZDE. Více informací:  sk. A,B    sk. C,D    sk. E,F    sk. G,H    "Pavouk"    Účastníci turnaje

 


 

25.-26.4.2015
Alan Brusenbauch zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Klára Mikysková bronzová ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme! Velmi dobrý výkon předvedla na turnaji kat. "A" v Prostějově Adriana Kovářová, která se probojovala do čtvrtfinále, kde podlehla ve vyrovnaném utkání druhé nasazené hráčce.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
muži - Slovan Moravská Třebová - Alan Brusenbauch    výsledky.
dorostenky (přebor Pardubického kraje) - TC Chrudim - Klára Mikysková    výsledky.
starší žákyně (kategorie "A") - TK Agrofert Prostějov - Adriana Kovářová    výsledky.
mladší žáci (přebor Pardubického kraje) - TK Ústí n. O. - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Matouš Glatt    výsledky.
mladší žákyně (přebor Pardubického kraje) - Nicole Plocová, Ulvrová Žaneta    výsledky.

 


 

18-19.4.2015
Alan Brusenbauch
a Jan Šrajer zlato, Jan Glatt a Jáchym Typl bronz ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - 1. Východočeská Tenisová - Jan Šrajer    výsledky.
mladší žáci - LTC Kolín - Jáchym Typl    výsledky.
starší žáci (přebor Pardubického kraje)) - TO TJ Tesla Pardubice - Jan Glatt    výsledky.
muži - LTC Pardubice (přebor Pardubického kraje) - Alan Brusenbauch    výsledky.

 


 

11.4.2015
Tato sobota byla již dlouho dopředu vybrána jako termín pro demontáž přetlakové haly. Ještě minulý týden jsme při pohledu na zasněžené kurty pochybovali a zvažovali přeložení termínu demontáže, ale nakonec počasí bylo fantastické a cca 25 převážně již zkušených brigádníků, složilo halu opět v rekordním čase, za 4,5 hodiny (08.00-12.30). Všem patří velké poděkování za odvedenou práci. Jedinou kaňkou na sobotní bezchybné brigádě byl tradiční gulášek, který nám letos bohužel "trošku zkysnul". Všichni to vzali sportovně a spokojili se s masem, chlebem a     cibulí. Doufejme, že nebude "kyselá" celá letošní sezóna :-). Zvláštní poděkování několika "statečným", kteří celé sobotní odpoledne a nedělní dopoledne upravovali kurty po hale. Na více fotografií se můžete podívat ZDE.

 


 

4.-5.4.2015
Účast našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer    výsledky.
mladší žákyně - Spartak Polička - Žaneta Ulvrová    výsledky.

 


 

28.-29.3.2015
Adriana Kovářová
zlatá ve dvouhře i čtyřhře, Klára Mikysková bronzová ve dvouhře, Aneta Čejková stříbrná ve čtyřhře. Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře i čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
dorostenky - TJ Spartak Polička - Adriana Kovářová, Klára Mikysková, Aneta Čejková    výsledky.
mladší žáci - TK Choceň - Jáchym Typl    výsledky.
babytenis - TK Letohrad - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky.

 


 

21.-22.3.2015
Adriana Kovářová
zlatá ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Matouš Ploc zlatý ve dvouhře, Adam Košek stříbrný ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře i čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V sobotu byl náš klub pořadatelem turnaje babytenisu, kterého se zúčastnilo 19 dětí této věkové kategorie. Vítězkou se stala Magdaléna Smékalová z TK Hlinsko, která ve finále zvítězila nad domácím Adamem Koškem. Na pěkném 5.místě se umístil další třebovský hráč Vojtěch Plachý a do nejlepší "osmičky" se ze skupiny probojoval ještě domácí Matěj Lána. Kompletní výsledky ZDE.

  Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
  minitenis - TK Letohrad - Matouš Ploc    výsledky    foto .
  mladší žactvo - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky.
  starší žákyně kat. "B" - TC DTJ Hradec Králové - Adriana Kovářová    výsledky.

 


 

14.-15.3.2015
Matouš Ploc stříbrný ve dvouhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře, Alan Brusenbauch bronzový ve dvouhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis - TK Hlinsko - Matouš Ploc    výsledky a fotografie.
mladší žactvo - LTC Poděbrady - Jáchym Typl    výsledky, fotografie.
muži - 1.Východočeská Tenisová - Alan Brusenbauch    výsledky.

 


 

7.-8.3.2015
Adam Košek
zlatý ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře i čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve dvouhře i čtyřhře. Gratulujeme!

V sobotu jsme byli pořadateli turnaje v kategorii baby, kterého se zúčastnilo 14 dětí. Vítězem celého turnaje se stal domácí Adam Košek. Do finálové osmičky se ze skupiny probojovali ještě další domácí hráči Vojtěch Plachý (4.místo), Matěj Lána (5.místo) a Eliška Herníková (7.místo). Na kompletní výsledky se můžete podívat ZDE.

           1. - 6. místo                                   Účastníci turnaje                                           Útěcha

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TO TJ Tesla Pardubice - Jáchym Typl    výsledky.
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jan Šrajer    výsledky.

 


 

28.2.2015
V sobotu se v naší hale konal turnaj ve čtyřhře Sýkorka Cup, kterého se zúčastnili jak registrovaní, tak neregistrovaní hráči. Dle ohlasů se turnaj velmi vydařil a možná se z něho stane tradice. Turnaje se zúčastnilo 18 hráčů, z kterých bylo vylosováno 9 dvojic a ty rozděleny do dvou skupin. Podle umístění ve skupině byly dvojice následně nalosovány do "pavouka", kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Vítězi turnaje se stali Karel Unzeitig - Petr Slívko, kteří ve finále zvítězili nad párem Petr Šafář - Aleš Vébr 6:3.
Na konečné výsledky a fotografie z turnaje se můžete podívat zde:
skupina A             skupina B               pavouk               fotografie

 


 

28.2.-1.3.2015
Matouš Ploc
vítězem turnaje v minitenisu, Patrik Šotola bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve dvouhře, Adriana Kovářová stříbrná ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis - TK Pernštýn Pardubice - Matouš Ploc    výsledky.
babytenis - TK Letohrad - Vojtěch Plachý    výsledky.
mladší žáci - TJ Spartak Polička - Jan Šrajer    výsledky.
starší žáci - TO SK Žamberk - Jan Řehák, Jáchym Typl    výsledky.
dorostenci - TO TJ Tesla Pardubice - Patrik Šotola    výsledky.
dorostenky - TO TJ Tesla Pardubice - Klára Mikysková, Adriana Kovářová    výsledky.

 


 

21.-22.2.2015
Patrik Šotola
zlatý ve čtyřhře a bronzový ve dvouhře. Jan Šrajer stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

V tomto termínu jsme byli pořadateli turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 11 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Bořivoj Hájek z TO TJ Tesla Pardubice. Ve čtyřhře zvítězili domácí Patrik Šotola spolu s Dominikem Jedličkou z TO SK Žamberk. Kompletní výsledky najdete níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci - TK Česká Třebová - Patrik Šotola, Tomáš Hájek    výsledky.
mladší žáci - T-C DTJ Hradec Králové - Jan Šrajer    výsledky.

 


 

14.-15.2.2015
Alan Brusenbauch zlatý ve čtyřhře. Matouš Ploc bronzový ve dvouhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
minitenis - TK Hlinsko - Matouš Ploc    výsledky
dorostenci HOP - T-C DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky.
dorostenky HOP - TJ Spartak Polička - Klára Mikysková    výsledky.
muži - TO SK Žamberk - Alan Brusenbauch    výsledky.

 


 

7.-9.2.2015
O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje dorostenek kategorie "B", kterého se zúčastnilo 29 hráček. Vítězkou dvouhry se stala Hana Malická (TK Kadaň), která ve finále zvítězila nad Annou Kynčlovou (TK Agrofert Prostějov) 6/1, 0/6, 6/2. Ve čtyřhře zvítězily Anna Kynčlová - Kristýna Kovačková (TK Spartak Jihlava), které ve finále přehrály pár Valentina Cváčková - Lucie Hromková (TK Agrofert Prostějov-TK Natali) 6/3, 6/3. Kompletní výsledky najdete níže.


Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Letohrad - Jan Šrajer    výsledky
starší žáci - LTC Kolín - Jáchym Typl    výsledky
starší žákyně HMČR - TK Slavia Plzeň - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenky kat. "B" - TK Česká Třebová - Klára Mikysková, Aneta Čejková    výsledky

 


 

31.1.-1.2.2015
Jáchym Typl
zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Jan Šrajer stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Letohrad (přeloženo z 24.1.) - Vojtěch Plachý    výsledky
mladší žáci - TK Choceň - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
dorostenky - LTC Vysoké Mýto - Aneta Čejková    výsledky

 


 

24.-25.1.2015 
Adriana Kovářová přebornicí východočeské oblast ve dvouhře i čtyřhře!!! Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve čtyřhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

V tomto termínu byl náš klub pověřen uspořádáním halového oblastního přeboru starších žákyň, kterého se zúčastnilo 17 hráček. Vítězkou ve dvouhře se k naší radosti stala domácí Adriana Kovářová, která ve finále zvítězila nad Adélou Dörrevou (T-C DTJ Hradec Králové) 6/4, 6/3. Vítězství zopakovala i ve čtyřhře kde ve finále zvítězila, se svou spoluhráčkou Veronikou Kulhavou (T-C DTJ Hradec Králové), nad dvojicí Hana Bezdíčková (DTK Skuteč) - Klára Lamiová (Lázně Bělohrad) 7/6, 6/4. Adrianu nezastihly přebory v nejlepší formě a ani sama nebyla se svými výkony spokojena. Přesto v průbehu přeborů neztratila ani set, což svědčí o její vysoké výkonnosti a zaslouženě si vítězstvím zajistila postup na Halové mistrovství České republiky.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
starší žákyně (přebory VčOTS) - TK Česká Třebová - Adriana Kovářová    výsledky

 


 

17.-18.1.2015
  Matouš Ploc zlatý na turnaji v Hlinsku a na turnaji v Prostějově obsadil 4.místo. Adriana       Kovářová bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře. Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře.      
Všem medailistům gratulujeme!

  Účast našich hráčů na turnajích:
  minitenis - TK Hlinsko - Matouš Ploc    výsledky a foto
  minitenis - TK Agrofert Prostějov - Matouš Ploc    výsledky
  starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl
    výsledky
  dorostenky - Spartak Polička - Adriana Kovářová, Aneta Čejková    výsledky
  muži - TO SK Žamberk - Patrik Šotola
    výsledky

 


 

10.-11.1.2015
Patrik Šotola 
zlatý ve čtyřhře a bronzový ve dvouhře, Adam Košek stříbrný ve dvouhře, Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře, Adriana Kovářová stříbrná a Klára Mikysková bronzová ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Choceň - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky.
mladší žáci (přebor) - TK Pernštýn Pardubice - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
mladší žákyně (přebor) - TO SK Žamberk - Lucie Slívková    výsledky
dorostenci - TC DTJ Hradec Králové - Patrik Šotola    výsledky
dorostenky - LTC Vysoké Mýto - Adriana Kovářová, Klára Mikysková    výsledky

 


 

3.-4.1.2015
Jáchym Typl
bronzový ve čtyřhře na turnaji mladších žáků kat. "B" v Hradci Králové. Gratulujeme!
Výsledky ZDE.