2019

 Česká Třebová pořádá nábor dětí do tenisového klubu.
Informace na tel. 777 125 232 (Jaroslav Rybka) nebo 602 623 089 (Jiří Petráž)


SPORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2019
Termíny konání: 8.-12. července 2019 a 26.-30. srpna 2019

Informace 
ZDE


Všem hráčům připomínáme nutnost zdravotních prohlídek nejpozději do 15. dubna 2019, formulář ZDE


OZNÁMENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ČLENY KLUBU


SOUHRNNÝ PŘEHLED UTKÁNÍ (doma/venku) DRUŽSTEV TK ČESKÁ TŘEBOVÁ

Rozlosování, soupisky, výsledky a konečné umístění družstev TK Česká Třebová v sezóně 2019

        Senioři                          Dospělí  "A"                      Dospělí  "B"                      Dorost              

Starší žactvo SY-ČT                          Starší žactvo "A"                           Starší žactvo  "B"

 Mladší žactvo ČT-SY  "A"                      Mladší žactvo ČT-SY  "B"      

            Babytenis  "A"                                       Babytenis  "B"                 



28. - 29. 12. 2019
Matouš Ploc bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - SK HIT Hradec Králové - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky


21. - 22. 12. 2019
Alena Schovancová zlatá ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Kateřina Blažková stříbrná ve čtyřhře, Aneta Košková a Anna Hájková bronzové ve čtyřhře, Matouš Ploc stříbrný ve dvouhře i čtyřhře, Matyáš Maršík bronzový ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo 19 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Matěj Novák (TENIS-CENTRUM DTJ HK), druhé místo obsadil domácí Matouš Ploc a na třetím místě se společně umístili další domácí hráč Matyáš Maršík a Michal Rakouš (TK Hlinsko). Ve čtyřhře zvítězili Dominik Vágner (TC Dvůr Králové) - Matěj Novák, druhé místo obsadili  Matouč Ploc - Michal Rakouš. Kompletní výsledky uvádíme níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
mladší žáci - TK Česká Třebová - M. Ploc, S. Salivar, M. Maršík, V. Herník, L. Kovář    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - A. Schovancová, A. Hájková, K. Blažková, A. Košková, Z. Hýblová    výsledky


14. - 15. 12. 2019
Matyáš Maršík stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Sebastian Salivar zlatý ve čtyřhře, Anna Hájková bronzová ve dvouhře i čyřhře, Aneta Košková zlatá ve čtyřhře, Karolína Rybičková bronzová ve čtyřhře, Gabriela Rybičková bronzová ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V tomto termínu byl náš klub pořadatelem turnaje starších žákyň, kterého se zúčastnilo 12 hráček. Vítězkou dvouhry se stala Tereza Shejbalová, druhé místo obsadila Aneta Balounová (obě TENIS-CENTRUM DTJ HK). Obě hráčky spolu zvítězily i ve čtyřhře. Kompletní výsledky jsou uvedeny níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Sebastian Salivar, Matyáš Maršík    výsledky
mladší žákyně - TO SK Žamberk - Anna Hájková, Karolína Rybičková, Aneta Košková    výsledky
starší žákyně - TK Česká Třebová - Gabriela Rybičková, Alena Schovancová, Kateřina Blažková    výsledky


7. - 8. 12. 2019
Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a bronzový ve čtyřhře, Jan Šrajer bronzový ve čtyřhře, Vojtěch Plachý stříbrný ve dvouhře a ve čtyřhře, Petr Klíma bronzový ve dvouhře, Matyáš Maršík stříbrný ve dvouhře a čtyřhře, Sebastian Salivar bronzový ve čtyřhře, Kateřina Blažková bronzová ve dvouhře a čtyřhře, Alena Schovancová bronzová ve čtyřhře, Aneta Košková stříbrná ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 19 hráčů. Ve dvouhře zvítězil Dušan Baranec (TK DEZA Valašské Meziříčí), 2. místo obsadil Dominik Horálek (TO SK Žamberk), na 3. místě se umístili "domácí" Jáchym Typl a Dominik Rouchal (TO TJ Svitavy). Ve čtyřhře zvitězila dvojice Dominik Rouchal - Jan Krejčí (oba TO TJ Svitavy), druhé místo obsadil pár Jáchym Typl - Lukáš Malý (TK Česká Třebová - TO SK Žamberk). Kompletní výsledky uvádíme níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci - TK Česká Třebová - Jáchym Typl, Jan Šrajer
    výsledky
dorostenky - TO TJ Spartak Polička - Aneta Stráníková    výsledky
starší žáci (kvalifikace na HOP) - TO TJ Svitavy    výsledky
mladší žáci (kat. "B") - LTK Liberec - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci - TK Choceň - Matyáš Maršík, Vojtěch Herník    výsledky
mladší žáci -  - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TO TJ Spartak Polička - K. Blažková, A. Schovancová, K. Rybičková    výsledky
mladší žákyně - TENIS-CENTRUM DTJ Hradec Králové - Aneta Košková    výsledky


30. 11. - 1. 12. 2019
Alena Schovancová
 bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Kateřina Blažková stříbrná ve čtyřhře, Anna Hájková bronzová ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve čtyřhře, Matyáš Maršík bronzový ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Po dvouměsíční soutěžní přestávce byla o víkendu zahájena halová sezóna 2019/2020. Náš klub byl pověřen uspořádáním kvalifikace na halové oblastní přebory mladších žáků. Turnaje se zúčastnilo 32 hráčů této věkové kategorie! Vítězem dvouhry se stal Pavel Oliver Dufek (TK Hlinsko), druhé místo obsadil Tadeáš Klacek (Lokomotiva Trutnov). Na třetím místě se společně umístili Tomáš Krška (TK Hlinsko) a Jan Motal  (TC Dvůr Králové). Ve čtyřhře zvítězili Motal - Klacek, kteří ve finále zvítězili nad párem Vaverka (LTC  Pardubice) - Dufek.
Kompletní výsledky z turnaje najdete v přehledu níže.
 
Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
mladší žáci (kvalifikace HOP) - TK Česká Třebová - S. Salivar, M. Maršík, L. Kovář, V.Herník
    výsledky
mladší žákyně (kvalifikace HOP) - TC Dvůr Králové - A.Schovancová, K.Blažková, A.Hájková    výsledky
dorostenci - SK HIT Hradec Králové - Jáchym Typl, Adam Košek    výsledky

28. - 29. 9. 2019
Matouš Ploc zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Sebastian Salivar bronzový ve dvouhře, Alena Schovancová stříbrná ve dvouhře, Kateřina Blažková bronzová ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem posledního oficiálního turnaje letní sezóny v kategorii mladšího žactva, kterého se zúčastnilo 16 chlapců a 15 dívek.
Mezi chlapci zvítězil přesvědčivě a díky velmi dobrým výkonům v průběhu celého turnaje domácí Matouš Ploc, druhé místo obsadil Adam Zrůbek (TK Milo Olomouc) a na třetím místě se společně umístili další domácí hráč Sebastian Salivar Martin Šmíd (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Vítězi čtyřhry se stali Vondruška-Koutník (oba Tenisový klub Eden). Výsledky ZDE



V kategorii dívek zvítězila Valentina Petečelová (LTC Velen Boskovice), druhé místo obsadila domácí Alena Schovancová a na třetím místě se uspolečně umístily další domácí hráčka Kateřina Blažková a Anna Šperková (LTC Velen Boskovice). Ve čtyřhře zvítězily Petečelová-Šperková. Výsledky ZDE


21. - 22. 9. 2019
Vynikající vystoupení našich hráčů na MČR. Matyáš Maršík bronzový. Gratulujeme!

V tomto termínu se konalo v Rakovníku Mistrovství ČR v babytenisu, kterého se zúčastnilo celkem 80 nejlepších hráčů (40 chlapců + 40 dívek) této věkové kategorie (ročník narození 2010 a mladší). Účast na MČR si museli hráči nejdříve vybojovat na přeborech jednotlivých oblastí, přičemž měli zajištěnu účast pouze čtyři nejlepší. Z našeho klubu se to podařilo Matyáši Maršíkovi a Anetě Koškové, kteří shodně obsadili na přeboru východočeské oblasti 2.místo. V Rakovníku bylo 40 hráčů v každé kategorii vylosováno do osmi pětičlenných skupin, kde se hrálo systémem "každý s každým". Tři nejlepší z každé skupiny postoupili do play off, ostatní sehráli soutěž útěchy, do které byli přiřazeni i poražení z 1. kola play off.

Maty svou skupinou prošel přesvědčivě bez jediné porážky a jako vítěz skupiny byl v play off nasazeným hráčem. Již postup ze skupiny byl velkým úspěchem, ale Maty se lepšil zápas od zápasu a po výborných výkonech zvítězil jak v osmifinále, tak ve čtvrtfinále. V semifinále již nestačil na pozdějšího vítěze, kterému podlehl 5/7, i přesto je 3. místo vynikajícím úspěchem! Výsledky chlapci ZDE

Anetka určitě doplatila na los do velmi těžké skupiny (v této skupině nakonec celkově zlatá a bronzová medailistka). S jedním vítězstvím do play off bohužel nepostoupila a hrála soutěž útěchy. Zde si však trochu spravila chuť, když celou soutěž útěchy zaslouženě vyhrála! Výsledky dívky ZDE

Oba naši hráči se prezentovali výbornými a bojovnými výkony a byli v konečném pořadí nejúspěšnějšími hráči východočeského kraje! Oběma gratulujeme a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho klubu!!!      


21. - 22. 9. 2019

Vojtěch Plachý zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje staršího žactva, kterého se zúčastnilo 13 chlapců a 15 dívek. V kategorii chlapců obsadil 1. místo domácí Vojtěch Plachý, který ve finále zvítězil nad Dominikem Hermanem Z TK Ústí nad Orlicí. Mezi dívkami obsadila 1. místo Nikol Polášková z TJ MSV Studénka, která ve finále zvítězila nad Gabrielou Havlovou z TK Hlinsko. Vítězi čtyřhry chlapců se stal pár Pavel Šošolík - Dominik Herman (TK Agrofert Prostějov - TK Ústí nad Orlicí), druhé místo obsadila dvojice Vojtěch Plachý - Tomáš Dvořák ( TK Česká Třebová - TK Mohelnice). Čtyřhra dívek nebyla klasifikována.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: .
babytenis, chlapci (MČR) - TC Cafex Rakovník - Matyáš Maršík    výsledky.
babytenis, dívky (MČR) - TC Cafex Rakovník - Aneta Košková    výsledky.
mladší žáci (kategorie "B") - TC Chrudim - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky.
starší žáci - TK Česká Třebová - Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky.
starší žákyně - TK Česká Třebová - Eliška Herníková, Gabriela Rybičková, Kateřina Blažková    výsledky.
dorostenci (kategorie "B") - TK Zlín - Jáchym Typl    výsledky.


14. - 15. 9. 2019
Matouš Ploc zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Matyáš Maršík zlatý ve dvouhře, Alena Schovancová stříbrná ve dvouhře i čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře, Anna Hájková stříbrná ve čtyřhře, Eliška Herníková stříbrná ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V neděli 15.9.2019 byl náš klub pořadatelem turnaje v babytenisu. Turnaje se zúčastnilo celkem 21 hráčů.
Mezi chlapci zvítězil domácí Matyáš Maršík, který ve finále porazil Kryštofa Čapouna (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Mezi dívkami zvítězila Melisa Nermuťová (TENIS-CENTRUM DTJ HK), která ve finále porazila Gabrielu Crhovou.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis, chlapci - TK Česká Třebová - Matyáš Maršík, Vojtěch Herník, Matyáš Šenberk    výsledky
babytenis-dívky - Lucie Halamová, Kateřina Sýkorová    výsledky
mladší žáci - TO TJ Svitavy - Matouš Ploc    výsledky
mladší žákyně - TO TJ Svitavy - Alena Schovancová, Anna Hájková    výsledky.
starší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Vojtěch Plachý    výsledky
starší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - Eliška Herníková    výsledky
dorostenci - TJ Slovan Moravská Třebová - Jáchym Typl    výsledky


7. - 10. 9. 2019
Jáchym Typl, Matouš Ploc, Eliška Herníková zlatí ve dvouhře, Alena Schovancová bronzová ve dvouhře, Adam Košek stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V tomto termínu byl náš klub pořadatelem turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 12 hráčů. Nízká účast byla i vzhledem ke špatnému počasí. Celkovým vítězem se stal domácí Jáchym Typl, který ve finále zvítězil nad Tomášem Kratochvílem (TK Precheza Přerov). Vítězi čtyřhry se stal pár Šimon Rousek - Tomáš Kratochvíl (ITS Tennis Club - TK Precheza Přerov), kteří ve finále zvítězili nad dvojicí Jakub Vrtěna - Adam Košek (TO TJ Svitavy - TK Česká Třebová).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - Eliška Herníková, Alena Schovancová, Charlene Crhová, Gabriela      Rybičková, Natálie Halamová, Karolína Rybičková, Anna Hájková, Kateřina Blažková    výsledky
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Petr Klíma    výsledky
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Eliška Herníková    výsledky
dorostenci - TK Česká Třebová - Jáchym Typl, Jan Šrajer, Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky


26. 8. - 1. 9. 2019
Vojtěch Herník stříbrný ve dvouhře, Matouš Ploc zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Sebastian Salivar bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Eliška Herníková zlatá ve dvouhře i čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!


V neděli 1.9.2019 byl náš klub pořadatelem turnaje babytenisu, kterého se zúčastnilo 14 hráčů. V kategorii chlapců zvítězil Tadeáš Dorazil (TJ Slovan Moravská Třebová), na druhém místě se umístil domácí Vojtěch Herník, třetí místo obsadil Adam Nosek (TK Kvasiny). Mezi dívkami zvítězila Gabriela Crhová (TO TJ Svitavy), druhé místo obsadila Julie Rutarová (TK Mohelnice) a na třetím místě se umístila Tereza Jašková (Tennis club Litomyšl).


V sobotu 31.8.2019 se naše družstvo babytenistů (Matyáš Maršík, Aneta Košková, Charlotte Crhová a Tomáš Arnold) zúčastnilo finále soutěže družstev, které se hrálo na kurtech TK Pernštýn 1897 Pardubice. Do finále, kterého se zúčastnily čtyři nejlepší týmy východočeského kraje naše družstvo postoupilo díky celkově 2. místu v Pardubickém přeboru. V prvním zápase se naši hráči utkali s vítězem Královéhradeckého přeboru TC Dvůr Králové n. L. Po velmi vyrovnaném průběhu remizovali 3:3, když o vítězi rozhodoval poměr gamů, kde "naši" uhrály o pouhé dva méně než soupeř, který díky tomu postoupil do finále. Naše družstvo se poté utkalo o třetí místo s TK Pernštýn 1897 Pardubice, s kterým prohrálo 2:4 a obsadilo ve finále 4. místo. Na první pohled se může zdát, že se jedná o neúspěch, ale je třeba si uvědomit, že v letošním roce se soutěže družstev této věkové kategorie zúčastnilo v rámci východočeského kraje celkem 51 týmů a naši hráči skončili celkově čtvrtí!!! Takže naopak se jedná o velký úspěch, s tím že "třebováky" dělili pouhé dva gamy minimálně od 2. místa. Všem hráčům gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci klubu v průběhu celé sezóny. Gratulace a poděkování rovněž patří kapitánům družstva Filipu Maršíkovi a Monice Koškové. Výsledky ZDE.


V sobotu 31.8.2019 se v našem areálu konal tradiční turnaj ve čtyřhře neregistrovaných hráčů TECHCENTRUM CUP 2019, jehož se zúčastnilo 11 dvojic, které byly nejprve vylosovány do dvou skupin kde se hrálo každý z každým a poté nejlepší čtyři páry z každé skupiny postoupily do hlavní soutěže, kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stal pár Michal Hrdina-Jiří Střílek, druhé místo obsadila dvojice Petr Schwarzbach-Jaroslav Hrabálek a na třetím místě se umístili Petr Stránský-Jaroslav Krsička. Turnaj se dle ohlasů hráčů vydařil. Poděkování patří především sponzorovi tohoto turnaje Karlu Beranovi, majiteli společnosti TECHCENTRUM s.r.o. Výsledky a foto ZDE.


Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis (Masters) - TK Sparta Praha - Matyáš Maršík    výsledky.    fotografie.
babytenis - TK Česká Třebová - V.Herník, M.Šenberk, O.Mihalovič, T.Arnold, L.Halamová    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - E.Herníková, A.Hájková, Z.Hýblová, K.Rybičková    výsledky
starší žáci - TO TJ Tesla Pardubice - Petr Klíma    výsledky
dorostenci (kat."B") - Tenis Slovácko - Jáchym Typl    výsledky
dorostenci - TC Chrudim - Adam Košek    výsledky
muži (kat."B") - TO SK Žamberk - Alan Brusenbauch, Josef Hošpes    výsledky


26.8.-30.8.2019 V posledním prázdninovém týdnu náš klub uspořádal v letošním roce již druhý příměstský sportovní tábor, kterého se zúčastnilo 30 dětí. O účastníky a program táboru se staralo celkem osm vedoucích a instruktorů. Kromě sportovní náplně byla součástí týdenního programu návštěva PinguIn parku v Přívratu, plaveckého bazénu a tradiční táborák. Na fotografie z průběhu celého týdne se můžete podívat níže.

Tenisový areál             Atletický stadion            Bazén              Pinguin park            Táborák             Závěr


19. - 25. 8. 2019
Vojtěch Herník bronzový ve dvouhře, Karolína Rybičková bronzová ve dvouhře, Charlene Crhová zlatá ve dvouhře i čtyřhře, Sebastian Salivar bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Charlene Crhová Eliška Herníková stříbrné ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TC Litomyšl - Vojtěch Herník    výsledky
babytenis - TK Sparta Praha - Matyáš Maršík    výsledky
mladší žákyně - S&C Svitavy - Karolína Rybičková, Zuzana Hýblová    výsledky
mladší žákyně - TO SK Žamberk - Charlene Crhová    výsledky
mladší žáci - TO SK Žamberk - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žáci - ŽLTC Brno - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žáci (kat. "B") - TC-MJ Tenis Líšeň - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
starší žáci - TC Dolní Dobrouč - Petr Klíma    výsledky
starší žákyně - TK Česká Třebová - Eliška Herníková, Charlene Crhová, Kateřina Blažková    výsledky
dorostenci (kat. "B") - TJ Sokol Vysočany - Jáchym Typl    výsledky
dorostenci - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl    výsledky


14. - 18. 8. 2019
Jáchym Typl stříbrný ve dvouhře, Matyáš Maršík bronzový ve dvouhře, Sebastian Salivar bronzový ve dvouhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - 1.ČLTK Praha - Matyáš Maršík    výsledky.
babytenis - SK HIT Hradec Králové - Aneta Košková    výsledky
mladší žáci - TC Litomyšl - Sebastian Salivar    výsledky
starší žáci (kat."B") - Lokomotiva Praha - Adam Košek    výsledky
starší žáci - TO SK Žamberk - Roman Janeček    výsledky
starší žákyně - TC Brno - Eliška Herníková, Charlene Crhová    výsledky
starší žáci - Sokol Letovice - Petr Klíma    výsledky
dorostenci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
dorostenci (kat. "B") - LTC Pardubice - Jáchym Typl    výsledky


8. - 12. 8. 2019
Eliška Herníková stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Adam Košek stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
​mladší žákyně - TK Choceň - Eliška Herníková    výsledky
mladší žáci (kat. "B") - TK Konstruktiva Praha - Matouš Ploc    výsledky
starší žáci - SK HIT Hradec Králové - Adam Košek    výsledky
muži - TK Ústí nad Orlicí - Jáchym Typl    výsledky


3. - 4. 8. 2019
Josef Hošpes bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Petr Šafář stříbrný ve čtyřhře. Charlene Crhová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Matyáš Maršík zlatý ve dvouhře. Gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
muži - TK Dynamo Hradec Králové - Josef Hošpes, Petr Šafář    výsledky
mladší žákyně - SK HIT Hradec Králové - Charlene Crhová    výsledky
starší žáci - TENIS CENTRUM DTJ HK - Petr Klíma     výsledky
starší žáci (kat. "B") - TENIS CENTRUM DTJ HK - Adam Košek    výsledky
babytenis - SB Světlá nad Sázavou - Matyáš Maršík    výsledky
babytenis - TK Sparta Praha - Matyáš Maršík, Charlotte Crhová    výsledky


24. - 28. 7. 2019
Aneta Košková stříbrná ve dvouhře. Adam Košek bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 15 hráčů. Vítězství ve dvouhře vybojoval Dominik Rouchal, druhé místo obsadil Jan Krejčí (oba TO TJ Svitavy). Na třetím místě se společně umístili Pavel Hrubý (TK Pernštýn 1897 Pardubice) a Lukáš Malý (TO SK Žamberk). Vítězi ve čtyřhře se stali Jan Krejčí - Dominik Rouchal, kteří ve finále zvítězili nad dvojicí Lukáš Malý - Jakub Vrtěna (TO TJ Svitavy).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Ústí nad Orlicí - Aneta Košková    výsledky.
mladší žáci (kat. "B") - TK Havířov - Matouš Ploc    výsledky
dorostenci - TK Česká Třebová - Jan Šrajer, Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky


20. - 21. 7. 2019
Matyáš Maršík zlatý ve dvouhře a bronzový ve čtyřhře, Adam Košek bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Sebastian Salivar stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
baby, chlapci - TC Chrudim - Matyáš Maršík    výsledky
baby, chlapci - Sparta Praha - Matyáš Maršík    výsledky
mladší žáci - TK Dolní Dobrouč - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žáci (kat."B") - LTC Pardubice - Matouš Ploc    výsledky
mladší žákyně - LTC Pardubice - Alena Schovancová, Anna Hájková    výsledky
starší žáci - TO TJ Svitavy - Adam Košek, Roman Janeček, Petr Klíma    výsledky
dorostenci - TO TJ Tesla Pardubice - Jáchym Typl    výsledky


13. - 14. 7. 2019

Aneta Košková 
zlatá ve dvouhře,
Matouš Ploc bronzový ve dvouhře i čtyřhře, 
Alena Schovancová stříbrná ve dvouhře,
Gabriela Rybičková bronzová ve dvouhře,
Sebastian Salivar bronzový ve čtyřhře.

Všem medailistům gratulujeme!


Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
baby, dívky - TK Choceň - Aneta Košková    výsledky
baby, chlapci - Sparta Praha - Matyáš Maršík    výsledky
mladší žáci - TO TJ Tesla Pardubice - Matouš Ploc    výsledky
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - G.Rybičková, K.Rybičková, A.Schovancová, K.Blažková    výsledky


8. - 12. 7. 2019
V tomto termínu se v našem areálu konal příměstský sportovní tábor, kterého se zúčastnilo 44 dětí a o které se staralo 11 vedoucích a instruktorů. V letech 2010-2017 náš klub pořádal tzv. tréninkové kempy především pro závodní hráče našeho klubu. V loňském roce byla tato tradice přerušena z důvodu výstavby tenisové haly. V letošním roce jsme zkusili zvolit model příměstského sportovního táboru, který nebyl zaměřen pouze na tenis, ale i na ostatní sportovní disciplíny a hlavně byl zpřístupněn i dětem "netenistům". Tento model,  by měl trvat minimálně tři roky s tím, že každé prázdniny se budou konat dva tábory tohoto typu. Podle ohlasů se dětem na táboru líbilo a někteří z účastníků si vše zopakují ještě letos v posledním prázdninovém týdnu. Na tábory získal náš klub dotaci EU z operačního programu podpory zaměstnanosti. Díky tomu je příspěvek na tábor mnohem nižší než v letech minulých. Na druhou stranu má tento projekt velmi přísná pravidla z hlediska využití finančních prostředků, vyúčtování dotace a celkové administrace projektu. Klady a zápory tohoto modelu táborů budeme moci vyhodnotit až po uplynutí celého tříletého cyklu. Velké poděkování patří všem vedoucím a instruktorům za jejich práci. Na foto z táboru se můžete podívat zde:    Atletický stadion      Tenisová hala      Pinguin park      Táborák      Tenisový areál      Závěr


6. -7. 7. 2019
Jáchym Typl bronzový ve dvouhře i čtyřhře. Matouš Ploc bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pořadatelem turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 16 hráčů. Vítězem se stal Jan Krejčí (TO TJ Svitavy), druhé místo obsadil Lukáš Malý (TO SK Žamberk), třetí místo společně obsadili domácí Jáchym Typl a Ondřej Skokan (LTC Pardubice). Ve čtyřhře zvítězil pár Dominik Rouchal (TO TJ Svitavy) - Ondřej Skokan, kteří ve finále zvítězili nad dvojicí Erik Malek (TK Spartak Jihlava) - Lukáš Malý.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenci - TK Česká Třebová - Jáchym Typl, Jan Šrajer    výsledky
dorostenci (kat. "B") - TENIS-CENTRUM DTJ HK - Jáchym Typl    výsledky
mladší žáci - SK HIT Hradec Králové - Matouš Ploc    výsledky
baby, chlapci - ČLTK Praha - Matyáš Maršík    výsledky


5. 7. 2019
V pátek se na našich kurtech konal tradiční a velmi oblíbený turnaj DRUMEL OPEN 2019, jehož součástí jsou vždy vynikající steaky. Turnaj byl sehrán za krásného počasí. Vítězství si odnesl pár Bohumír Nejedlý - Alan Brusenbauch, 2. místo obsadili Tomáš Blažek - Robert Cvik a na 3. místě se umístili Jiří Vytlačil - Petr SlívkoVelké poděkování za podporu tohoto turnaje, ale i podporu českotřebovského tenisu patří především majiteli firmy DRUMEL panu Bohumíru Nejedlému. Výsledky zde:    skupina A    skupina B    pavouk


29. 6. - 5. 7. 2019
Eliška Herníková zlatá a stříbrná ve dvouhře a dvakrát zlatá ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře, Sebastian Salivar bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Alena Schovancová bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Karolína Rybičková bronzová ve dvouhře, Kateřina Blažková stříbrná ve čtyřhře.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Choceň - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TK Choceň - K. Blažková, A. Schovancová, K. Rybičková, Z. Hýblová    výsledky
mladší žákyně - TC Litomyšl - Eliška Herníková    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - E. Herníková, Z. Hýblová, K. Rybičková    výsledky
starší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Eliška Herníková    výsledky
dorostenci - Tenis Cibulka - Jáchym Typl    výsledky
dorostenci (kat. "B") - TC DTJ Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky


22. - 23. 6. 2019
7. kolo (poslední) soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


15. - 16. 6. 2019
6. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


12. 6. 2019
Ve středu se na našich kurtech konal již 8. ročník tradičního turnaje ČSOB Cup 2019Tento turnaj je určen pro klienty ČSOB. Pořadateli a organizátory této akce jsou pan Milan Tomeš, ředitel pobočky ČSOB a.s., Česká Třebová, pan Tomáš Šafařík, obchodní manažer ČSOB leasing a.s.,, pobočka Česká Třebová a pan Josef Vančák, oblastní zástupce pro marketing ČSOB a.s. Turnaje se zúčastnilo 30 hráčů, tzn.15 párů, které byly rozděleny do čtyřech skupin. Z každé skupiny postupovaly dva nejlepší páry do finále "A", zbývající dva páry do finále "B". Oba finálové turnaje se již hrály vyřazovacím způsobem. Celkovými vítězi se stala dvojice Jana Přibylová - Petr Šafář, která ve finále zvítězila nad párem Martin Krása - Roman Špička. Podle ohlasu hráčů se turnaj opět vydařil, jak po sportovní, tak společenské stránce. Jsme rádi, že se z tohoto turnaje stala již tradice a velmi si vážíme přízně organizátorů. Již nyní se těšíme na 9. ročník ČSOB CUPU.


8. - 9. 6. 2019
5. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


1. - 2. 6. 2019
Tento termín byl vyhrazen pro oblastní přebory v kategoriích babytenisu, staršího žactva a dospělých.
Matyáš Maršík a Aneta Košková stříbrní ve dvouhře. Oba si vynikajícím úspěchem vybojovali postup na Mistrovství ČR. Adam Košek zlatý ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho klubu!

Účast a výsledky našich hráčů na přeborech:
babytenis, chlapci - LTC Vysoké Mýto - Matyáš Maršík    výsledky
babytenis, dívky - T-C DTJ Hradec Králové - Aneta Košková    výsledky
starší žáci - TJ Lokomotiva Trutnov - Adam Košek, Vojtěch Plachý    výsledky
muži - TC Dvůr Králové - Jáchym Typl    výsledky
ženy - LTC Nový Bydžov - Adriana Kovářová    výsledky


25. - 26. 5. 2019
4. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


18. - 19. 5. 2019
V sobotu se v naší hale konal první amatérský turnaj v badmintonu, kterého se zúčastnilo 12 hráčů. Hráči byli rozděleni do dvou skupin. Čtyři nejlepší z každé skupiny postoupili do hlavní soutěže, kde se již hrálo vyřazovacím způsobem. Na výsledky se můžete podívat zde: skupina "A"    skupina "B"    hlavní soutěž
 
Víkendový termín byl vyhrazen pro oblastní přebory v kategoriích minitenisu, mladšího žactva a dorostu.

Účast a výsledky našich hráčů na přeborech:
mladší žáci - SK HIT Hradec Králové - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TK Ústí nad Orlicí - E. Herníková, Ch. Crhová, K. Blažková, A. Hájková, A. Schovancová    výsledky
dorostenci - LTC Pardubice - Jáchym Typl    výsledky
dorostenky - TO SK Žamberk - Adriana Kovářová    výsledky


11. - 12. 5. 2019
3. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


8. 5. 2019
Vojtěch Plachý stříbrný na přeborech Pardubického kraje. Gratulujeme! Výsledky ZDE


4. - 5. 5. 2019
2. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


27. - 28. 4. 2019
1. kolo soutěží smíšených družstev 
Na výsledky našich družstev a jednotlivých hráčů se můžete podívat v přehledu výše.


20. - 21. 4. 2019
Matouš Ploc zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Eliška Herníková zlatá ve dvouhře. Gratulujeme!

O víkendu byl náš klub pověřen uspořádáním Meziokresního přeboru Pardubického kraje v kategorii mladších žáků. Turnaje se zúčastnilo 20 hráčů. Vítězství ve dvouhře získal domácí Matouš Ploc, druhé místo obsadil Leoš Kastner (TC Chrudim), třetí místo společně obsadili Filip Klíma (TO TJ Tesla Pardubice) a Filip Dymák (LTC Pardubice). Ve čtyřhře zvítězili Matouš Ploc spolu s Filipem Dymákem, kteří ve finále zviítězili nad dvojicí Adam Juliš - Filip Kastner (oba TC Chrudim).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci (Přebor Pce kraje) - TK Česká Třebová - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně (Přebor Pce kraje) - DTK Skuteč - Eliška Herníková    výsledky


13. - 14. 4. 2019
Michael Fiedler zlatý ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Alan Brusenbauch bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Josef Hošpes bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Eliška Herníková stříbrná ve čtyřhře. Medailistům gratulujeme!

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
starší žákyně (Přebor Pce kraje) - TK Hlinsko - Eliška Herníková    výsledky
muži (Přebor Pce kraje) - TK Česká Třebová - Alan Brusenbauch, Michael Fiedler, Josef Hošpes, Tomáš Blažek, Jáchym Typl, Jiří Petráž, Jan Řehák    výsledky


30. - 31. 3. 2019
Eliška Herníková zlatá ve dvouhře i čtyřhře, Charlene Crhová bronzová ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Gabriela Rybičková bronzová ve dvouhře, Matouš Ploc bronzový ve čtyřhře, Adam Košek stříbrný ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu se v naší hale odehrál poslední oficiální turnaj letošní halové sezóny. Turnaje mladších žákyň se zúčastnilo 25 dívek. Vítězkou se stala domácí Eliška Herníková, druhé místo obsadila Kristýna Ďulíková (Severočeská tenisová), třetí místo společně obsadily další dvě domácí hráčky Gabriela Rybičková a Charlene Crhová. Ve čtyřhře zvítězily domácí Herníková - Crhová, které ve finále zvítězily nad párem Ďulíková - Ševcová (TK Kvasiny).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žákyně - TK Česká Třebová - E. Herníková, CH. Crhová, G. a K. Rybičková, A. Hájková    výsledky
mladší žáci - TENIS-CENTRUM DTJ HK - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Adam Košek, Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky
muži - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky


23. - 24. 3. 2019
Aneta Košková zlatá ve dvouhře, Charlotte Crhová bronzová ve dvouhře, Tomáš Arnold bronzový ve dvouhře. Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře a bronzový ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

V neděli byl náš klub pořadatelem turnaje v kategorii babytenis. Turnaje se zúčastnilo 14 hráčů. V kategorii chlapců zvítězil Tadeáš Dorazil (TJ Slovan Moravská Třebová), druhé místo obsadil Marian Hošek (Tenis club Litomyšl), na třetím místě se společně umístili domácí Tomáš Arnold Vítek Grasev (TK Letohrad). Mezi děvčaty zvítězila domácí Aneta Košková, druhé místo obsadila Tereza Jašková (Tenis club Litomyšl), na třetím místě se společně umístily Charlotte Crhová (TK Agrofert Prostějov) a Aneta Hamanová (DTK Skuteč).

V sobotu se v naší hale konal další z populárních turnajů OPEN. Tentokrát to byl Stanley Cup, kterého se zúčastnilo 22 hráčů. Vítězi se stali Hošpes - Lazárek, druhé místo získali Báča - Hipský a na třetím místě se společně umístili Sýkora - Šafář a Brusenbauch - Maršalík. Turnaj se dle ohlasů opět vydařil jak po sportvní, tak společenské stránce. Poděkování patří organizátorům turnaje a hlavně sponzorovi tohoto turnaje Standovi Lazárkovi. Na výsledky se můžete podívat zde:    skupina "A"        skupina "B"        "pavouk"

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
babytenis - TK Česká Třebová - A. Košková, Ch. Crhová, L. Halamová, T. Arnold, V. Herník    výsledky
dorostenci - TJ Sokol Vysočany - Jáchym Typl    výsledky


16. - 17. 3. 2019
Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře, Alan Brusenbauch bronzový ve čtyřhře, Eliška Herníková bronzová ve čtyřhře. Medailistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje starších žákyň, kterého se zúčastnilo 13 hráček. Vítězkou ve dvouhře se stala Alexandra Kučerová (TK Blansko), druhé místo obsadila Kamila Pfeifferová (TK Mohelnice). Vítězkami ve čtyřhře se staly Kučerová - Pfeifferová, druhé místo obsadily Herníková - Palánová (TK Česká Třebová, TK Spartak Jihlava).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TENIS-CENTRUM DTJ Hradec Králové - Matouš Ploc    výsledky
starší žákyně - TK Česká Třebová - Eliška Herníková, Gabriela Rybičková, Karolína Rybičková    výsledky
muži - TK Ústí nad Orlicí - Alan Brusenbauch, Jáchym Typl    výsledky


9. - 10. 3. 2019
Adam Košek stříbrný ve dvouhře i čtyřhře, Matouš Ploc bronzový ve dvouhře a zlatý ve čtyřhře, Jáchym Typl bronzový ve dvouhře. Všem našim medailistům gratulujeme!

Tento víkend jsme byli pořadateli turnaje starších žáků, kterého se zúčastnilo 15 hráčů. Vítězem se stal Matěj Krupička (1. Východočeská Tenisová), druhé místo obsadil domácí Adam Košek. Ve čtyřhře zvítězil Krupička - Šmejkal (1. VT - TO TJ Tesla Pardubice), druhé místo obsadili Košek - Herman (TK Česká Třebová - TK Ústí nad Orlicí). Na kompletní výsledky se můžete podívat v přehledu níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TENIS-CENTRUM DTJ HK - Matouš Ploc    výsledky
starší žáci - TK Česká Třebová - Adam Košek, Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky
dorostenci - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky


2. - 4. 3. 2019.
Aneta Košková zlatá ve dvouhře, Matouš Ploc bronzový ve dvouhře i čtyřhře, Gabriela Rybičková bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Eliška Herníková a Charlene Crhová bronzové ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje mladších žáků, kterého se zúčastnilo 29 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Josef Lebiš (Sokol Letovice), druhé místo obsadil Tarek EL Gazzar (TENIS-CENTRUM DTJ HK), na třetím místě se společně umístili domácí Matouš Ploc a Filip Dymák (LTC Pardubice). Ve čtyřhře zvítězili Josef Lebiš a Matyáš Mazal (Sokol Letovice - TK Blansko). Kompletní výsledky jsou uvedeny v přehledu níže.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: .
babytenis, dívky - TO SK Žamberk - Aneta Košková, Nelly Konečná, Kateřina Sýkorová    výsledky.
mladší žáci - TK Česká Třebová - Matouš Ploc, Sebastian Salivar, Patrik Marek    výsledky.
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - G. Rybičková, K. Rybičková, K. Blažková, A. Hájková   výsledky.
starší žáci - SK HIT Hradec Králové - Adam Košek    výsledky.
starší žákyně - SK HIT Hradec Králové - Eliška Herníková, Charlene Crhová    výsledky.


23. - 24. 2. 2019
Adam Košek zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Eliška Herníková zlatá ve dvouhře i čtyřhře, Charlene Crhová stříbrná ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Matyáš Maršík zlatý ve dvouhře, Aneta Košková stříbrná ve dvouhře, Chorlotte Crhová bronzová ve dvouhře. Všem medailistům gratulujeme!

V sobotu se v hale konal další z populárních turnajů OPEN, kterých se společně účastní registrovaní i neregistrovaní hráči. Turnaje SÝKORKA CUP 2019 se zúčastnilo 22 hráčů. První místo obsadil pár Alan Brusenbauch - Bohumír Nejedlý, na druhém místě se umístila dvojice Roman Blažek - Jaroslav Krsička a třetí se umistili Milan Mužík - Martin Matoušek. Turnaj se jak po sportovní, tak po společenské stránce opět vydařil. Poděkování patří hlavně pořadateli a sponzorovi Pavlu Sýkorovi za podporu tohoto turnaje. Na výsledky ve skupinách i v pavouku se můžete podívat zde: skupina "A"    skupina "B"    pavouk

V neděli se konal v naší hale turnaj kategorie babytenis, kterého se zúčastnilo 16 dívek a 10 chlapců. Mezi dívkami zvítězila Nathalie Charlize Miskovski (TK Natali), druhé místo obsadila domácí Aneta Košková a na třetím místě se společně umístily Charlotte Crhová (TK Agrofert Prostějov, trénující u nás) a Melisa Nermuťová (TENIS-CENTRUM DTJ HK). V turnaji chlapců zvítězil domácí Matyáš Maršík,  druhé místo obsadil David Gerišer (TO TJ Svitavy) a na třetím místě se společně umístili Filip Janeček (TK Agrofert Prostějov) a Tadeáš Dorazil (TJ Slovan Moravská Třebová).      Výsledky

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis, dívky - TK Česká Třebová - A. Košková, L. Halamová, K. Sýkorová, N. Konečná    výsledky výše
babytenis, chlapci - TK Česká Třebová - Matyáš Maršík, Vojtěch Herník    výsledky jsou uvedeny výše
mladší žáci - SK HIT Hradec Králové - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - SK HIT Hradec Králové - Eliška Herníková, Charlene Crhová    výsledky
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Adam Košek, Petr Klíma    výsledky


16. - 17. 2. 2019
Matouš Ploc bronzový ve dvouhře a stříbrný ve čtyřhře, Gabriela Rybičková a Kateřina Blažková bronzové ve čtyřhře, Vojtěch Plachý bronzový ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje dorostenců, kterého se zúčastnilo 24 hráčů. Vítězem ve dvouhře se stal Oliver Chmelík (LTC Hodonín), druhé místo obsadil Dominik Rouchal (TO TJ Svitavy), na třetím místě se společně umístili Lukáš Malý (TO SK Žamberk) a Ondřej Kratochvíl (TK Sparta Praha). Vítězi ve čtyřhře se stali Lukáš Malý - Dominik Kárník (TO SK Žamberk, T-C DTJ Hradec Králové), druhé místo obsadil pár Jan Krejčí -  Martin Bahenský (oba TO TJ Svitavy).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: 
babytenis - chlapci (přebor) - TO TJ Spartak Polička - Matyáš Maršík    výsledky
mladší žáci - SK HIT Hradec Králové - Matouš Ploc    výsledky
mladší žákyně - TK Choceň - G. Rybičková, K. Rybičková, K. Blažková, A. Hájková    výsledky
starší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky
dorostenci - TK Česká Třebová - Jan Šrajer, Adam Košek    výsledky


9. - 11. 2. 2019
Adriana Kovářová bronzová ve dvouhře a stříbrná ve čtyřhře, Jáchym Typl stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

Tento termín byl vyhrazen oblastním přeborům. Náš klub byl pověřen uspořádáním kategorie dorostenek. Přeboru se mohlo zúčastnit pouze nejlepších 24 hráček z východních Čech. Vítězkou ve dvouhře se stala Adéla Dörreová (SK Třebechovice p. O.), druhé místo obsadila Daniela Jelínková (TENIS-CENTRUM DTJ Hradec Králové). Na třetím místě se společně umístily domácí Adriana Kovářová a Adéla Moravcová (TO SK Žamberk). Vítězství ve čtyřhře získaly Zuzana Kmínková - Natálie Jindrová (TENIS-CENTRUM DTJ Hradec Králové, TO SK Žamberk). Na druhém místě se umístily Adriana Kovářová - Adéla Moravcová (TK Česká Třebová, TO SK Žamberk).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
dorostenky (přebor) - TK Česká Třebová - Adriana Kovářová    výsledky
dorostenci (přebor) - SK HIT Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky


2. - 4. 2. 2019
V tomto termínu jsme byli pořadateli výběrového turnaje dorostenců kategorie "B", kterého se zúčastnilo 31 hráčů této věkové kategorie. Turnaj měl velmi kvalitní úroveň. Vítězem se stal Martin Machala (TK Precheza Přerov), druhé místo obsadil Josef Zapletal (TENIS Slovácko), na 3. místě se společně umístili Oldřich Vejšický (TJ Sokol Vysočany) a Marian Kubín (SK Hamr). Vítězství ve čtyřhře získal pár Vejšický - Kladiva (TJ Sokol Vysočany), který ve finále zvítězil nad dvojicí Machala - Myslivec (TK Havířov). Odměnou pro nás, jako pořádající klub, jsou určitě slova obdivu k naší nové hale, kterou chválili jak hráči, tak rodiče. Pochvala je o to cennější, že se jedná o hráče a jejich doprovod, kteří se účastní turnajů nejen po celé republice, ale někteří z nich i v zahraničí.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích: .
dorostenci (kat. "B") - TK Česká Třebová - Jáchym Typl    výsledky
mladší žákyně - LTC Vysoké Mýto - Anna Hájková    výsledky


26. - 27. 1. 2019
Adam Košek stříbrný ve čtyřhře. Gratulujeme!

O víkendu se v naší hale konal turnaj mladších žáků, kterého se zúčastnilo 12 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Jiří Milar (TC-MJ TENIS Líšeň), druhé místo obsadil Josef Lebiš (Sokol Letovice). Vítězství ve čtyřhře spolu získali Jiří Miler - Darek Kilian (ŽLTC Brno).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci - TK Česká Třebová - Sebastian Salivar    výsledky
starší žáci (oblastní přebory) - TK Letohrad - Adam Košek    výsledky
starší žáci - LTC Vysoké Mýto - Petr Klíma    výsledky
dorostenci - SK HIT Hradec Králové - Jáchym Typl    výsledky


19. - 20. 1. 2019
Matyáš Maršík zlatý ve dvouhře, Aneta Košková stříbrná ve dvouhře, Charlene Crhová bronzová ve dvouhře a zlatá ve čtyřhře, Gabriela Rybičková bronzová ve dvouhře i čtyřhře, Karolína Rybičková bronzová ve čtyřhře, Sebastian Salivar bronzový ve čtyřhře, Jáchym Typl zlatý ve čtyřhře. Všem medailistům gratulujeme!

V neděli jsme byli pořadateli turnaje kategorie babytenis. Turnaje se zúčastnilo celkem 25 hráčů a hráček. V kategorii chlapců zvítězil domácí Matyáš Maršík, druhé místo obsadil Tadeáš Dorazil (TJ Slovan Moravská Třebová) a na třetím místě se umístil Antonín Kvapil (TK Týniště nad Orlicí). V kategorii děvčat zvítězila Gabriela Crhová (TO TJ Svitavy), druhé místo obsadila domácí Aneta Košková a na třetím místě se umístila Melisa Nermuťová (TENIS-CENTRUM DTJ Hr. Králové).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
babytenis - TK Česká Třebová - Matyáš Maršík, Vojtěch Herník, Aneta Košková, Kateřina Sýkorová, Nelly                                                   Konečná, Lucie Halamová    výsledky
mladší žáci - LTC Vysoké Mýto - Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - Charlene Crhová, Gabriela Rybičková, Karolína Rybičková    výsledky
dorostenci - TEMPO Praha - Jáchym Typl    výsledky 


19. 1. 2019
V sobotu se v naší hale konal první z populárních turnajů OPEN, kterých se společně účastní registrovaní i neregistrovaní hráči. Turnaje DRUMEL CUP 2019 se zúčastnilo 20 hráčů. První místo obsadil pár Tomáš Blažek - Aleš Vébr, na druhém místě se umístila dvojice Michal Šotola - Roman Špička a třetí se umistili Josef Hošpes - Bohumír Nejedlý. Turnaj se jak po sportovní, tak po společenské stránce opět vydařil. Poděkování patří hlavně sponzorovi a majiteli společnosti DRUMEL panu Nejedlému za podporu tohoto turnaje. Na výsledky ve skupinách i v pavouku se můžete podívat zde: sk. "A"    sk. "B"    "pavouk"


12. - 13. 1. 2019
Matouš Ploc zlatý ve dvouhře i čtyřhře, Aneta Košková zlatá ve dvouhře, Gabriela Rybičková bronzová ve dvouhře i čtyřhře, Charlene Crhová bronzová ve dvouhře, Karolína Rybičková bronzová ve čtyřhře Gratulujeme!

Tento víkend jsme byli pořadateli turnaje mladších žákyň, kterého se zúčastnilo 23 hráček. Vítězkou se stala Linda Šrotová (TK Mohelnice), která ve finále zvítězila nad domácí Eliškou Herníkovou. Ta finále bohužel pro zranění nedohrála a z téhož důvodu nenastoupila ani do čtyřhry. Vítězkami ve čtyřhře se stal pár Š. Řezáčová - V. Petečelová, druhé místo obsadil pár M. Skotáková - V. Skotáková.

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
baby dívky - TK TENIS SC Svitavy - Aneta Košková    výsledky
mladší žáci - TK Ústí nad Orlicí - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně - TK Česká Třebová - Eliška Herníková, Charlene Crhová, Gabriela Rybičková, Zuzana        Hýblová Kateřina Blažková, Anna Hájková, Karolína Rybičková, Natálie Halamová    výsledky 
muži - TO SK Žamberk - Jáchym Typl    výsledky


5. - 6. 1. 2019
Jáchym Typl bronzový ve dvouhře, Adam Košek bronzový ve čtyřhře. Gratulujeme!

O víkendu jsme byli pořadateli turnaje starších žáků, kterého se zúčastnilo 18 hráčů. Vítězem dvouhry se stal Martin Budina (TK Mohelnice), který ve finále zvítězil nad Filipem Nagy (ŽLTC Brno). Vítězi čtyřhry se stal pár Štěpán Středa (TK Letohrad) - Dominik Herman (TK Ústí nad Orlicí).

Účast a výsledky našich hráčů na turnajích:
mladší žáci (přebor) - TO SK Žamberk - Matouš Ploc, Sebastian Salivar    výsledky
mladší žákyně (přebor) - TC DTJ Hradec Králové - Charlen Crhová    výsledky
starší žáci - TK Česká Třebová - Vojtěch Plachý, Petr Klíma    výsledky
starší žáci - SK HIT Hradec Králové - Adam Košek    výsledky
dorostenci - LTC Vysoké Mýto - Jáchym Typl   výsledky